Vill du boka en Justina – Klassisk Konsert Violinist för dig, dina nära och kära? Boka till din mottagning, företagsevent, födelsedagsfest eller andra evenemang.

Justina - Concert Violinist är känd internationellt med examen från prestigefyllda Juillard School i New York och har vunnit flera priser från nationella och internationella violinisttävlingar. Hon spelar på en fin italiensk mästarfiol från 1700-talet. Vår unika violinist violinist spelar bara som huvudakt, dvs inte som bakgrundsmusik och mingelmusik.

Letar du efter en professionell och skicklig violinist som är i centrum för ditt evenemang, är denna lösning perfekt för dig.

Justina - Concert Violinist arbetar även med ett speciellt koncept med en cykel då hon tar sig från plats till plats för att främja hållbar rörlighet genom att spela klassisk musik i människors vardag genom att resa runtom i landet och utför livekonserter i människors vardag. När artisten har cykeln tar hon alltså förstklassiga musikföreställningar från konserthus och tar dem ut till människor. Det bryter stereotyperna för klassisk musik som en tråkig och gammaldags konstform, introducerar den för en bredare publik och eliminerar hinder mellan artist och åskådare.

Justina - Concert Violinist bildar också en duo med en pianist, så att du kan boka en internationellt erkänd duo av högsta kaliber. Så om du är intresserad av fiol- och pianomusik från barocken till 2000-talet, tveka inte att fråga oss om den här möjligheten.