Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
The Pop & Lounge Duo
100% matchning

The Pop & Lounge Duo

The Pop & Lounge Duo: Elegans och glädje genom professionell musikalisk magi
The Pop & Lounge Duo utgör ett charmigt pop- och soulband som lyser upp alla typer av tillställningar, från avslap...
Läs mer

4,8 (8 reccensioner)
13500 kr - 28500 kr
Leonah
100% matchning

Leonah

Leonahs närvaro och kontakt med publiken gör framträdandet till en speciell upplevelse.
Leonah har en varm och vacker sång som berör. Leonah är en erfaren sångerska, pianist och låtskrivare ...
Läs mer

5 (8 reccensioner)
6995 kr - 26500 kr
Trubadur & DJ:n Leo
100% matchning

Trubadur & DJ:n Leo

Leo fixar stämningen och sätter fart på kalaset som både trubadur och DJ med lång erfarenhet.
Trubaduren Leo är en trubadur med utgångspunkt ifrån Stockholm. Han trivs som fisken i havet med ...
Läs mer

5 (9 reccensioner)
Pris på förfrågan
Siri & Friends
100% matchning

Siri & Friends

En mångsidig sångerska som höjer stämningen på ditt event!
Siri är en erfaren och talangfull sångerska med en bred repertoar som passar perfekt till mingel, vigsel och företagsevent. Med öve...
Läs mer

4,9 (10 reccensioner)
8500 kr - 24000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Musiker

Vill du boka en musiker på din födelsedag, årsdag, bröllop eller företagsfest? Evenses erbjuder ett brett utbud av musiker och är det perfekta stället! Från DJs, band, sångare och instrumentalister, det finns ett brett utbud av olika val som våra evenemangsspecialister kan hjälpa dig med.

Gillar du rolig musik och vill göra ditt tillfälle till en riktig fest? Kolla sedan in våra all-round DJs eller partyband. Om du föredrar en lugn miljö för ditt tillfälle kan du tänka på duon eller sångpianister. På grund av vårt breda utbud av musiker kan vi också erbjuda dig andra alternativ. Du kan hyra ut ett flygel eller helt enkelt ha en elegant orkester.

Boka en musiker för ditt bröllop, företagsfest eller jubileum

Vi tar professionalism och kvalitet på största allvar, darför vi har säkerställt att de artister vi erbjuder uppfyller vissa kvaliteter. Tänk på kreativitet, utseende och erfarenhet. Vi erbjuder också ett all-in-pris så att du inte behöver oroa dig för extra kostnader. All utrustning, PA-system, belysning etc, för artisterna kommer att ordnas vid behov.

Om du har några frågor eller vill prata om att boka en musiker, tveka inte att kontakta Evenses. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta musiker för ditt evenemang. Läs bloggen nedan som förklarar varför det är en bra idé att boka en musiker för ditt tillfälle.

7 skäl att boka en musiker

Musik gör livet vackrare. Oavsett om det är ljudspåret till en film, musiken under en festival eller en levande orkester för din bröllopsdag, kan musiken slutföra en kväll och göra upplevelsen så mycket bättre för alla. Eftersom det finns en mängd olika genrer och typer av musiker är det uppenbart att en musiker kan vara bra för alla möjliga evenemang. Evenses kan hjälpa dig i bokningsprocessen för att hitta rätt musiker som passar bäst till ditt evenemang. Vi vill se till att ditt tillfälle drar nytta av en levande musiker oavsett vad som krävs.

Från bröllop och födelsedagar till företagsfester och festivaler, en lämplig musikstil kan hittas för varje tillfälle. Föreställ dig till exempel en professionell musiker under ditt venetianska temafest som sjunger gamla italienska sånger medan du njuter av en utsökt fyrrätters middag? Vad sägs om en popduo som kommer att framföra de nuvarande toppträffarna för kontoret under årets fest? Genom att boka en musiker investerar du i underhållningen för dina gäster och ser till att de kommer att lämna ditt evenemang i gott humör.

Evenses hjälper dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest oavsett vilken typ av musik eller artist du letar efter. Du kan börja titta på webbplatsen genom att bläddra bland musikerns profiler via sökmotorn. Du kan filtrera efter typ av fest, typ av händelse och budget. Dessutom hittar du ett stort antal recensioner av personer som har sett en föreställning av musiken i fråga. Du kan också nå oss sju dagar i veckan genom att skicka formuläret på webbplatsen eller genom att lämna ett e-postmeddelande eller ett samtal till oss.

Varför är det en bra idé att boka en musiker för levande musik?

Det är en sak att lyssna på dina favoritlåtar via Spotify och Youtube, men det är en helt annan upplevelse när det finns en professionell musiker live på ditt evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en festival, är stämningen i ett liveframträdande alltid mycket annorlunda än att lyssna på en inspelning. Av den anledningen skulle bokning av en musiker få en enorm positiv inverkan på ditt evenemang.

Levande musik kan vara kul på olika sätt för de personer du har bjudit in till en fest. Det ger dem chansen att se en professionell konstnär på nära håll och göra miljön mer elektrisk. Det är till exempel inte svårt att föreställa sig hur det skulle vara mycket mer effektivt att boka en jazzmusiker till en 1920-talsfest än att bara spela musik från Spotify. Men om du fortfarande tvivlar på om det är värt att boka en musiker kommer vi att gå djupare på några andra sätt att levande musik kan vara det perfekta tillskottet till din fest eller händelse.

Dans, dans och dans igen

Levande musik ger ofta liv till festen, speciellt om du planerar en optimistisk fest eller dans. När en musiker spelar levande musik och har interaktion med publiken är det mycket troligt att gästerna kommer att dansa och underhålla grundligt. Det är inte bara ett tecken på att människor har kul på festen, men det säkerställer också att dina gäster interagerar med varandra på ett roligt och mer avslappnat sätt.

En fest att koppla av

Den avslappnande effekten av musik på vår kropp har undersökts och bevisats grundligt under de senaste decennierna. Visst kan musik med långsammare takt, såsom jazz eller tyst klassisk musik, ha en positiv inverkan på fysiska faktorer som hjärtfrekvens, blodtryck och andning. Flera studier har också funnit effekten av levande musik på produktionen av stresshormonet kortisol. Detta sänks ofta när du lyssnar på levande musik, så att boka en musiker kan faktiskt vara positivt för dina gäster. Det kan faktiskt inte bevisas från fall till fall, men du kan verkligen göra dem en tjänst.

Något annorlunda

Oavsett hur du ser på det är det troligt att de flesta av dina gäster inte kommer att få delta i ett liveframträdande varje dag. Genom att boka en musiker för din fest eller ditt evenemang kan du erbjuda dina gäster denna upplevelse. Hur trevligt skulle det vara att boka en musiker som kan sjunga barnsånger till din son eller dotters födelsedag? Eller vad sägs om att boka en levande latinsk trio för en kväll med salsa med vänner? Att boka en musiker på detta sätt kan göra din fest till en för böckerna!

Matcha handlingen perfekt till ditt evenemang

Är din far ett stort fan av Bruce Springsteen och vill du boka en musiker som kan täcka några låtar från The Boss? Är det snart din födelsedag och vill du höra några av dina favoritskivor från din barndom under festen? Eller vill du att ditt bröllop ska åtföljas av en spellista med dina favoritlåtar? En stor fördel med att boka en musiker är att du i allmänhet får ha mycket input i sångerna som utförs av artisten. Alla artister som visas på Evenses är öppna för kundförfrågningar så att din fest kan få en personlig touch och för att se till att du får din underhållning exakt hur du vill ha den.

Upptäck ny musik

Du borde verkligen ha åtminstone en uppfattning om vilken typ av musik du vill höra och vilken typ av musiker du vill ha innan du startar bokningsprocessen. Du har möjlighet att utforska vår databas med musiker på vår webbplats baserat på musikgenre och typ av fest. Visst, när du ska boka en musiker baserad på musikstil är chansen att den här personen också kan många låtar som du och dina gäster inte har hört. Genom att spela detta live på din fest lär du dig också nya låtar inom den genre du gillar.

Bra för atmosfären

Att boka en musiker är ett utmärkt sätt att förse din fest eller ditt evenemang med underhållning, särskilt när musikern är bra på att interagera med publiken. Levande musik ger liv åt evenemanget och ger människor ett extra ämne för diskussion. Genom att boka en levande musiker kan du hålla gästerna underhållna och få dem att vilja mer.

Evenses kan hjälpa dig att boka en musiker

Är du övertygad om att en levande musiker är en bra idé för din fest, men är du osäker på hur du ska genomföra den idén? På Evenses har vi stor erfarenhet av att vägleda människor i att organisera evenemang och boka musiker. Vi hjälper dig gärna att hitta det bästa alternativet för din idé och förvandla det till verklighet. Att boka en musiker behöver inte vara komplicerat, men det är något som bara ett erfaret företag kan göra det enklare än någonsin.

På Evenses kan du välja mellan ett brett utbud av musiker, musikstilar och kompositioner. Förutom att välja den musikstil du vill ha, måste du också tänka på kompositionen av lagen. Letar du efter en solist, eller skulle en duo eller trio passa evenemanget bättre? Föredrar du ett specifikt instrument, till exempel piano, saxofon eller harpa? Inte bara hittar du nästan alla möjliga stilar och kompositioner hos Evenses, men våra bokare och underhållningsspecialister hjälper dig gärna med att utforska vårt omfattande sortiment.

Om du har frågor angående bokningen av en musiker kan du kontakta oss via gratis offertformuläret på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Våra bokare och evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan.Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via