1 filter
Sortera efter: Relevans
Limitless Sax & DJ
100% matchning

Limitless Sax & DJ

1 reccension

Höj stämningen på festen med vår grymma saxofonist och DJ kombo

4995 kr - 7990 kr
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

3 reccensioner

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.

4950 kr - 7920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

3 reccensioner

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!

Pris på förfrågan
Organiserar du en företagsfest? Kolla in vad vi kan göra för dig.
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Företagsfest

Organiserar du en företagsfest? Fyra tips för att organisera det perfekta företagspartyt.Ett party för personalen, perfekt så klart. Du vill att detta ska genomföras väldigt väl, av den anledningen, boka en evenemangsplanerarepå Evenses.  Först och främst behöver du vara klar med vilken typ av event du vill organisera. Detta kan vara ett företagsevent, ett företagsparty eller en konferens. Efter att detta är klart kan du börja med att planera detaljerna för tillfället.

Tips #1: Platsen

Välj en rymlig och social plats som ligger bra till rent logistiskt. På så sätt kan du säkerställa att alla hittar platsen och att atmosfären blir bra. Det är praktiskt att välja en central plats som är tillgänglig även för handikappade personer, på så sätt kan alla njuta av festen.

Tips #2: Festdekoration

Att dekorera festplatsen är givetvis viktigt. Om du kan välja tema får du säkerställa att all dekoration passar in med temat så att det inte blir någon förvirring. Genom att välja rätt dekoration kan du få gästerna på bra humör redan från början.

Tips #3: Catering

Överraska gästerna med ett smaskigt urval av mat och dryck. Medan dina gäster minglar med varandra kan de känna doften av plockmat och se de läckra drinkarna. Låt dina gäster njuta av fantastisk mat och cocktails. Kolla in vad vi kan erbjuda när det gäller catering.

Tips #4: Underhållning

Sist men inte minst, professionell underhållning! Låt dina gäster underhållas av en av våra proffsiga artister som verkligen vet vad de håller på med. Till exempel kan du boka ett bandför ditt party eller en soloartistför lite lugnare framträdanden. Eller vad sägs som en av våra komiker som en full nunnaeller en spåman. Evenses kan också hyra ut casinospeltill dina fester. Kontakta oss på att diskutera alla olika alternativ.

Organisera en företagsfest

Har du några frågor om att boka en av våra artister för din företagsfest? Ta gärna kontakt med en av våra event specialister. Vi hjälper gärna till med dina önskemål.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.