1 filter
Sortera efter: Relevans
Limitless Sax & DJ
100% matchning

Limitless Sax & DJ

1 reccension

Höj stämningen på festen med vår grymma saxofonist och DJ kombo

4995 kr - 7990 kr
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

3 reccensioner

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.

4950 kr - 7920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

3 reccensioner

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!

Pris på förfrågan
Bröllop? Boka underhållning för din bröllopsdag här
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Bröllop

Organiserar du ett bröllop?  Vårt bokningskontor hanterar bröllopsönskningar varje dag, därmed är våra agenter mycket erfarna med dessa typer av event. Du kan hyra ditt band, DJ eller soloartist för din unika dag. För det musikaliska ackompanjemanget av ditt bröllop är det viktigt att boka rätt artist. Evenses event managers kan hjälpa dig att arrangera din bröllopsdag och göra den fantastisk. Förutom bröllopsceremonin, arrangering av ceremonimästaren, bröllopsklänningen och besökslokalerna är valet av musik väldigt viktigt. Ljus och ljud är också avgörande för brudparets perfekta dag.

Det finns alltid gott om idéer för ett bröllop. Evenses arbetar endast med professionella artister som kan förse er med underhållning på era bröllop. Våra musiker kan delas upp bland: Soloartister, duos och band. Vilken typ av artist skulle du vilja boka? Om du vill ha partymusik på ditt bröllop för att gästerna aldrig kommer vilja lämna dansgolvet, kan du hyra en party DJ. Våra DJs bemästrar alla stilar och är tillgängliga i alla genrer. När du bokar en DJ, kan du välja mellan genrerna; allround, topp 40, urban, vinyl, disco och house. Du kan också boka en musiker för att följa med DJ. Eller så vill du kanske förgylla din dag med en bröllops DJ med en violinist, slagverkare eller sångare. Band är ofta bokade för att ge bakgrundsmusik under ceremonin för bröllop. Till exempel är Jazzband, också är ett populärt val. Föredrar du hellre en soloartist? Hyr i så fall en av våra sångare.

Organisera ett bröllop

Vi erbjuder även bröllopsfotografering och har kontakt med en rad olika professionella bröllopsfotografer specialiserade på bröllopsfotografering som kommer fånga alla bröllopsminnen åt dig. Om du föredrar bilder från ett stående perspektiv, kan du hyra ett fotobås eller video gästbok. Du kan alltid kontakta oss om att hyra artister och handlingar och begära en offert utan förpliktelse för din minnesvärda bröllopsdag.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.