Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Young Swedish Jazz Society
100% matchning

Young Swedish Jazz Society

Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker från den svenska och danska musikscen...
Läs mer

4,7 (10 recensioner)
15999 kr - 25600 kr
Swingkompaniet
100% matchning

Swingkompaniet

Swingkompaniet är en uppiggande kvartett som definitivt kommer få igång festen.
Letar ni efter ett uppiggande musikaliskt inslag till festen eller eventet? Swingkompaniet är en kvartett som...
Läs mer

5 (5 recensioner)
14498 kr - 23195 kr
Highway
100% matchning

Highway

Highway är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Highway består av fyra vänner som sedan skoltiden på Musicians Institute i Hollywood och Musikhögskolan i Pit...
Läs mer

4,9 (12 recensioner)
30000 kr - 45320 kr
Party Poppers
100% matchning

Party Poppers

Ett grymt coverband med en bred reportrar som garanterat kommer att sätta igång dansgolvet.
Party Poppers är ett band med 5 medlemmar som fann varandra och deras gemensamma passion för musik...
Läs mer

4,9 (15 recensioner)
35000 kr - 55000 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Företagsfest

Skapa en Oförglömlig Företagsfest med Evenses

Är det dags att organisera företagets årliga höjdpunkt - företagsfesten? Vill du se till att den blir en minnesvärd händelse som diskuteras länge efter att festen är över? Då har du kommit till rätt ställe. Läs vidare för våra bästa tips om hur du kan planera och genomföra en framgångsrik och underhållande företagsfest med hjälp av Evenses.

företagsfest-evenemang-organisera.jpg

Varför Du Ska Organisera en Företagsfest

Företagsfester är mycket mer än bara tillfällen att fira framgångar. De är möjligheter att skapa starkare band mellan kollegor och ge dem chansen att koppla av och ha kul tillsammans. Oavsett om det är för att fira en speciell prestation, markera en företagsjubileum eller helt enkelt njuta av varandras sällskap, företagsfester skapar minnen som varar.

Tips till Dig Som Ska Organisera en Företagsfest

 • Platsen - innan du kan sätta igång med detaljplaneringen, är det avgörande att välja rätt plats för din företagsfest. Välj en plats som inte bara rymmer alla gäster utan också erbjuder en bekväm och trevlig atmosfär. Logistik är viktig, så se till att platsen är lätt att nå.

 • Festdekoration - dekorationen är nyckeln till att skapa rätt stämning för din företagsfest. Ett tema kan lyfta hela evenemanget och få gästerna att känna sig mer involverade. Tänk på detaljerna och se till att dekorationen är i linje med temat och skapar en visuell aptitretare för dina gäster.

 • Mångsidig Underhållning- när det kommer till underhållning, är mångfald nyckeln till att skapa en oförglömlig företagsfest. Låt oss utforska några underhållningsalternativ som sträcker sig över olika musikstilar och stämningar:

Boka Coverband - Musikalisk Resa Genom Tid och Genrer

Om du strävar efter en musikalisk resa som tar dina gäster genom olika årtionden och genrer, är att boka ett coverband ett utmärkt val. Dessa allsidiga band kan utföra populära låtar från en mängd olika epoker och musikstilar. Oavsett om du längtar efter ikoniska hits från 70-talet, dansanta melodier från 80-talet, de senaste toppnoteringarna inom pop och rock eller till och med klassisk musik, jazz och loungemusik, kan ett coverband skapa en natt fylld med dans, sång och musikalisk mångfald som dina gäster kommer att älska.

Bakgrundsmusik - Skapar Atmosfär och Minnen

För en mer avslappnad atmosfär som ger utrymme för samtal och mingel, är bakgrundsmusik det perfekta valet. Våra professionella DJ:s specialiserar sig på att skapa skräddarsydda spellistor som smälter harmoniskt samman med din fest. Oavsett om du föredrar mjuka och avslappnande toner för att skapa en lugn atmosfär, livlig jazz och loungemusik som ger en sofistikerad känsla eller moderna klubbhits som får gästerna att dansa, kan vi skapa den ljudkuliss som bäst passar din företagsfest.

Boka Musiker - En Unik Musikalisk Upplevelse

För dem som vill ta underhållningen till nästa nivå och erbjuda en unik musikalisk upplevelse, är att boka musiker det rätta valet. Våra professionella musiker behärskar en mångfald av musikstilar, från klassisk musik och jazz till moderna hits och elektronisk dansmusik. Du kan välja musiker som inte bara är skickliga och erfarna, utan också kan anpassa sin repertoar för att perfekt matcha din festtema och musiksmak. Med musiker på plats kommer gästerna att dansa, sjunga med och njuta av en minnesvärd musikupplevelse som spänner över olika genrer och stilar.

Boka DJ - Skapar Dansgolvets Magi

För att skapa den ultimata feststämningen och få dina gäster att svänga på dansgolvet, överväg att boka en professionell DJ. Våra DJs är experter på att hålla publiken engagerad och skapar den perfekta mixen av låtar som passar din fest. Oavsett om du vill ha moderna klubblåtar, klassiska hits eller en eklektisk blandning av musikstilar, kan våra DJs göra din företagsfest till en dansfest som ingen kommer att glömma.

Boka Komiker

Att inkludera en komiker i underhållningen är ett säkert sätt att sprida glädje och skratt under din företagsfest. En komiker kan anpassa sitt material för att passa din publik och skapa en avslappnad och humoristisk stämning. Dessa skickliga artister kommer att sätta ett leende på dina gästers ansikten och skapa en oförglömlig kväll med humor och skratt.

Boka Trollkarl

För en touch av mystik och förbluffning, överväg att inkludera en trollkarl i din företagsfests underhållning. En skicklig trollkarl kan trollbinda din publik med trollerikonster och illusioner som får dem att undra och förundras. Magikern kommer att skapa en atmosfär av spänning och fascination, vilket ger dina gäster något att prata om länge efter festen är över.

Våra Fördelar - Erbjuder Många Års Erfarenhet

Vi har många års erfarenhet inom underhållningsbranschen och har hjälpt företag att skapa oförglömliga evenemang. Oavsett vilket underhållningsalternativ du väljer, kan vi säkerställa att det passar just din företagsfest. Vi erbjuder även teknikutrustning och andra tjänster för att göra din fest perfekt.

Om du vill boka underhållningen som kommer att sätta guldkant på din företagsfest, kontakta oss idag. Vi är här för att göra din festminnesvärd!

Det Lilla Extra

För att göra din företagsfest ännu mer minnesvärd, överväg att inkludera det lilla extra. Det kan vara specialanpassade gåvor, ett tema som överraskar som bland annat en spådam eller ett elegant fotobås där dina gäster kan föreviga ögonblicken. Det lilla extra kan göra en stor skillnad och visa din uppskattning för dina medarbetare.

Vill Boka Underhållningen som Sätter Guldkant på Din Företagsfest?

För att göra din företagsfest ännu mer minnesvärd, kontakta Evenses idag för en kostnadsfri offert. Vi är här för att hjälpa dig med att planera den perfekta festen som kommer att skapa minnen som varar. Varför vänta? Boka din underhållning nu och låt oss ta din företagsfest till nya höjder!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via