Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Spådamen Rosita
100% matchning

Spådamen Rosita

Boka spådamen Rosita som gör ditt event till en snackis genom att spå i framtiden
Vill du skapa en unik upplevelse på ditt fest eller evenemang? Tänk på en spådam. Hon kan anställas för att l...
Läs mer

4,7 (5 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Spådamen Jolanda Tarot
100% matchning

Spådamen Jolanda Tarot

Boka den professionella och erfarna spådamen Jolanda Tarot till ditt evenemang!
Boka Spådamen Jolanda Tarot Vill du skapa en unik upplevelse på ditt fest eller evenemang? Tänk på en spådam....
Läs mer

3500 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Spådam

Boka en spådam till ditt evenemang!

Sedan urminnes tider har människor vänt sig till spådamer för att få insikt om framtiden, söka råd eller bara för att uppleva det mystiska och okända. Denna uråldriga konst har fascinerat och lockat människor genom tiderna och nu kan du ta med den magin till ditt nästa evenemang genom Evenses.

Oavsett om du önskar individuella sessioner eller gruppavläsningar där dina gäster kan utforska sina öden, kan våra spådamer anpassa sig. Dessa sessioner varierar i längd, med typiska sessioner omkring 10 minuter vardera. En erfaren spådam kan normalt genomföra avläsningar för cirka 6 personer per timme. Hos Evenses erbjuder vi olika alternativ, inklusive spådamer med paranormala förmågor, kortläggande tarotexperter och experter på handavläsning. Deras närvaro kommer att förse dina gäster med en personlig och minnesvärd upplevelse under din födelsedagsfest, företagsevent eller bröllopsdag. Deras insikter i framtiden kommer utan tvekan att lämna ett avtryck hos dina gäster. Boka en spådam till ditt nästa evenemang idag!

Boka Hyr spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang.jpeg

Historien bakom spådamer:

Spådomskonsten har sina rötter i forntida civilisationer runt om i världen. Från de gamla egyptierna och deras orakel till de romerska sibyllorna, har spådamer alltid haft en särskild plats i samhället. De ansågs ofta som medlare mellan människor och gudar, och deras råd och förutsägelser var mycket värderade.

Varför boka en spådam till ditt evenemang?

Oavsett om du planerar ett företagsevenemang, en födelsedagsfest, ett bröllop eller en temakväll, kan en spådam ge en unik och minnesvärd upplevelse för dina gäster. Inte bara erbjuder de insikt och råd, men de skapar också en atmosfär av mystik och förundran.

 • Företagsevenemang: Lägg till en twist till ditt nästa företagsevenemang genom att ha en spådam som kan ge kortläsningar under pauserna. Detta kan vara ett roligt och annorlunda sätt att bryta isen och få folk att prata.
 • Bröllop: För de par som vill ha något unikt på deras stora dag, kan en spådam erbjuda kortläsningar eller handläsningar till gästerna under mottagningen.
 • Födelsedagsfester: Låt dina gäster få en glimt av framtiden på din nästa födelsedagsfest. En spådam kan erbjuda individuella sessioner eller till och med en grupp session.
 • Temakvällar: Om du har en mystik- eller magitema för din fest, är en spådam det perfekta tillskottet. De kan erbjuda läsningar, berätta historier eller till och med hålla en workshop.

Boka Hyr spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang 4.jpeg

Olika metoder av spådom:

Spådamer använder en mängd olika metoder för att förutsäga framtiden eller ge råd. Eftersom det existerar flera olika former av spådamer, kan deras roll på din fest variera. Till exempel kräver en tarotläsare normalt en mindre yta medan en palmläsare inte nödvändigtvis behöver någon särskild utrustning och kan röra sig fritt bland dina gäster. Eftersom inte alla typer av spådamer passar alla evenemang, är det viktigt att undersöka vilka alternativ som passar bäst för dig.

Här är tre av de mest populära:

 1. Tarotkort: Dessa färgglada kort används för att ge insikt om framtiden, nutiden och det förflutna. Varje kort har en särskild betydelse och tolkning.
 2. Handläsning: Genom att studera linjerna och formerna på en persons hand kan en spådam ge insikt om personens karaktär och potentiella framtid.
 3. Kristallkulor: Denna klassiska metod används för att "se" in i framtiden och kan ge allmänna förutsägelser eller mer specifika insikter.

Boka spådam till ditt företagsevenemang, fest eller evenemang 5.jpeg

Varför boka genom Evenses?

När du bokar en spådam genom Evenses kan du vara säker på att du får en professionell och erfaren utövare. Vi har ett noggrant urval av spådamer som alla har genomgått en rigorös urvalsprocess. Dessutom erbjuder Evenses transparent prissättning, enkel bokningsprocess och dedikerad kundsupport, vilket gör det enkelt och bekymmersfritt att boka den perfekta spådamen för ditt evenemang. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vad väntar du på?

Låt ditt nästa evenemang i Stockholm bli oförglömligt med en touch av mystik och magi! Oavsett om du vill addera en mystisk touch till en trädgårdsfest för familjen eller skapa en unik upplevelse under en företagsmiddag, har Evenses de rätta alternativen för dig. Med ett brett utbud av professionella spådamer, kan du vara säker på att ditt evenemang blir en hit. Så när du vill lägga till det lilla extra till ditt evenemang, tänk på Evenses och boka en spådam som kommer att förtrolla dina gäster.Varför är en spådam ett roligt tillskott till evenemanget?

En spådam kan vara ett roligt tillskott till evenemanget eftersom det ger gästerna möjlighet att utforska sin framtid och få vägledning av någon som är känd för sina intuitiva gåvor. Det underhåller och skapar en konversation bland gästerna, vilket gör evenemanget till en minnesvärd upplevelse.

Hur lång tid tar en session med en spådam?

Längden på en session med en spådam varierar, men det är vanligt att en session varar mellan 15 och 30 minuter. Vissa spådamer erbjuder också längre sessioner för dem som söker mer djupgående svar på sina frågor.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via