Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Vocal & Keys
100% matchning

Vocal & Keys

Boka denna professionella duo till ditt bröllop, företagsevent eller fest! Vocal & Keys har gjort otaliga event, bröllop, dop, fester och konserter tillsammans genom åren. Läs mer

5 (2 reccensioner)
10000 kr - 17000 kr
Den sjungande isdrottningen
100% matchning

Den sjungande isdrottningen

Skapa julstämning med en elegant isdrottning som sjunger klassiska jullåtar
Den sjungande isdrottningen Den sjungande isdrottningen kommer ta din företagsfest, ditt bröllop eller kalas med ...
Läs mer

10000 kr - 24000 kr
Miss Marry Christmas
100% matchning

Miss Marry Christmas

Miss Marry Christmas dansar runt med coola tricks på rullskridskor
Miss Marry Christmas Miss Marry Christmas är en rolig akt som passar alla typer av tillställningar såsom din företagsfes...
Läs mer

5000 kr - 8000 kr
Den komiska pepparkaksgubben
100% matchning

Den komiska pepparkaksgubben

Skandinaviens mest komiska pepparkaksgubbe
Den komiska pepparkaksgubben Den komiska pepparkaksgubben är en underhållande akt som delar ut pepparkakor till gästerna. Han snurrar runt sin publ...
Läs mer

5000 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Jul

Julunderhållning för ditt evenemang

Snart är det jul vilket är den den mysiga stämningen i december månad. Vill du göra denna jul extra speciell med kanske lite livemusik såsom en kör som sjunger jullåtar eller magisk underhållning som hänför gästern?

Vi har ett brett utbud av julunderhållning som går att boka till ditt evenemang vare sig det är en företagsfest, privat fest eller event så hjälper vi dig hitta den perfekta underhållningen till ditt julfirande.

Ditt december firande kommer att bli en säker succé om du väljer att boka Evenses underhållning. Evenses jul akter består ofta av jazziga jul repertoarer, men du kan vara säker på att alla klassiker finns på plats. Klassiker som Tänd ett ljus och All I want for christmas får inte missas på din julmiddag, fest eller företagsevenemang. Du kan till och med anlita jultomten själv för att sitta med barnen på ett evenemang och låta dem berätta sina julönskningar.

Hyr din jultomte till julfesten, middags bjudningen, eller företagsevenemanget.jpeg

Boka ett jul nummer för din mottagning, fest eller för nyårsafton

Julen är en tidpunkt för många som anknyts till att spendera tid med sina nära och kära. I många hem i Sverige samlas hela släkten för det årliga julbordet. Letar fortfarande efter ett sätt att förgylla ditt event? Eller är du kanske ansvarig för juldrinken på kontoret i december nästa år och vill göra något annorlunda och speciellt?

Vi på Evenses har stor erfarenhet av att arrangera julfester och hjälper dig gärna med planeringen. Du kan till exempel boka en kör som sjunger julsånger, eller varför inte ha den sjungande isdrottningen som spelar upp alla dina favoritlåtar eller till och med ett jazzband som håller alla smidiga och klassiska julklassiker igång hela kvällen. Vi erbjuder
även den professionella duon Vocal & Keys som har ett speciell julakt som passar perfekt på familjemiddagen, företagseventet, eller julfesten!

Oavsett om det är en familjefest, ett barnkalas eller ett företagsevenemang kan det alltid vara ett mervärde att boka en julaktör. Skulle det inte vara trevligt om du kunde överraska din son och hans vänner i skolan med ett överraskningsbesök av självaste jultomten och hans medhjälpare? Att boka en julakt är alltid mer populärt när december månad närmar sig, så det är klokt att kontakta Evenses för att hjälpa dig med dina december planer i förväg! Tomten och hans medhjälpare är mycket upptagna så vi vill se till att han och våra andra medarbetare är ordnat i tid för ert besök.

Det beror bland annat på att vi endast arbetar med professionella akter och underhållare. Alla jul akter i vårt utbud är erfarna och professionella som vi har samarbetat med i flera år. Av den anledningen kan du också läsa recensioner från personer som redan har bokat eller sett akterna live för varje profil. På så sätt kan du omedelbart bilda dig en uppfattning om akten och om den passar bra till den fest eller det evenemang som du har i åtanke.

Att boka en jul akt för ditt tillfälle är inte nödvändigtvis svårt, men med tanke på det stora antalet alternativ det finns att välja mellan i Sverige är det lämpligt att ta hjälp av en part med erfarenhet av festplanering. På Evenses har vi stor erfarenhet när det gäller julakter tack vare de många evenemang med jultema som vi har hjälpt våra kunder med genom åren. Vi ställer gärna den erfarenheten till ditt förfogande så att du kan boka den perfekta underhållningen med jultema.

Om du vill börja med att själv ta en titt på de tillgängliga alternativen som du kan boka kan du använda sökmotorn på webbplatsen för att filtrera dina behov. Dessutom kan du också kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om bokning av en jul akt. Du kan alltid nå dem genom att fylla i förfrågnings formuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du utgå från att vi tillsammans bokar den jul akt som passar perfekt för din fest eller ditt evenemang.

Det Svenska julbordet

Det Svenska julbordet är mångas favorit, det dukas alltid upp med många härligheter och det slutar alltid med att man äter rester under resterande julledigheten.
För många är julskinkan något som många förknippar julbordet till. Det är dock svårt att bestämma helt vad som egentligen hör till på ett traditionellt julbord, detta pågrund av att det finns olika traditioner mellan norra och södra Sverige, även mellan olika län och regioner. Det finns även många olika familjetraditioner. Detta är det fina med julmaten, alla får bestämma helt vad man önskar ha på sitt julbord och varje familj är unik och man kan även skapa sina egna traditioner! Vi kommer dock peka ut några typiska rätter som har en tendens att finnas på många svenskars julbord.

 • Julskinka
 • Janssons frestelsestelse
 • Gravad lax
 • Sill
 • Prinskorv
 • Köttbullar
 • Risgrynsgröt

Ett stycke historia om julen

Julen uppstod efter Kristi födelse. I motsats till vad många tror finns julfirandet som vi känner till idag inte med i Bibeln. Faktum är att de första kristna som levde under de tre första århundradena efter Kristus inte ens firade Jesu födelse som jul. Påsken, minnet av Jesu uppståndelse, har firats på ett särskilt sätt som faktiskt går tillbaka till de första åren efter Kristus. Från och med medeltiden blandades julen i Europa med alla möjliga hedniska sedvänjor, bland annat genom att visa upp stallet i Betlehem och lägga en träfigur av Jesusbarnet i en krubba. Julgranen introducerades också runt 1800-talet. Denna blandning orsakade spänningar inom vissa samhällen och kristna rörelser, särskilt under den protestantiska reformationen i Europa på 1500-talet.

Jesu krubba hyr boka en julstämning till ditt företagsfest, middags bjudning eller företagsevenemang.jpeg

Vanliga frågor om julen

Var började traditionen att sätta upp en julgran?

Tyskland började sätta upp julgranar på 1500-talet. De tog med sig träd, mestadels vintergröna, in i sina hem och dekorerade dem mestadels med frukt och nötter.

varför firar vi jul den 24 december?

Man vet inte exakt när Jesus föddes men i traditionen firar man jul den 25 december. I Sverige och resten av norden börja man inte fira jul förrän på 1100-talet. Innan det så fira vikingarna midvinterblotet i och med att de gamla högtiderna byttes ut till de nya firas nu jul den 24 december istället för den 25.
En annan förklaring som finns är innan man använde sig av det mekaniska uret så blev det en ny dag på solnedgången istället för midnatt och därför firar vi jul den 24 december.

Vilken är den bästa julsingeln genom tiderna?

Den mest spelade jullåten i Sverige är Tänd ett ljus av Lasse Lindblom och Niklas Strömstedt. I världen är det White Christmas med originalversionen som sjöngs av Bing Crosby 1942.

Vad Evenses kan göra för dig

Om du funderar på att boka en akt för julen eller för semestern i allmänhet rekommenderar vi att du kontaktar en part med erfarenhet innom området. På Evenses har vi i flera år arbetat med ett brett utbud av professionella akter som lämpar sig för julevenemang och vi bokar dem för en mängd olika tillfällen. Dessutom kan vi även förse dina evenemang med musiker och dylikt som kan komplettera den övriga underhållning du önskar!

Kontakta oss för ett gratis offertförslag!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via