Trollkarlen och clownen Jonas bor och utgår ifrån Stockholm. Jonas har gått den internationella clown och teaterskolan Ecole Philippe Gaulier i London och har sedan 2003 varit professionellt verksam som trollkarl och clown. Han jobbar i hela landet och har haft engagemang i länder som Danmark, England, Frankrike, Spanien, Vitryssland, Ukraina mfl.

 

Jonas skapar sina egna föreställningar och akter där han kombinerar trolleri och clowneri på ett originellt sätt. Jonas undervisar även i clown och teater genom sin egna skola och erbjuder barn och familjeföreställningen "Clowneri och Trolleri!" samt föreställningar för vuxna och även mingel program. Det går att boka följande föreställningar och akter:

 

Roliga och magiska akter för vuxna: 

 

Alternativ 1:

Komiska och magiska akter för vuxna

Jonas beryktade nummer. Möt den lakoniske trollkarlen som in i minsta detalj lär ut hemligheten om trolleri och underhållning. Här får alla lära sig hur man trollar och blir kalasets höjdpunkt. Det råder ingen tvekan om att vi har att göra med en galning. Akten blandar modernt clowneri och magi på Jonas Södergrens originella och absurda sätt. Humorgaranti.

Längd: Kan varieras från 6-30 min.

 

Alternativ 2:

Trollkarlen och underhållaren is back. I denna akt lär han ut den svåra konsten att buktala. Att han själv inte behärskar buktaleriet är inget som stoppar han från att i detalj demonstrera galna och absurda tips och tricks så att just du kan bli expert på buktalning. Garanterat idiotiskt, skrattretande och oduglig information.

Längd: Kan varieras från 10-20 min

 

Alternativ 3:

Jonas munspels solo. Farligt, idiotiskt och väldigt imponerande.

Längd: 5 min

 

Alternativ 4: Barn och familjeföreställning

Med endast en gammal väska dyker trollkarlen Jonas upp. En kavalkad av trolleri och clowneri uppstår. Trolleriet är till en början sisådär och barnen avslöjar tricken. Är han verkligen en trollkarl? Just då blir det trolleri. En nästan riktig duva trollas fram och ägg, flaskor och dukar försvinner. Tungor försvinner och kommer tillbaks... Inte ens han själv förstår hur det går till! På slutet verkar även trollkarlens kläder bli magiska och det hela blir pinsamt! En originell och komisk trolleriföreställning med en clownig och direkt publikkontakt som involverar både barn och vuxna. Föreställningen är befriad från logik och röd tråd.

Längd: Ca 40 min.