Vill du boka en spådam till er fest, event, företagsfest, födelsedag, bröllop eller festival? En spåkvinna kan spå i dina händer, vilket kommer vara ett unikt inslag i ditt evenemang. Det går att få sig spådd individuellt eller i grupp där gästerna kan se sin framtid. Sessionerna med denna clairvoyant kan vara både långa och korta - det brukar vara mellan 1 och 10 minuter per session. Ett medium kan generellt spå framtiden på runt 6 personer per timma. Evenses erbjuder olika alternativ, som till exempel en paranormal spådam, en som lägger tarotkort och en som läser av händer. Dessa spådamer erbjuder personlig uppmärksamhet åt dina gäster på din fest, event, firmafest eller bröllop. Deras framtidssyner kommer skapa ett bestående minne hos dina gäster.​
Boka en spådam till din fest, ditt bröllop eller ditt event

Ska du hyra en sierska, så kommer det ge både dig och dina gäster en riktig gåva. En spådam kan också bokas i kombination med andra akter från Evenses - som till exempel något helt annat, som en fotospegel, ett champagnetorn eller en massage.

Du kan planera ditt event på så sätt att du får ut det bästa av det. Bläddra ned för mer information om att hyra en spådam. Du kan också kontakta oss, vi hjälper dig gärna med ett kostnadsförslag, så du också kan hitta den bästa spåkvinnan.