Limitless Sax & DJ

Höj stämningen på festen med vår grymma saxofonist och DJ kombo

5 av 5 stjärnor
4995 kr - 7990 kr
DJ och Saxofonist i Göteborg
Boka saxofonist
hyra DJ med saxofonist
saxofonist med DJ
VywGcLSNVg
DJ och Saxofonist i Göteborg
Kontrollera tillgängligheten för Limitless Sax & DJ här:
Från:  
Till:  

Ska du ha fest, bröllop eller invigning och vill göra ditt party till något alldeles extra? Eller vill du ha musik till mingelkvällen? Då ska du anlita Göteborgsbaserade saxofonisten Tomas.

Han har många års musikalisk erfarenhet och utbildning och spelar låtar efter dina önskemål. Han har spelat ihop med flera etablerade svenska artister.  Tomas spelar alla musikstilar och genrer från club/house och disco till jazz och pop, det är du som bestämmer upplägget. Du som anlitar Tomas kan alltid räkna med proffsighet och trevligt bemötande.

Vill du höja festen till nästa nivå samarbetar Tomas med Daniel, en DJ med lång erfarenhet av att spela på fester och framträda inför stor publik. Daniel håller feststämningen uppe med sin sköna och proffsiga attityd och musikaliska flow.

Vill du boka saxofonisten Tomas som solist eller med DJ till ditt bröllop, företagsfest eller privata fest? Kontakta Evenses för mer information eller skicka en förfrågan helt utan skyldigheter.​

Repertoar Limitless Sax & DJ

Genre

Pop
Klassisk
Schlager
Blues
Jazz
Funk
Disco
Bakgrundsmusik
1 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Mikaela Wien, Coop Vardagshandel AB
5 av 5 stjärnor
Jag är stolt över att rekommendera Limitless Sax som kreativ saxofonist. Jag har haft nöjet att anlita honom för spelning och är mycket nöjd med den känsla och skicklighet han förhöjde festen. Med en väldigt fin känsla för melodi och stämning höjde han dansgolvet till skyarna. Jag blev imponerad av hur han med enkelhet smälte in i och förhöjde musiken med sitt instrument. Musikaliteten Limitless Sax besitter är verkligen imponerande. Han rör sig med enkelhet mellan olika musikgenre och stilar. Hiphop, house, dance, 80-tal dängor och dansbandsklassiker spelades igenom med lika stort engagemang och spelglädje. Med fokus, entusiasm och med en vilja att skapa den bästa upplevelsen för kunden, levererar Tomas en helhet som lever upp till de höga förväntningarna jag hade. Jag känner mig väldigt nöjd och kan starkt rekommenderar Limitless Sax.

Relaterade produkter

DJ, Sax & Drums

DJ, Sax & Drums

DJ, Sax & Drums är en premium liveact som har lång erfarenhet av över 150 spelningar årligen

Pris på förfrågan
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.