Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Åsa Eminent Sound
100% matchning

Åsa Eminent Sound

Klassiskt skolad violinist som spelar jazzmusik, folkmusik & popmusik.
Åsa Eminent Sound består i grunden av en frilansande violinist med en musikutbildning från Stockholm och har även stude...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
5500 kr - 20000 kr
Isabelle With Friends
100% matchning

Isabelle With Friends

Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio
Isabelle With Friends består i grunden av en frilansande violinist med musikhögskoleutbildning från...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5500 kr - 20000 kr
Saxess
100% matchning

Saxess

Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.
Saxess är en saxofonist med bred erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet. Av Saxess kan ni fö...
Läs mer

5500 kr - 19500 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en middagsbjudning

Middagsbjudningar, ett perfekt sätt att komma ihop med sina vänner eller familjemedlemmar. Har du nyligen flyttat och har pratat om att bjuda in några av dina grannar till middag snart för att lära känna varandra lite bättre? Blir din partner 50 år om några månader och vill du ha den perfekta överraskningen genom att anordna en stor middag för familjen och alla hennes vänner? Eller kanske din chef frågade dig om du skulle vilja planera årets företagsmiddag på kontoret? Oavsett situationen så är du verkligen inte ensam, vi är här för att hjälpa dig anordna den perfekta middagen.

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event.jpg

Tanken av en vanlig middag kanske låter lite tråkigt. Men det är där vi kommer in för att planera den perfekta middagen för just er. Från att hitta den perfekta cateringfirman och att anlita en pålitlig servicepersonal till att implementera en cocktailbar och till och med boka ett liveband, vi kommer att göra allt vi kan för att skapa det perfekta paketet till din middag!

För oss kvittar det om det är en privat middag för fyra personer eller om det är ett stort evenemang för hundra personer. Vårt motto är att hjälpa er oberoende av vilket sorts evenemang det är. Allt från extravaganta företagsmiddagar till intima familje middagar. Beroende på dina önskemål kan vi skapa en gemensam plan som passar er.

Innehåll
Middags Tips
Intim Middag
Extravagant Middag
Låt Evenses hjälpa dig planera din middagsbjudning
FAQ om middagsbjudningar

Middags tips

Tips 1: Gästlistan för din middagsbjudning

Vem kommer att komma på din middagsbjudning?
Beroende på hur stor tillställning ni planerar kommer gästlistan att variera. Därmed är det viktigt att ha en klar uppfattning kring hur många som kommer så att man kan fortsätta med planeringen av andra komponenter.

Middagsinbjudningarna kan vara en utav de viktigaste delarna när man planerar en middagsbjudning. Vårt första tips skulle vara att vara ute i god tid med middagsinbjudningarna. Detta ger gästerna tid att svara samt möjligheten att kolla igenom sin kalender om de har möjlighet att komma till middagsbjudningen. På så sätt minskar du chansen av återbud.

Tips 2: Dekorationer, ett måste!

Hela atmosfären måste vara rätt, lokalen och hur den ser ut är mycket viktiga faktorer. Du har möjligen ett tema till din middag som du vill förmedla, det lättaste sättet isåfall är dekorationer. Mängden av dekorationer varierar också beroende på storleken av middagsbjudningen. Allt från bordsdukning till ballonger och lokal dekorationer. Allt är en viktig del av planeringen av en middagsbjudningen.

Vid en mindre tillställning vill man skapa en varm och välkomnande atmosfär. Denna atmosfär kommer sedan att reflekteras i gästernas välmående. Medan en stor tillställning kanske vill ha en mer lyxig känsla med glitter och volanger i taket.

I samband med dekorationerna skulle vi rekommendera att kombinera temat av dekorationerna med matvalet. Det ger en fin helhetsbild för gästerna som ger dem ett bättre intryck av middagsbjudningen. Exempelvis har ni ett orientaliskt tema, ni kan nu anpassat alla dekorationer till temat. För att förhöja helhets känslan av festen, väljer ni att servera mat från orientalen. Vi kan hjälpa dig hitta den perfekta maten till din middagsbjudning, ni kan se våra catering förslag här!

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event 1.jpg

Tips 3: Välj ett tema
För att föra din middagsbjudning till en annan nivå skulle vi rekommendera att ni väljer ett tema. Antingen avslöjar ni temat till era gäster innan evenemanget, så att de får tid att hitta kläder som är passande för temat. Eller så väljer ni att hålla temat hemligt, på så sätt blir det en rolig överraskning för gästerna.

Det finns inga gränser på vilket tema du kan välja, allt från Hollywood tema till rymden, den enda begränsningen du har är din fantasi. När temat väl är valt kan du nu börja planera alla andra detaljer, dekorationer, matval, underhållning, etc.

Tips 4: Underhållning under middagen
Självklart är maten och dina gäster mycket viktiga. Men atmosfären är även den en mycket viktig pusselbit. Att kombinera den rätta musiken med din middagsbjudning kan sätta hela stämningen till kvällen. Du kan boka ett trevligt band som spelar för dig, men du kanske föredrar något lugnare. Evenses erbjuder ett stort antal talangfulla solomusiker. De kan ge dig en trevlig bakgrundsmusik medan ni njuter av en stillsam middag. Du kanske föredrar både och, först en lugn och stillsam bakgrundsmusik för att senare under kvällen ha dans?

Allt från coverband till rockband till jazzband, vi kan hjälpa dig med vad du än söker. Beroende på vad ert tema är kan vi även hjälpa er att hitta underhållning som passar. Möjligen finns inte den perfekta artisten artisten på vår hemsida, men då ser vi till att hitta dem.

Intim middag

En intim middag, en mindre tillställning med fåtal gäster. Intima middagar består oftast av hemlagad mat och vänner/familj. Men vem säger att man inte får lyxa till sin intima middagsbjudning. Vi är här för att hjälpa dig skapa en speciell intim middagsbjudning.

Det vi skulle säga är de viktigaste vid en intim middagsbjudning är dekorationer och underhållningen. Då det är ett fåtal gäster kanske catering inte är relevant. Men för att ta er intima middagsbjudning till en annan nivå behöver ni fokusera på dekorationer och underhållning.

I dekorationsväg skulle vi rekommendera att fokusera på bordsdukningen. Med hjälp av små detaljer kan man skapa en perfekt atmosfär för gästerna. Exempelvis bordsplacering med hjälp av placeringskort. En liten detalj som är otroligt lätt att göra, och som uppskattas mycket. Nedan kommer ett tips på hur man kan göra ett unikt placeringskort.

Placeringskort i vinkork:

 1. Skär en liten skåra i vinkorken med en kniv
 2. Skriv ner gästernas namn på placeringskorten, dessa kort kan vara i olik färger om så önskas.
 3. Kila därefter ner placeringskortet i skåran ni skapade. Om ni har svårigheter kan ni även använda er av ett pappers-gem, som man kan sätta ner i skåran och sedan fästa placeringskortet till.

När dekorationerna och maten är fixad bör ni nu tänka på underhållningen till er intima middagsbjudning. Vi kan erbjuda er allt från klassiska musiker till popduos och olika sorters band. Beroende på hur mycket plats du har för underhållningen kan olika sorters musiker eller akter passa till er intima middagsbjudning.

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event 2.png

Utöver musikalisk underhållning kan vi även rekommendera våra akter, trollkarlar, clowner, komiker, spådamer, m.m. Perfekta tillägg till en perfekt intim middagsbjudning.

Extravagant Middag

En extravagant middag är en tillställning med mycket gäster och mycket mat. Ett evenemang som kräver mycket planering och tid. Vi är här för att underlätta processen av att planera en extravagant middagsbjudning. Med våran hjälp kan ni ta er middag till nästa nivå.

Det första ni bör tänka på vid planeringen av en extravagant middag är temat. Temat är en beslutsfattande faktor när det gäller de andra faktorerna, så som underhållning, mat och dekorationer.

Det andra ni bör tänka på är maten, då det oftast är många människor som har specifika önskemål samt allergier. Nu när temat är valt kan ni även anpassa maten till temat. Denna process kan vara lång och svår. Det är här vi kommer in. Vi här på Evenses kan förse dig med den perfekta cateringen till din middagsbjudning. Vi arbetar endast med professionella catering firmor, som ger den bästa servicen. Nu när maten är fixad kan ni fokusera på dekorationerna, som bör passa ert tema.

För att göra er middagsbjudning extra extravagant är underhållning ett måste. Som tidigare diskuterat kan vi förse er med alla olika möjliga musikaliska framträdanden. Men när det gäller en extravagant middagsbjudning skulle vi rekommendera våra lite större formationer, exempelvis band. Ett annat förslag skulle vara en [DJ + Saxofonist] combo. Ett perfekt tillägg till en extravagant middagsbjudning.

Låt Evenses hjälpa dig planera din middagsbjudning

Vi kan hjälpa dig med allt du behöver till din middagsbjudning. Allt från mat till underhållning. Om du är intresserad av vår hjälp kan du antingen ringa oss eller mejla oss. Annars kan du skicka in en förfrågan via vårt kostnadsfria offert formulär.

FAQ om middagsbjudningar
Vad är en middagsbjudning?

Som namnet hintar betyder middagsbjudning att man bjuder gäster på middag. Dessa middagarna kan komma i olika storlekar och teman. Beroende på om det är en intim middagsbjudning eller en extravagant middagsbjudning behövs olika tillbehör.

Var har man en middagsbjudning?

Beroende på hur stor middagsbjudning man planerar kan platsen variera. En middagsbjudning kan lika gärna vara i någons lägenhet eller i en stor lokal. Det är helt upp till hur du väljer att planera din middagsbjudning.

När brukar man ha en middagsbjudning?

Det är helt upp till värden av middagsbjudningen. Beroende på hur länge ni planerar att ha middagsbjudningen kan start- och sluttiden variera.

 • Tveka inte att kontakta oss för att få ideér, professionell hjälp och ett gratis offertförslag idag!


Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via