Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Young Swedish Jazz Society
100% matchning

Young Swedish Jazz Society

Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker från den svenska och danska musikscen...
Läs mer

4,6 (5 reccensioner)
15999 kr - 25600 kr
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.
Pianisten Thom är en mästare på alla stilar och kan ge dina gäster en ypperlig upplevelse inom pop, jazz, blues eller ...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4950 kr - 7920 kr
Klassiska gruppen Priëra
100% matchning

Klassiska gruppen Priëra

Underbar musik spelad av en grupp bestående av en fiol, ett piano och en cello.
Trion Priëra är en klassisk grupp uppbyggd av talangfulla och kvalificerade musiker. Gruppen Priëra möttes und...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
12450 kr - 19920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!
Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt! En violinist ack...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Musiker

Vill du boka en musiker på din födelsedag, årsdag, bröllop eller företagsfest? Evenses erbjuder ett brett utbud av musiker och är det perfekta stället! Från DJs, band, sångare och instrumentalister, det finns ett brett utbud av olika val som våra evenemangsspecialister kan hjälpa dig med.

Gillar du rolig musik och vill göra ditt tillfälle till en riktig fest? Kolla sedan in våra all-round DJs eller partyband. Om du föredrar en lugn miljö för ditt tillfälle kan du tänka på duon eller sångpianister. På grund av vårt breda utbud av musiker kan vi också erbjuda dig andra alternativ. Du kan hyra ut ett flygel eller helt enkelt ha en elegant orkester.

Boka en musiker för ditt bröllop, företagsfest eller jubileum

Vi tar professionalism och kvalitet på största allvar, darför vi har säkerställt att de artister vi erbjuder uppfyller vissa kvaliteter. Tänk på kreativitet, utseende och erfarenhet. Vi erbjuder också ett all-in-pris så att du inte behöver oroa dig för extra kostnader. All utrustning, PA-system, belysning etc, för artisterna kommer att ordnas vid behov.

Om du har några frågor eller vill prata om att boka en musiker, tveka inte att kontakta Evenses. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta musiker för ditt evenemang. Läs bloggen nedan som förklarar varför det är en bra idé att boka en musiker för ditt tillfälle.

7 skäl att boka en musiker

Musik gör livet vackrare. Oavsett om det är ljudspåret till en film, musiken under en festival eller en levande orkester för din bröllopsdag, kan musiken slutföra en kväll och göra upplevelsen så mycket bättre för alla. Eftersom det finns en mängd olika genrer och typer av musiker är det uppenbart att en musiker kan vara bra för alla möjliga evenemang. Evenses kan hjälpa dig i bokningsprocessen för att hitta rätt musiker som passar bäst till ditt evenemang. Vi vill se till att ditt tillfälle drar nytta av en levande musiker oavsett vad som krävs.

Från bröllop och födelsedagar till företagsfester och festivaler, en lämplig musikstil kan hittas för varje tillfälle. Föreställ dig till exempel en professionell musiker under ditt venetianska temafest som sjunger gamla italienska sånger medan du njuter av en utsökt fyrrätters middag? Vad sägs om en popduo som kommer att framföra de nuvarande toppträffarna för kontoret under årets fest? Genom att boka en musiker investerar du i underhållningen för dina gäster och ser till att de kommer att lämna ditt evenemang i gott humör.

Evenses hjälper dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest oavsett vilken typ av musik eller artist du letar efter. Du kan börja titta på webbplatsen genom att bläddra bland musikerns profiler via sökmotorn. Du kan filtrera efter typ av fest, typ av händelse och budget. Dessutom hittar du ett stort antal recensioner av personer som har sett en föreställning av musiken i fråga. Du kan också nå oss sju dagar i veckan genom att skicka formuläret på webbplatsen eller genom att lämna ett e-postmeddelande eller ett samtal till oss.

Varför är det en bra idé att boka en musiker för levande musik?

Det är en sak att lyssna på dina favoritlåtar via Spotify och Youtube, men det är en helt annan upplevelse när det finns en professionell musiker live på ditt evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en festival, är stämningen i ett liveframträdande alltid mycket annorlunda än att lyssna på en inspelning. Av den anledningen skulle bokning av en musiker få en enorm positiv inverkan på ditt evenemang.

Levande musik kan vara kul på olika sätt för de personer du har bjudit in till en fest. Det ger dem chansen att se en professionell konstnär på nära håll och göra miljön mer elektrisk. Det är till exempel inte svårt att föreställa sig hur det skulle vara mycket mer effektivt att boka en jazzmusiker till en 1920-talsfest än att bara spela musik från Spotify. Men om du fortfarande tvivlar på om det är värt att boka en musiker kommer vi att gå djupare på några andra sätt att levande musik kan vara det perfekta tillskottet till din fest eller händelse.

Dans, dans och dans igen

Levande musik ger ofta liv till festen, speciellt om du planerar en optimistisk fest eller dans. När en musiker spelar levande musik och har interaktion med publiken är det mycket troligt att gästerna kommer att dansa och underhålla grundligt. Det är inte bara ett tecken på att människor har kul på festen, men det säkerställer också att dina gäster interagerar med varandra på ett roligt och mer avslappnat sätt.

En fest att koppla av

Den avslappnande effekten av musik på vår kropp har undersökts och bevisats grundligt under de senaste decennierna. Visst kan musik med långsammare takt, såsom jazz eller tyst klassisk musik, ha en positiv inverkan på fysiska faktorer som hjärtfrekvens, blodtryck och andning. Flera studier har också funnit effekten av levande musik på produktionen av stresshormonet kortisol. Detta sänks ofta när du lyssnar på levande musik, så att boka en musiker kan faktiskt vara positivt för dina gäster. Det kan faktiskt inte bevisas från fall till fall, men du kan verkligen göra dem en tjänst.

Något annorlunda

Oavsett hur du ser på det är det troligt att de flesta av dina gäster inte kommer att få delta i ett liveframträdande varje dag. Genom att boka en musiker för din fest eller ditt evenemang kan du erbjuda dina gäster denna upplevelse. Hur trevligt skulle det vara att boka en musiker som kan sjunga barnsånger till din son eller dotters födelsedag? Eller vad sägs om att boka en levande latinsk trio för en kväll med salsa med vänner? Att boka en musiker på detta sätt kan göra din fest till en för böckerna!

Matcha handlingen perfekt till ditt evenemang

Är din far ett stort fan av Bruce Springsteen och vill du boka en musiker som kan täcka några låtar från The Boss? Är det snart din födelsedag och vill du höra några av dina favoritskivor från din barndom under festen? Eller vill du att ditt bröllop ska åtföljas av en spellista med dina favoritlåtar? En stor fördel med att boka en musiker är att du i allmänhet får ha mycket input i sångerna som utförs av artisten. Alla artister som visas på Evenses är öppna för kundförfrågningar så att din fest kan få en personlig touch och för att se till att du får din underhållning exakt hur du vill ha den.

Upptäck ny musik

Du borde verkligen ha åtminstone en uppfattning om vilken typ av musik du vill höra och vilken typ av musiker du vill ha innan du startar bokningsprocessen. Du har möjlighet att utforska vår databas med musiker på vår webbplats baserat på musikgenre och typ av fest. Visst, när du ska boka en musiker baserad på musikstil är chansen att den här personen också kan många låtar som du och dina gäster inte har hört. Genom att spela detta live på din fest lär du dig också nya låtar inom den genre du gillar.

Bra för atmosfären

Att boka en musiker är ett utmärkt sätt att förse din fest eller ditt evenemang med underhållning, särskilt när musikern är bra på att interagera med publiken. Levande musik ger liv åt evenemanget och ger människor ett extra ämne för diskussion. Genom att boka en levande musiker kan du hålla gästerna underhållna och få dem att vilja mer.

Evenses kan hjälpa dig att boka en musiker

Är du övertygad om att en levande musiker är en bra idé för din fest, men är du osäker på hur du ska genomföra den idén? På Evenses har vi stor erfarenhet av att vägleda människor i att organisera evenemang och boka musiker. Vi hjälper dig gärna att hitta det bästa alternativet för din idé och förvandla det till verklighet. Att boka en musiker behöver inte vara komplicerat, men det är något som bara ett erfaret företag kan göra det enklare än någonsin.

På Evenses kan du välja mellan ett brett utbud av musiker, musikstilar och kompositioner. Förutom att välja den musikstil du vill ha, måste du också tänka på kompositionen av lagen. Letar du efter en solist, eller skulle en duo eller trio passa evenemanget bättre? Föredrar du ett specifikt instrument, till exempel piano, saxofon eller harpa? Inte bara hittar du nästan alla möjliga stilar och kompositioner hos Evenses, men våra bokare och underhållningsspecialister hjälper dig gärna med att utforska vårt omfattande sortiment.

Om du har frågor angående bokningen av en musiker kan du kontakta oss via gratis offertformuläret på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Våra bokare och evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via