< Tillbaka till Sök

Isabelle With Friends

Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio
Pris från: 
4 530,-
5

Referenser

"De spelade så himla vackert på vår vigsel och lyssnade på våra önskemål och var så hjälpa! Vi ger Isabelle with friends våra varmaste rekommendationer!!"
Nina och Richard
5
"Dagen innan vårt bröllop avbokade vår stråkduo i sista minuten och började panikartat letade efter ersättare och tillslut hittade vi Isabelle och det kunde inte ha blivit bättre. Tack så himla mycket för din hjälp och att du gjorde vår dag magisk!"
Michelle och David
5
"Bokade en trio till vårt företagsmingel vart väldigt bra. De var professionella och lyssnade på dem önskemål vi hade. "
Anders
4
0

Isabelle With Friends

Isabelle With Friends består i grunden av en frilansande violinist med musikhögskoleutbildning från Sverige samt Toho Orchestra Academy i Japan. Hon är bosatt i Stockholm men spelar även i andra delar av Sverige.

 

Violinisten är klassiskt skolad men spelar även pop, tango, nyskrivet med mera och har bland annat spelat med artister som Veronica Maggio, Darin och Mikael Wiehe. Isabelle har även uppträtt på bland annat Peter Jöbacks föreställning "Med hjärtat som insats".

 

Hon har en stor erfarenhet av att spela flera olika genrer på bröllop, event & mässor, studioinspelningar med mera. Det är även möjligt att boka Isabelle With Friends som duo eller trio.

 

Vill du boka Isabelle With Friends som singel violinist, duo eller trio till bröllopet, företagsfesten eller privata festen? Kontakta oss på Evenses för en kostandsfri offert utan några skyldigheter.