• boka violinist
 • violinist
 • violinist boka
 • viol boka
boka violinist
violinist
violinist boka
viol boka
oefbrDaku

Violinist Noah

4,9 (3 recensioner)

Om Violinist Noah

Som violinist med över 20 års erfarenhet brinner Noah för att skapa oförglömliga ögonblick genom musik. Med en bred repertoar som sträcker sig från klassisk till pop, kan violinisten Noah förhöja vilket evenemang som helst och ge det en unik musikalisk touch. Noahs mål är att ge varje uppträdande en personlig prägel och skapa magiska stunder för dig och dina gäster.

Perfekt musik för alla tillfällen!

Violinisten Noah hjälper till att lyfta känslan på bröllop, begravningar och andra speciella tillfällen. Musik har en unik förmåga att förmedla känslor och skapa minnen, och Noah är engagerad i att göra varje tillfälle minnesvärt genom sitt spel. Oavsett om du planerar ett stort bröllop eller en intim ceremoni, kan violinisten Noah anpassa sitt spel för att matcha stämningen och atmosfären.


På bröllop är musiken en central del av ceremonin och festen. Med sitt instrument kan violinisten Noah skapa en romantisk och magisk atmosfär, från brudmarschen till första dansen. Noah erbjuder ett brett utbud av låtar, från klassiska stycken till moderna kärlekssånger, och kan även lära sig specifika önskemål för att göra din dag ännu mer personlig.

Vid begravningar kan musik ge tröst och hjälpa till att hedra minnet av en älskad. Violinisten Noah har erfarenhet av att spela vid begravningar och kan erbjuda en respektfull och känslosam musikalisk upplevelse som stämmer överens med familjens önskemål. Musik kan fungera som en vacker hyllning och ett sätt att säga farväl.

Oavsett om det är en födelsedagsfest, jubileum eller något annat speciellt tillfälle, kan Noah anpassa sitt spel för att passa evenemangets tema och stil. Musik kan lyfta stämningen och skapa en minnesvärd atmosfär som gästerna kommer att tala om länge efteråt.


En mångsidig repertoar

Violinisten Noah har en mångsidig repertoar som inkluderar allt från klassisk musik till pop, jazz och filmmusik. Hans breda musikaliska bakgrund gör det möjligt för honom att anpassa sig till olika genrer och stilar, beroende på vad ditt evenemang kräver. Här är några exempel på vad han kan erbjuda:

Klassisk musik

Noahs bakgrund inom klassisk musik ger honom en solid grund att bygga på. Han har spelat stycken av stora kompositörer som Bach, Mozart, och Beethoven, och kan erbjuda ett urval av vackra och tidlösa stycken som passar perfekt för formella evenemang och ceremonier.

Pop och modern musik

För mer avslappnade och festliga tillfällen kan Noah spela moderna poplåtar och hits som gästerna känner igen och älskar. Från Ed Sheeran till Coldplay, så kan Noah anpassa repertoaren för att inkludera aktuella och populära låtar som skapar en glad och livlig stämning.

Jazz och swing

Om du vill skapa en sofistikerad och elegant atmosfär, är jazz och swing ett utmärkt val. Violinisten Noah kan spela klassiska jazzstandards och swinglåtar som ger ditt evenemang en chic och avslappnad vibe.

Filmmusik och musikal

För temafester och speciella tillfällen kan Noah spela ikonisk filmmusik och låtar från populära musikaler. Detta kan lägga till en extra dimension av underhållning och nostalgi till ditt evenemang, oavsett om det är en gala, en fest eller en företagsmiddag.

Anpassning och flexibilitet

En av violinisten Noahs styrkor som musiker är sin flexibilitet och förmåga att anpassa sig till dina specifika behov och önskemål. Han är alltid öppen för att lära sig nya låtar och arrangemang som är viktiga för dig. Detta innebär att om du har en speciell låt som du vill inkludera i ditt evenemang, kan han arbeta för att se till att den framförs på bästa möjliga sätt.

Erfarenhet och professionalism

Med över 20 års erfarenhet som violinist har Noah haft förmånen att spela på en mängd olika evenemang och platser. Hans tid som medlem i Stockholms ungdomssynfoniorkester har gett honom en djup förståelse för både individuell prestation och samspel i en större grupp. Som solist har han framfört många stycken på konserter och privata evenemang, vilket har gett Noah värdefull erfarenhet och insikt i hur man skapar en stark koppling till publiken.

Boka din violinist idag

Om du vill förvandla ditt evenemang till något alldeles extra, tveka inte att boka violinisten Noah. Med sin breda repertoar, flexibilitet och engagemang för kvalitet, kan han bidra till att skapa oförglömliga ögonblick. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål, och skapa magi genom musiken.

Kontrollera tillgängligheten för Violinist Noah här:
Från

3 recensioner
4,9 (3 recensioner)

Petrus & Samira
Vi är supernöjda med Noah's insats på både vigseln och första dansen. Hans version av Ed Sheerans Perfect fick inte bara våra ögon att tåras...Tusen tack för att du gjorde vår dag till något extra!
Judith & Johan
Noah är professionell och kunde anpassa sig och spela de låtar vi önskade för vår stora dag vilket var värdefullt. Rekommenderar Noah varmt!!!
Malec & Sara
"Noah är en fantastisk violinist, det är få som vi har hört fått en vigsel att låta så fin, med underbara toner lämnade han inte någon oberörd."

Vanliga frågor

Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Hur kan jag avgöra vilken solist som passar för mitt evenemang?

Typen av solist du väljer beror på typen av evenemang du arrangerar och den atmosfär du vill skapa. Till exempel, om du organiserar ett formellt affärsmöte, är en annan typ av solist lämplig än för en festlig tillställning. Låt oss ge dig råd om du tycker att det är svårt att välja. Med det breda utbudet finns det alltid en lämplig solist för ditt evenemang!

Hur kan du bedöma kvaliteten på framträdandet innan du bokar?

Vi ser till att det finns representativa videor av våra solister på deras profil för att ge en klar bild av deras möjligheter. Om du vill ha ytterligare videomaterial kan vi undersöka vad som är möjligt.

Kan man begära önskelåtar?

De flesta solister har en bred repertoar med många låtar. Solisten väljs vanligtvis ut i den önskade genren, så det görs inga anpassningar i detta avseende. Om du önskar specifika låtar under evenemanget kan solisten informera dig om de ingår i deras repertoar eller om de kan lära sig dem för dig. I sådana fall tillkommer oftast en extra kostnad.

Vilken typ av musik spelar en violinist?

En violinist kan spela olika typer av musik, allt från klassiskt till pop och filmmusik. Ofta har violinister en bred repertoar av musikstycken, men det är alltid bra att ta reda på vilka typer av musik den önskade violinisten kan spela.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

boka violinist Violinist Noah
4,9 (3 recensioner)
Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via