Överraska dina gäster med en spännande show!

da.jpg

Att planera en fest kräver en strukturerad process. Det är en process som tar tid, kräver att man är stresstålig och kan hanter många bollar i luften. Vi kommer inte gå in i detaljerna om att göra en checklista för planeringsfasen utan ge förslag på unika och speciella shower som skulle kunna ge ditt evenemang det där lilla extra.​​

Det finns ett brett utbud av överraskningsmoment ni skulle kunna välja till ert evenemang. Vi har förberett 5 olika alternativ och dessa förslag passar perfekt till bröllop, företagsfester eller födelsedagsfester och kommer garanterat göra ert evenemang oförglömligt.

LED dansshow: Light Illusion

En Led show som passar alla typer av tillställningar!

Light illusion kombinerar väl koreograferade danser med LED och ger gästerna en show dem sent kommer att glömma.Genom att använda sig av LED kan de producera olika loggor och mönster. Light Illusion har flera års erfarenhet i bagaget och deras uppträdanden är unika. De passar perfekt till företagsevenemang, bröllopet eller andra tillställningar.

Kolla in och boka vår fantastiska LED dansshow och gör ditt event oförglömligt!

Dancing flames

Om du söker storslagna eldshower så är Dancing  flames det perfekta valet. De är grymma när det kommer till elddans och har flera års erfarenhet bakom sig.De producerar elddans shower som  tidlösa och spelas år efter år på stora scener, företagsevenemang och andra tillställningar. De erbjuder unika upplevelser som är  genomtänkta och välkoreograferade eld danser.

Turn it up

Detta coverband  passar perfekt till företagsevent, födelsedagar och andra tillställningar. De har flera års erfarenhet i bagaget och har spelat med kända artister såsom Peter Jöback, Svante Thuresson, Lill Lindfors, Nils Landgren och många fler.​

Turn it up är ett 5-mannaband som kombinerar blås,sång,kör,synth och piano för att erbjuda gästerna ett framträdande som sent kommer att glömmas.

Kontakta oss på Evenses på du vill veta mer eller boka coverbandet till ditt evenemang.

Porträtt och karikatrystkonsnär

Boka en   karikatyrist konstnär till ditt bröllop, företagsevent eller fest . En  karikatyrist är ett roligt tillslag till alla typer av evenemang. Våra karikatyrister kan rita karikatyr målningar av dina gäster inom ett par minuter. Det är även möjligt att karikatyristen målar av flera personer.Våra karikatryster har många års erfarenhet från företagsevenmang, bröllop och privata fester.

Fotobås

Att ha ett fotobås på ditt bröllop, företagsevent eller fest är det perfekta sättet att föreviga minnen på ett roligt sätt. Fotobås förhöjer stämningen på festen och är alltid en hit bland gästerna. Vi på Evenses erbjuder ett brett utbud av fotobås.

Våra fotobås kommer även med tillbehör såsom peruker, glasögon och annat roligt. Fotoremsorna går även att personifiera med företagslogga eller namn. Alla foton är även tillgängliga i digitalt format efter eventet.

Är du intresserad av att hyra fotobås till ditt evenemang? Kontakta oss på Evenses för en kostnadsfri offert.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via