Organiserar du ett bröllop?  Vårt bokningskontor hanterar bröllopsönskningar varje dag. Du kan hyra ditt band, DJ eller soloartist för din unika dag. För det musikaliska ackompanjemanget av ditt bröllop är det viktigt att boka rätt artist. Evenses event manager kan hjälpa dig arrangera din bröllopsdag och göra den fantastisk. Förutom bröllopsceremonin, arrangering av ceremonimästaren, bröllopsklänningen och besökslokalerna är valet av musik väldigt viktigt. Ljus och ljud är avgörande för brudens brudgummens perfekta dag.
Det finns alltid gott om idéer för ett bröllop. Evenses arbetar med professionella artister. Våra musiker kan delas upp bland: Soloartister, duosoch band. Vilken typ av artist skulle du vilja boka? Om du vill ha partymusik på ditt bröllop för att gå upp och dansa, kan du hyra en party DJ. Våra DJs bemästrar alla stilar och är tillgängliga i alla genrer. När du bokar en DJ, kan du välja mellan genrerna; allround, topp 40, urban, vinyl, disco och house. Du kan också boka en musiker för att följa med DJ. På så sätt kan du boka en bröllops DJ med en violinist, slagverkare eller sångare. Band är ofta bokade för att ge bakgrundsmusik under ceremonin för bröllop. Jazzband är ett populärt val. Om du är en älskare av festmusik kan du boka ett omslag. Vill du föredra en soloartist? Hyr i så fall en av våra sångare.

Organisera ett bröllop

Vi erbjuder även bröllopsfotografering för uthyrning, för att slutföra din bröllopsdag. Vi erbjuder olika professionella bröllopsfotografer specialiserade på bröllopsfotografering som kommer fånga bröllopet åt dig. Om du föredrar bilder från ett stående perspektiv, kan du hyra ett fotobås eller video gästbok. Du kan alltid kontakta oss om att hyra artister och handlingar och begära en offert utan förpliktelse för din minnesvärda dag.