Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Spådamen Rosita
100% matchning

Spådamen Rosita

Boka spådamen Rosita som gör ditt event till en snackis genom att spå i framtiden
Vill du skapa en unik upplevelse på ditt fest eller evenemang? Tänk på en spådam. Hon kan anställas för att l...
Läs mer

4095 kr - 6550 kr
Spådamen Jolanda Tarot
100% matchning

Spådamen Jolanda Tarot

Boka den professionella och erfarna spådamen Jolanda Tarot till ditt evenemang!
Boka Spådamen Jolanda Tarot Vill du skapa en unik upplevelse på ditt fest eller evenemang? Tänk på en spådam....
Läs mer

3500 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Spådam

Vill du boka en spådam till din fest, event, företagsfest, födelsedag, bröllop eller festival? En spådam kan föra in en unik dimension till ditt evenemang genom att tolka framtidens tecken i dina händer. Oavsett om du önskar individuella sessioner eller gruppavläsningar där dina gäster kan utforska sina öden, kan våra spådamer anpassa sig. Dessa sessioner varierar i längd, med typiska sessioner omkring 10 minuter vardera. En erfaren spådam kan normalt genomföra avläsningar för cirka 6 personer per timme. Hos Evenses erbjuder vi olika alternativ, inklusive spådamer med paranormala förmågor, kortläggande tarotexperter och experter på handavläsning. Deras närvaro kommer att förse dina gäster med en personlig och minnesvärd upplevelse under din fest, event, företagssammankomst eller bröllopsdag. Deras insikter i framtiden kommer att lämna en varaktig avtryck hos dina gäster.

Boka Hyr spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang.jpeg

Boka en Spådam

Står du inför en kommande fest eller händelse och söker en unik form av underhållning? Kanske leder du organisatörskommittén för årets företagsevent och är i behov av något originellt? Eller planerar du en temafest för din dotters födelsedag några månader framåt? Om du inte redan har övervägt det, kan det vara en utmärkt idé att inkludera en spådam i dessa arrangemang.

Om du är osäker på vad en spådam faktiskt gör, låt oss börja med en kort förklaring av deras roll och vad de kan tillföra ditt kommande evenemang. I grund och botten är en spådam en person som besitter gåvan att tolka framtiden för andra. Detta kan utföras på flera sätt, exempelvis genom att läsa tarotkort, analysera handlinjer eller till och med genom att uppfatta en persons aura. Vi kommer att ge mer insikt i de olika metoderna för spådomar. Att boka en pålitlig och professionell spådam kan vara en utmaning, och det är där vi rekommenderar att du drar nytta av erfarna evenemangsspecialister som har arbetat med spådamstjänster vid många olika typer av tillfällen.

Eftersom det existerar flera olika former av spådamer, kan deras roll på din fest variera. Till exempel kräver en tarotläsare normalt en mindre yta medan en palmläsare inte nödvändigtvis behöver någon särskild utrustning och kan röra sig fritt bland dina gäster. Eftersom inte alla typer av spådamer passar alla evenemang, är det viktigt att undersöka vilka alternativ som passar bäst för din specifika händelse.

Att boka den perfekta spådamen behöver inte vara en utmaning. Med tanke på det varierande utbudet av erfarna spådamer i Sverige, är det dock klokt att anlita en etablerad underhållningsleverantör. Som tidigare nämnts, inte alla spådamer kommer att vara lämpliga för din händelse. Hos Evenses har vi en omfattande portfölj med professionella spådamer som har framträtt vid otaliga evenemang. Vi är glada att använda vår expertis för att hjälpa dig boka den perfekta spådamen för just din tillställning.

För att komma i kontakt med våra evenemangsspecialister, kan du använda vårt offertformulär på webbplatsen, skicka oss ett e-postmeddelande eller ge oss en samtal. Innan du bokar en spådam, kan du också utforska alternativen på vår webbplats med hjälp av sökfunktionen. Att ha en solid förståelse för vad en spådam kan erbjuda innan du bokar henne för ditt evenemang är en klok strategi. Nedan kommer vi att utforska historien om spådamer genom tiderna och presentera några av de mest välkända spådomsmetoderna.

Boka spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang 5.jpeg

En Resa Genom Spådomens Historia

Under århundraden har konsten att spå i framtiden varit omgiven av mystik och kontroverser. Är vår framtid förutbestämd av ödet? Finns det verkligen människor med förmågan att se in i framtiden? Existerar övernaturliga krafter i vår värld? Ett av de äldsta exemplen på spådom kommer från den antika grekiska orakeln i Delfi.

Spådamer och andra former av övernaturlig förmåga spelade en central roll i olika forntida civilisationer och religioner. Under medeltiden förändrades dock bilden av spådamer. I det övervägande kristna Europa sågs spådamer som förmedlare av andevärlden. Spåmän mötte förföljelse under denna period. Det var inte förrän slutet av medeltiden, cirka 1600-talet, som spådamer började få en viss respekt, särskilt inom området astrologi. Flera framstående tänkare från denna tid, inklusive tysken Johannes Kepler och engelsmannen Isaac Newton, ägnade sig åt astrologiska studier.

Under 1800- och 1900-talet övergick spådamer från att vara en vetenskaplig disciplin till att bli underhållning. Även om det fortfarande fanns spådamer som betraktade sin konst som vetenskaplig, blev spådamskonsten mer vanlig på mässor runtom i Europa. Med uppkomsten av televisionen under mitten av förra seklet fann spådamer en ny arena att nå ut till allmänheten. Program med spådamer och mediala personer lockade miljoner tittare, som hoppades få en inblick i sin framtid genom telefonsamtal. Liknande mönster upprepades några decennier senare med internets framväxt, och idag finns möjligheten att få sin framtid förutspådd online på en mängd olika webbplatser.

Olika metoder av spådom

När vi talar om spådamer, kanske du har bilden av någon som stirrar in i en kristallkula eller som hanterar en uppsättning tarotkort. Även om dessa metoder är populära i Europa, finns det många fler alternativ. Från att läsa tarotkort och tolka stjärnorna till att scanna elden och analysera handlinjer, har ett otal metoder utvecklats över århundradena. För att underlätta din resa in i denna värld har vi sammanställt en lista med några av de mest vanliga spådomsmetoderna nedan.

Esoterisk Konst (Tarot)

Tarotkort är en form av esoterisk konst som består av 78 kort, var och ett med unika bilder som har individuell och relationell betydelse. Att läsa tarotkort används främst för meditation, personlighetsanalys och förutsägelse av framtiden.

Handavläsning (Chiromancy)

Chiromancy, även känt som palmologi, använder linjer och egenskaper i en persons hand för att uttyda karaktärsdrag och framtida händelser. Hos Evenses kan du boka en palmläsare som delar med sig av sin kunskap i palmologi till dina gäster.

Kaffesumpsläsning (Tasseografi)

Tasseografi är en gammal spådomskonst där en person dricker turkiskt kaffe eller te, och en spådam tolkar mönstren som kvarstår i botten av koppen. Denna metod ses nu främst som en underhållande och intressant aktivitet för framtidsutforskning.

Kristallkula (Glasskula)

En av de mest igenkännbara formerna av spådom är att använda en kristallkula eller glasboll för att få visioner. Genom att fokusera sin blick i glaskulan försöker spådamen uppfatta symboliska bilder som kan avslöja framtida händelser.

Boka Hyr spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang 4.jpeg

Hur Evenses Kan Hjälpa Dig

Som experter inom underhållningsbranschen kan vi erbjuda en bred samling av spådamer som passar alla typer av evenemang, oavsett om det är födelsedagsfest, tematisk tillställning, festival eller företagsaktivitet. Oavsett om du vill addera en mystisk touch till en trädgårdsfest för familjen eller skapa en unik upplevelse under en företagsmiddag, har Evenses de rätta alternativen för dig.

Kontakta oss idag för att få er kostnadsfria offertförslag! Vi erbjuder även:Varför är en spådam ett roligt tillskott till evenemanget?

En spådam kan vara ett roligt tillskott till evenemanget eftersom det ger gästerna möjlighet att utforska sin framtid och få vägledning av någon som är känd för sina intuitiva gåvor. Det underhåller och skapar en konversation bland gästerna, vilket gör evenemanget till en minnesvärd upplevelse.

Hur lång tid tar en session med en spådam?

Längden på en session med en spådam varierar, men det är vanligt att en session varar mellan 15 och 30 minuter. Vissa spådamer erbjuder också längre sessioner för dem som söker mer djupgående svar på sina frågor.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via