Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
iPad-karikatyer
100% matchning

iPad-karikatyer

Karikatyrerna tecknas på iPad och tecknandet kan strömmas live till en TV-monitor/projektor
Låt era gäster få sin karikatyr tecknad på eventet, mässan eller festen! En aktivitet som skapar pe...
Läs mer

5 (1 reccension)
6000 kr - 9600 kr
Porträtt och Karikatyrkonstnär
100% matchning

Porträtt och Karikatyrkonstnär

Våra konstnärer skapar varaktiga och humoristiska minnen till din fest eller ditt evenemang.
Evenses konstnärer tecknar karikatyrer och porträtt live under ditt evenemang. Våra snabbtecknings...
Läs mer

5000 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Karikatyr konstnär

Vill du boka en Karikatyrist till din födelsedag, företagsfest eller bröllop? Hos Evenses kan vi erbjuda professionella och erfarna karikatörer. Karikatör konstnärerna valdes personligen av oss på grundval av professionalism, kvalitet och ritstil.

Karikatyristen har alla förmågan att ge ditt evenemang ett humoristiskt minne genom att göra rita karikatyrer. Det finns flera alternativ för att välja en karikatyrartist som det är viktigt att tänka på! Evenses erbjuder traditionell karikatyrist som ritar på papper, men även ett modernare inslag där det blir ritat på en iPad som kan streemas via en projektor så att alla på evenemanget kan se. Karikatyristen kommer att besöka dig och kan rita en tecknad ritning på minst 6 minuter. Han överdriver kraftigt de personliga ansiktsegenskaperna i ritningarna, så att du får roliga resultat!

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 3.jpeg

Är du intresserad av att hyra en Karikatyrist? Efterfråga gärna en gratis offert. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att alla dina önskemål ska gå i uppfyllelse. På Evenses kan du boka en professionell karikatyrist för att effektivt ge dina gäster fantastiska teckningar som de kan minnas länge och skratta åt!

Men vad är en Karikatyrist? En karikatyrist är en snabb ritare, ibland också kallad för en tecknare, som gör porträtt mycket snabbat och roligt. På din fest kan till exempel en karikatyrist göra unika teckningar av dina gäster. I allmänhet kallas sådana ritningar också karikatyrer och har en rolig underton. Inte bara är det rolig underhållning under festen utan också en original souvenir av festen, eftersom dina gäster kan ta med sig sina porträtt hem.

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 1.jpeg

Blogg om Karikatyrister

Planerar du födelsedagsfesten för ditt barn och vill ordna något originellt för att göra festen minnesvärd? Är din partner ett stort fan av konst och seriefigurer, och letar du efter ett sätt att kombinera det med en fest? Eller är du en del av organisationen av den årliga festen på kontoret och vill överraska resten av kollegorna med något roligt? Du kanske inte har tänkt på det ännu, att boka en karikatyrist kan då vara en fantastisk idé.

Men vad är en Karikatyrist? En ritare, ibland även kallad en tecknare, är en konstnär som gör porträtt snabbt genom att titta på en modell. En karikatyrist kan till exempel göra roliga eller beskrivande teckningar av dina gäster vid evenemanget genom att låta dem sitta ner framför dem och snabbt skissa. I allmänhet kallas sådana teckningar också karikatyrer och har en rolig underton. Det är inte bara rolig underhållning under festen, utan fungerar också som en original souvenir från festen.

Att boka en karikatyrist kan tillföra värde till en mängd olika evenemang. Från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang kan bokning av en karikatyrist lägga till en extra touch av humor till festen eller evenemanget du anordnar. Närvaron av en karikatyrist ger också festen en extra dynamik, eftersom dina gäster aktivt underhålls av konstnären.

Att boka den perfekta karikatyristen för ditt evenemang behöver inte vara komplicerat, men med tanke på det varierade erbjudandet i Sverige är det i allmänhet en bra idé att få profesionell hjälp av speciallister som har jobbat tidigare med ofantliga karikatyrister. Inte alla karikatyrist passar bra med den typ av fest som du tänker på. På Evenses har vi utmärkta kontakter med olika professionella karikatyrister. Vi delar gärna den kompetensen och erfarenheten till er så att du kan boka den perfekta karikatyristen för ditt evenemang.

Till att börja med kan du redan titta på webbplatsen och bläddra igenom profilerna för karikatyrister i vår portfölj via sökmotorn. Dessutom hittar du ett stort antal recensioner från personer som redan har bokat karikatyrister. Dessutom kan du nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post eller telefon. Vi vill hjälpa till att hitta den bästa karikatyristen för ditt evenemang!

Oavsett vilken stil du letar efter eller vilken typ av karikatyrist du vill boka, hjälper vi dig gärna att hitta det perfekta valet för din fest. Till att börja med kan du titta på den här webbplatsen. Boka din professionella tecknare idag med Evenses så att du kan få en humoristisk och långvarig service för ditt viktiga evenemang!

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang.jpeg

Varför är det kul att boka en karikatyrist?

Som tidigare nämnts är en karikatyrist någon som kan göra en tecknad ritning av gästerna på din fest eller evenemang på kort tid. Det här kan vara väldigt snabbt: en professionell karikatyrist kan skapa dussintals porträtt på några timmar. Beroende på dina preferenser och konstnärens kan dessa ritas på papper, på servetter, på ölmattor, vad du än vill. Om du ännu inte har övervägt att boka en karikatyrist till ditt party, listar vi en fördel med sådan underhållning nedan

En karikatyrist representerar universell underhållning

Till skillnad från många andra former av underhållning som du kan boka för ett evenemang som du håller på att anordna, är konsten att en karikatyrist är mycket universell. Musik är en nischform av underhållning, eftersom vissa gäster kanske bara tycker om att lyssna på viss musik. En karikatyrist kan dock tillfredsställa vilken person som helst genom att rita en rolig bild av sig själv. Under internationella evenemang, till exempel stora kontorsfester eller bröllop, kan detta vara mycket användbart.

En karikatyrist är unik

För att se till att en serietecknare kan göra sitt jobb är det ibland nödvändigt att dina gäster tar några minuter att posera. Det kan vara ett uppfriskande ögonblick för dem, särskilt om det mesta av festen är mycket energisk. Mellan att äta, dansa och dricka kan det vara trevligt att sitta några minuter medan karikatyristen gör ett trevligt porträtt. En serietecknare kan lyfta fram de fina detaljerna hos en person som ger ett speciellt minnesmärke efter att ha lämnat festen men också underhåller sig på festen.

En karikatyrist kan vara en blickfångare

Jämfört med andra handlingar som du kan boka för ditt party eller evenemang kan en karikatyrist vara ett mycket originellt tillskott till festligheterna. En karikatyrist kan vara en stor hit på en födelsedag eller ett bröllop, men också på mässor och andra professionella evenemang. Genom att boka en karikatyrist ökar du chansen att attrahera potentiella nya kunder, eftersom människor måste spendera minst några minuter på din monter för att få sitt porträtt att göra. Det ger dig tid att göra din försäljningsnivå i en informell miljö.

En karikatyrist skapar varaktiga minnen för dina gäster

En av de trevligaste sakerna med att boka en karikatyrist är att du ger de närvarande ett roligt och bestående minne av festen. Varje porträtt är ett personligt konstverk som människor kan ta med sig hem. På det här sättet kan du vara säker på att det kommer att prata långt om din fest eller händelse.

karikatyrist boka till din personalfest, julfest, fest, evenemang 2.jpeg

Vad ska du vara uppmärksam på när du bokar en karikatyrist?

Att boka en karikatyrist behöver inte vara komplicerat, men det är klokt att ta hänsyn till några faktorer under bokningsprocessen. Vi har listat några saker nedan som du bör tänka på om du överväger att boka en snabb föredragande för din fest eller evenemang.

Gillar du det tidigare arbetet från karikatyristen i fråga?

Eftersom en teckning från en karikatyrist är en mycket personlig form av konst kan ritstilen variera enormt på konstnär. Av den anledningen är det viktigt att ta en titt på karikatyristens arbete innan du bokar. Du kan göra detta genom att utforska recensioner och bilder på alternativen på vår webbplats.

Jämfört med andra handlingar som du kan boka för ditt party eller evenemang kan en karikatyrist vara ett mycket originellt tillskott till festligheterna. En karikatyrist kan vara en stor hit på en födelsedag eller ett bröllop, men också på mässor och andra professionella evenemang. Genom att boka en karikatyrist ökar du chansen att attrahera potentiella nya kunder, eftersom människor måste spendera minst några minuter på din monter för att få sitt porträtt att göra. Det ger dig tid att göra din försäljning i en informell miljö.

Hur arbetar en karikatyrist?

I stort sett finns det två sätt som en karikatyrist kan arbeta vid ditt evenemang: medan du sitter på en fast plats på festen eller går bland gästerna. Det är viktigt att ha vissa faktorer i åtanke att en konstnär ska lyckas. Bra belysning, papper och verktyg behövs för att karikatyr konstnären ska kunna göra sina teckningar bäst. Se till att diskutera dessa faktorer tidigt i bokningsprocessen.

Hur länge vill du att karikatyristen ska rita vid evenemanget?

Generellt, är en karikatyrist i huvudsak en artist precis som en DJ eller musiker kan vara vid ett evenemang. Det är därför viktigt att komma överens om hur länge karikatyr konstnären kommer att stanna för att rita, hur många porträtt totalt han kan göra och när han tar pauser. Genom att disskutera dessa detaljer kan du undvika felkommunikation och känna dig säker under evenemanget.

Vad behöver karikatyristen för att göra sitt jobb?

Enkelt uttryckt behöver en karikatyrist inte mer än en penna och papper, men det är fortfarande viktigt att diskutera detta med dem innan bokningen slutförs. Dessutom kan du behöva ordna en stol och ett bord för karikatyristen. För att ytterligare anpassa evenemanget kan du också låta karikatyristen rita på personligt papper, till exempel en företagslogotyp eller namnet på bröllopsparet. Oavsett vad du vill, var noga med att konsultera den med karikatyristen i god tid.

Vad kan Evenses göra för dig ...

Som underhållningsbyrå arbetar vi tillsammans med ett brett utbud av artister som passar alla slags evenemang, från födelsedagar, bröllop till festivaler och affärsevenemang. Oavsett om du håller sommarfest i trädgården och vill lägga till en touch av humor eller anordnar en nyårsafton för kontoret, hjälper Evenses dig gärna med det perfekta alternativet. Genom att boka en karikatyrist kan du göra din fest helt unik, speciellt om du i förväg säger till karikatyristen vilken typ av porträtt som ritas och vad karikatyr bör fokusera på.

Det är smart att boka en karikatyrist från Evenses eftersom vi har erfarenhet av att arbeta med karikatyr konstnärer. Kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en karikatyrist, du kan alltid nå oss genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post och telefon.

Evenses erbjuder även följande som kan passa erat evenemang:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via