Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Komponerande cellist och pianist
100% matchning

Komponerande cellist och pianist

Klassisk skolad Cellist/Pianist perfekt till bröllop, företagsfester och andra evenemang
En klassiskt tränad cellist/pianist med 15 års erfarenhet. En välskolad musiker, som har lärt sig från...
Läs mer

Pris på förfrågan
Åsa Eminent Sound
100% matchning

Åsa Eminent Sound

Klassiskt skolad violinist som spelar jazzmusik, folkmusik & popmusik.
Åsa Eminent Sound består i grunden av en frilansande violinist med en musikutbildning från Stockholm och har även stude...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
4450 kr - 7120 kr
Isabelle With Friends
100% matchning

Isabelle With Friends

Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio
Isabelle With Friends består i grunden av en frilansande violinist med musikhögskoleutbildning från...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5500 kr - 20000 kr
Pärlor o leende-beskärd.jpeg
1/6
Saxess
Saxess
100% matchning

Saxess

Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.
Saxess är en saxofonist med bred erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet. Av Saxess kan ni fö...
Läs mer

5500 kr - 19500 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en middagsbjudning

Middagsbjudningar, ett perfekt sätt att komma ihop med sina vänner eller familjemedlemmar. Har du nyligen flyttat och har pratat om att bjuda in några av dina grannar till middag snart för att lära känna varandra lite bättre? Blir din partner 50 år om några månader och vill du ha den perfekta överraskningen genom att anordna en stor middag för familjen och alla hennes vänner? Eller kanske din chef frågade dig om du skulle vilja planera årets företagsmiddag på kontoret? Oavsett situationen så är du verkligen inte ensam, vi är här för att hjälpa dig anordna den perfekta middagen.

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event.jpg

Tanken av en vanlig middag kanske låter lite tråkigt. Men det är där vi kommer in för att planera den perfekta middagen för just er. Från att hitta den perfekta cateringfirman och att anlita en pålitlig servicepersonal till att implementera en cocktailbar och till och med boka ett liveband, vi kommer att göra allt vi kan för att skapa det perfekta paketet till din middag!

För oss kvittar det om det är en privat middag för fyra personer eller om det är ett stort evenemang för hundra personer. Vårt motto är att hjälpa er oberoende av vilket sorts evenemang det är. Allt från extravaganta företagsmiddagar till intima familje middagar. Beroende på dina önskemål kan vi skapa en gemensam plan som passar er.

Innehåll
Middags Tips
Intim Middag
Extravagant Middag
Låt Evenses hjälpa dig planera din middagsbjudning
FAQ om middagsbjudningar

Middags tips

Tips 1: Gästlistan för din middagsbjudning

Vem kommer att komma på din middagsbjudning?
Beroende på hur stor tillställning ni planerar kommer gästlistan att variera. Därmed är det viktigt att ha en klar uppfattning kring hur många som kommer så att man kan fortsätta med planeringen av andra komponenter.

Middagsinbjudningarna kan vara en utav de viktigaste delarna när man planerar en middagsbjudning. Vårt första tips skulle vara att vara ute i god tid med middagsinbjudningarna. Detta ger gästerna tid att svara samt möjligheten att kolla igenom sin kalender om de har möjlighet att komma till middagsbjudningen. På så sätt minskar du chansen av återbud.

Tips 2: Dekorationer, ett måste!

Hela atmosfären måste vara rätt, lokalen och hur den ser ut är mycket viktiga faktorer. Du har möjligen ett tema till din middag som du vill förmedla, det lättaste sättet isåfall är dekorationer. Mängden av dekorationer varierar också beroende på storleken av middagsbjudningen. Allt från bordsdukning till ballonger och lokal dekorationer. Allt är en viktig del av planeringen av en middagsbjudningen.

Vid en mindre tillställning vill man skapa en varm och välkomnande atmosfär. Denna atmosfär kommer sedan att reflekteras i gästernas välmående. Medan en stor tillställning kanske vill ha en mer lyxig känsla med glitter och volanger i taket.

I samband med dekorationerna skulle vi rekommendera att kombinera temat av dekorationerna med matvalet. Det ger en fin helhetsbild för gästerna som ger dem ett bättre intryck av middagsbjudningen. Exempelvis har ni ett orientaliskt tema, ni kan nu anpassat alla dekorationer till temat. För att förhöja helhets känslan av festen, väljer ni att servera mat från orientalen. Vi kan hjälpa dig hitta den perfekta maten till din middagsbjudning, ni kan se våra catering förslag här!

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event 1.jpg

Tips 3: Välj ett tema
För att föra din middagsbjudning till en annan nivå skulle vi rekommendera att ni väljer ett tema. Antingen avslöjar ni temat till era gäster innan evenemanget, så att de får tid att hitta kläder som är passande för temat. Eller så väljer ni att hålla temat hemligt, på så sätt blir det en rolig överraskning för gästerna.

Det finns inga gränser på vilket tema du kan välja, allt från Hollywood tema till rymden, den enda begränsningen du har är din fantasi. När temat väl är valt kan du nu börja planera alla andra detaljer, dekorationer, matval, underhållning, etc.

Tips 4: Underhållning under middagen
Självklart är maten och dina gäster mycket viktiga. Men atmosfären är även den en mycket viktig pusselbit. Att kombinera den rätta musiken med din middagsbjudning kan sätta hela stämningen till kvällen. Du kan boka ett trevligt band som spelar för dig, men du kanske föredrar något lugnare. Evenses erbjuder ett stort antal talangfulla solomusiker. De kan ge dig en trevlig bakgrundsmusik medan ni njuter av en stillsam middag. Du kanske föredrar både och, först en lugn och stillsam bakgrundsmusik för att senare under kvällen ha dans?

Allt från coverband till rockband till jazzband, vi kan hjälpa dig med vad du än söker. Beroende på vad ert tema är kan vi även hjälpa er att hitta underhållning som passar. Möjligen finns inte den perfekta artisten artisten på vår hemsida, men då ser vi till att hitta dem.

Intim middag

En intim middag, en mindre tillställning med fåtal gäster. Intima middagar består oftast av hemlagad mat och vänner/familj. Men vem säger att man inte får lyxa till sin intima middagsbjudning. Vi är här för att hjälpa dig skapa en speciell intim middagsbjudning.

Det vi skulle säga är de viktigaste vid en intim middagsbjudning är dekorationer och underhållningen. Då det är ett fåtal gäster kanske catering inte är relevant. Men för att ta er intima middagsbjudning till en annan nivå behöver ni fokusera på dekorationer och underhållning.

I dekorationsväg skulle vi rekommendera att fokusera på bordsdukningen. Med hjälp av små detaljer kan man skapa en perfekt atmosfär för gästerna. Exempelvis bordsplacering med hjälp av placeringskort. En liten detalj som är otroligt lätt att göra, och som uppskattas mycket. Nedan kommer ett tips på hur man kan göra ett unikt placeringskort.

Placeringskort i vinkork:

  1. Skär en liten skåra i vinkorken med en kniv
  2. Skriv ner gästernas namn på placeringskorten, dessa kort kan vara i olik färger om så önskas.
  3. Kila därefter ner placeringskortet i skåran ni skapade. Om ni har svårigheter kan ni även använda er av ett pappers-gem, som man kan sätta ner i skåran och sedan fästa placeringskortet till.

När dekorationerna och maten är fixad bör ni nu tänka på underhållningen till er intima middagsbjudning. Vi kan erbjuda er allt från klassiska musiker till popduos och olika sorters band. Beroende på hur mycket plats du har för underhållningen kan olika sorters musiker eller akter passa till er intima middagsbjudning.

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event 2.png

Utöver musikalisk underhållning kan vi även rekommendera våra akter, trollkarlar, clowner, komiker, spådamer, m.m. Perfekta tillägg till en perfekt intim middagsbjudning.

Extravagant Middag

En extravagant middag är en tillställning med mycket gäster och mycket mat. Ett evenemang som kräver mycket planering och tid. Vi är här för att underlätta processen av att planera en extravagant middagsbjudning. Med våran hjälp kan ni ta er middag till nästa nivå.

Det första ni bör tänka på vid planeringen av en extravagant middag är temat. Temat är en beslutsfattande faktor när det gäller de andra faktorerna, så som underhållning, mat och dekorationer.

Det andra ni bör tänka på är maten, då det oftast är många människor som har specifika önskemål samt allergier. Nu när temat är valt kan ni även anpassa maten till temat. Denna process kan vara lång och svår. Det är här vi kommer in. Vi här på Evenses kan förse dig med den perfekta cateringen till din middagsbjudning. Vi arbetar endast med professionella catering firmor, som ger den bästa servicen. Nu när maten är fixad kan ni fokusera på dekorationerna, som bör passa ert tema.

För att göra er middagsbjudning extra extravagant är underhållning ett måste. Som tidigare diskuterat kan vi förse er med alla olika möjliga musikaliska framträdanden. Men när det gäller en extravagant middagsbjudning skulle vi rekommendera våra lite större formationer, exempelvis band. Ett annat förslag skulle vara en [DJ + Saxofonist] combo. Ett perfekt tillägg till en extravagant middagsbjudning.

Låt Evenses hjälpa dig planera din middagsbjudning

Vi kan hjälpa dig med allt du behöver till din middagsbjudning. Allt från mat till underhållning. Om du är intresserad av vår hjälp kan du antingen ringa oss eller mejla oss. Annars kan du skicka in en förfrågan via vårt kostnadsfria offert formulär.

FAQ om middagsbjudningar
Vad är en middagsbjudning?

Som namnet hintar betyder middagsbjudning att man bjuder gäster på middag. Dessa middagarna kan komma i olika storlekar och teman. Beroende på om det är en intim middagsbjudning eller en extravagant middagsbjudning behövs olika tillbehör.

Var har man en middagsbjudning?

Beroende på hur stor middagsbjudning man planerar kan platsen variera. En middagsbjudning kan lika gärna vara i någons lägenhet eller i en stor lokal. Det är helt upp till hur du väljer att planera din middagsbjudning.

När brukar man ha en middagsbjudning?

Det är helt upp till värden av middagsbjudningen. Beroende på hur länge ni planerar att ha middagsbjudningen kan start- och sluttiden variera.

  • Tveka inte att kontakta oss för att få ideér, professionell hjälp och ett gratis offertförslag idag!
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via