1 filter
Sortera efter: Relevans
Spådamen Rosita
100% matchning

Spådamen Rosita

Boka spådamen Rosita som gör ditt event till en snackis genom att spå i framtiden

4095 kr - 6550 kr
Vill du boka en spåkvinna till din fest? Hyr en spåkvinna till din fest.
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Spådam

Vill du boka en spådam till er fest, event, företagsfest, födelsedag, bröllop eller festival? En spåkvinna kan spå i dina händer, vilket kommer vara ett unikt inslag i ditt evenemang. Det går att få sig spådd individuellt eller i grupp där gästerna kan se sin framtid. Sessionerna med denna clairvoyant kan vara både långa och korta - det brukar vara mellan 1 och 10 minuter per session. Ett medium kan generellt spå framtiden på runt 6 personer per timma. Evenses erbjuder olika alternativ, som till exempel en paranormal spådam, en som lägger tarotkort och en som läser av händer. Dessa spådamer erbjuder personlig uppmärksamhet åt dina gäster på din fest, event, firmafest eller bröllop. Deras framtidssyner kommer skapa ett bestående minne hos dina gäster.​

Boka en Spådam

Har du en fest eller ett evenemang snart och letar fortfarande efter någon form av underhållning? Är du en del av organisationskommittén för årets företagsfest och har du blivit ombedd att göra något original av det? Eller är det din dotters födelsedag om några månader och du funderar på att anordna en äkta temafest? Du kanske inte har tänkt på det själv, men det kan vara värt att överväga att boka en förmögenhet.

Du kanske inte riktigt förstår precis vad en spådam är, så vi börjar med en kort förklaring av vad en spådam kan bidra till det evenemang som du ska anordna. Enkelt uttryckt är en spåkvinna en person som har gåvan att läsa framtiden för en annan person. Detta kan göras på olika sätt, såsom att läsa tarotkort, studera raderna på händerna eller till och med genom att titta in i en annan persons ögon och själ. Vi kommer att utarbeta mer om de olika formerna av spådomar, men att boka en spåkvinna är att hitta en professionell person som har bra recensioner och får dina gäster att tro vad som berättas för dem.

Eftersom det finns många olika former av förmögenhet, kan spådamens roll på din fest också fyllas på olika sätt. Till exempel behöver en Tarot-kortläsare normalt lite utrymme för ett bord och en stol, medan en palmläsare faktiskt inte behöver några rekvisita och kan röra sig mer bland människor under festligheterna. Inte alla typer av spådamer passar tillfället på grund av detta, så det är viktigt att du gräver in i vilken sorts spådamer som finns och hur dessa kan ge mervärde till det evenemang som du anordnar.

Det behöver inte vara svårt att boka den perfekta spådamen för ditt evenemang. Med tanke på det varierade urvalet av spådamer i Sverige är det dock i allmänhet en bra idé att skaffa hjälp av ett företag med erfarenhet av bokning av underhållning. Som vi skrev tidigare kommer inte alla spådamer att matcha det party eller evenemang som du anordnar. Evenses har en omfattande portfölj av professionella spådamer som vi redan har bokat otaliga gånger för. Vi är glada att använda denna expertis för att hjälpa dig, så att du kan boka den perfekta spåmannen för ditt evenemang och vara nöjd.

Du kan nå evenemangsspecialister sju dagar i veckan genom att fylla i offertformuläret på vår webbplats, skicka ett e-postmeddelande eller ringa oss. Du kan först ta en titt själv genom att använda sökmotorn på webbplatsen för att hitta alternativen för spådamer. Det är bra att ha en gedigen förståelse för vad en spådam gör innan du bokar en för ditt evenemang. Nedan tar vi en titt på historien om spådamer genom tiderna och listar några av de vanligaste formerna av förmögenhet.

Ett stycke historia om konsten att spå

I århundraden har spådomskonsten varit ett ämne som omges av mystik och kontroverser. Är vårt öde förutbestämt av ödet? Finns det verkligen människor där ute med en gåva att läsa framtiden? Finns det övernaturliga krafter i vår värld? Sedan civilisationerna i forntida Egypten, forntida Kina och forntida Babylon, mer än 4000 år före vår tid, har miljontals människor ställt dessa frågor.

Ett av de äldsta exemplen på spådomar är det berömda Oracle of Delphi från den grekiska antiken. Detta orakel var på berget Parnassos och varje år kom tusentals människor från hela det grekiska riket till staden Delphi för att höra deras framtid. Oraklet var i kontakt med guden Apollo genom Pythia, en speciell prästinna som bodde på Parnassos. Eftersom Apollo skulle kunna se allt, inklusive vad som undkom det mänskliga ögat, gjorde de forntida grekerna mycket för att höra hans råd.

Fortune telling och andra övernaturliga konster som spelade en viktig roll i olika forntida civilisationer och religioner fick en helt annan bild under medeltiden. Det övervägande kristna Europa betraktade spåmän som ett sätt att kontakta andar. Fortune-tellers mötte förföljelse under denna period av europeisk historia. Det var inte förrän i slutet av medeltiden, runt sextonhundratalet, att spåkvinnor började få viss respekt, särskilt i form av astrologi. Flera kända forskare från den perioden, inklusive tyska Johannes Kepler och engelsmannen Isaac Newton, forskade i astrologi.

Från 1800-talet och 1900-talet började förmögenhet att se mindre och mindre som en vetenskap och mer och mer som underhållning. Det fanns naturligtvis fortfarande spåkvinnor som närmade sig sin konst på ett vetenskapligt sätt, men spådamer började också dyka upp mer och mer på mässor i Europa. Med uppkomsten av tv runt mitten av förra seklet hittade spådamer också ett sätt att allmänheten. I olika länder drar program med spådamer eller psykiker miljontals tittare i hopp om att höra deras framtid via telefon. Samma sak hände några decennier senare med tillväxten av Internet, där man idag fortfarande kan få sin framtid förutsagd online på många webbplatser.

Olika metoder av spådom

När vi pratar om en förmögenhet på mässan tänker du förmodligen snart på någon med en glaskula eller kanske med en uppsättning kort. Det är verkligen två av de spådomsformer som är populära i Europa, men det finns många fler. Från att läsa Tarot-kort, analysera stjärnorna, titta på eld och läsa handflatorna, det finns otaliga metoder som har utvecklats under århundradena. För att hjälpa dig på vägen har vi listat några av de vanligaste formerna av förmögenhet att berätta nedan.

Esoterisk

Esoterisk är ett annat ord för den välkända taroten. Tarot är en uppsättning av 78 kort med olika bilder på som alla har olika betydelse, separat och i förhållande till varandra. Att läsa tarotkort används främst som en del av meditation, för att analysera personligheter och för att läsa framtiden.

Chiromancy

Chiromancy är det mindre använda namnet för palmologi. Detta är en form av spådom där linjerna och andra egenskaper hos en persons hand används som bas för att härleda karaktärsdrag och framtid för den personen. På Evenses kan du boka en palmläsare för att dela med sig av sina kunskaper om palmologi med dina gäster.

Tasseografi

Du känner förmodligen inte till tasseografi och vad som exakt görs. I denna mycket gamla form av spådom, dricker en person en kopp turkiskt kaffe och te, varefter en spåkvinnare läser det kvarvarande kaffet eller tebladet för att förutsäga framtiden för den personen. Numera ses det främst som en form av underhållning och ett intressant sätt att läsa in någons framtid.

Glasskula

En av de mest kända spåningsmetoderna är att titta i glaset eller kristallkulan. Syftet är att få vissa visioner genom att stirra in i en boll av kristall eller glas. Detta är en vanlig form av förmögenhet att berätta bland annat på mässor och i filmer.

Vad Evenses kan göra för dig

Som specialist på underhållningsområdet har vi en bred portfölj med spådamer som passar alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar, temafester, festivaler och affärsevenemang. Oavsett om du håller en fest för familjen i trädgården och vill lägga till en touch av mysticism eller organiserar en företagsdrink där du vill erbjuda originalunderhållning, är Evenses här för att hitta det bästa valet av underhållning.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.