Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Golden Girls
100% matchning

Golden Girls

Golden Girls är en charmig, personlig och fartfylld dansant tjejtrio i stämsång.
Golden Girls framför showen ”En musikalisk resa i tiden”. Deras Dinnershow-koncept har länge varit populärt me...
Läs mer

19995 kr - 31990 kr
LED Light Show
100% matchning

LED Light Show

Överraska dina gäster med en LED Light Show som får dina gäster att hurra
Boka en LED Light Show som garanterat får publiken att jubla och skapa en fantastisk atmosfär. Genom att ”rita” bild...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
14000 kr - 22400 kr
Oriental Princess
100% matchning

Oriental Princess

Oriental Princess har flera års erfarenhet som internationell artist inom orientalisk dans.
Om ni letar efter professionell underhållning till ett event eller en kunnig instruktör inom orien...
Läs mer

4095 kr - 6550 kr
Glamour Party Group
100% matchning

Glamour Party Group

GPG tar med dig på en fartfylld färgsprakande show med glitter och glamour under ditt event.
Glamour Party Group tar med dig på en fartfylld musikresa under ditt speciella event!  Det utlova...
Läs mer

5 (6 reccensioner)
20995 kr - 33590 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en dansshow

Vill du boka en dansshow? hos Evenses kan du hitta fantastiska dansshower. Våra dansare är perfekta för akrobatiska shower, dansduor, eldshower och mycket mer! Ni kommer garanterat att bli imponerad av dessa vackra och unika uppträdanden. Varje show varar runt tio minuter, dansarna uppträder i spektakulära dansshower i respektive specialitet.
Du kan till exempel hyra dansare som erbjuder luftakrobatik med hjälp av rep eller textilmaterial som de klättrar på. Dansarna kan uppträda till olika typer av musik. Du kan till exempel låta en akrobat dansa till jazz eller klassisk musik. Kläderna och dekorationen kan också anpassas till dina önskemål. Det är bara att be om det så hittar vi den perfekta dansshowen som passar er bäst. Du kan boka de bästa aerobiska akterna hos Evenses!

Boka hyr Dansshow till din fest, evenemang julfest.jpeg

Eldshow

Att boka en eldshow är ett kreativt sätt att ge dina gäster en unik upplevelse. En eldshow går att erbjuda till olika event som företagsfester, mässor, evenemang, bröllop eller festival. När du hyr en eldshow så kommer du att bjudas på något riktigt spektakulärt. Eldshowen är originell, mystisk och spännande. Våra eldshower tar runt 10 minuter. Dessa fantastiska shower kan också kombineras med andra typer av shower, som till exempel eldslukare. Bokar du din eldshow hos Evenses får du olika fördelar: Evenses erbjuder ett komplett pris, vilket betyder att alla kostnader är inkluderade i priset. Detta kommer spara dig mycket tid, så att du kan ta det lugnt och njuta av din fantastiska show!

Boka hyr Dansshow till din fest, evenemang julfest 1.jpeg

LED show

Boka en LED Light Show som garanterat får publiken att jubla och skapa en fantastisk atmosfär. Genom att ”rita” bilder, mönster eller logos i luften som synkar till grym musik skapar detta en upplevelse du och dina gäster sent kommer att glömma. Genom rörelse i en unik scen upplevelse är detta något helt nytt som ger en unik och häftig föreställning – eller får dem att titta extra mycket på er logotyp. Vilket är perfekt under en lanseringsfest.

LED Light Show bygger på ny och unik teknologi i världsklass för att kunna skapa mönster, grafik, text, bilder och logos i luften – över 160 eller 320 LED-lampor per poi – där varje lampa motsvarar en pixel och ser till att bilderna blir ljusstarka och skarpa.

Vi använder inte bara poi i vår LED-föreställning; med motsvarande högteknologiska solfjädrar, stavar, levisticks och vingar ser vi till att framträdanden blir dynamiska och levande, oavsett längd och intensitet.

LED Light Show erbjuds med 1- 6 artister, som en eller flera korta överraskningar under kvällen, eller som scenföreställning på upp till 10 minuter.

Boka hyr LED dans show.jpeg

Magdansös

Boka en magdansare för ditt evenemang, festival, firmafest, fest eller bröllop? Magdansare ger ofta en magisk atmosfär. Magdans utförs på olika sätt i olika länder. I väst används magdansare ofta i videoklipp, filmer och tv. Magdansöserna hos Evenses erbjuder olika shower, allt från 10 minuter med olika magdansstilar, till längre shower under exempelvis ett bröllop. Magdansare kan också användas för att välkomna dina gäster till ditt evenemang, bröllop, personalfest eller fest. Det finns även mölighet att boka en workshop där magdansösen kan lära dig och dina gäster hur man dansar magdans.

Boka hyr magdansös show till fest, företagsevenemang 1.jpeg

Hyr en dansshow till ditt evenemang, din fest eller din födelsedag

Funderar du på något angående hur man bokar en dansshow? Tveka inte att be om ett gratis offertförslag. Du kan nå oss dygnet runt via telefon eller mejl. Evenses har bokat ofantligt många dansshower och vi hjälper dig gärna med alla frågor om att hyra en dansshow!

Evenses kan även hjälpa er med att boka följande:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via