Organiserar du en middagsbjudning?Vi ger dig några tips som kan hjälpa dig att komma ihåg med allt du behöver när du ska planera en middagsbjudning.
Skulle du vilja organisera en middagsbjudning, men vad är det egentligen som ingår? Läs följande tips för att hjälpa dig organisera den perfekta middagsbjudningen.

För att börja måste du bestämma dig om du ska organisera middagsbjudningen själv eller om du ska låta någon annan ta hand om det. På Evenses kan du hyra en festplanerare.

Tips # 1: Gästlistan för din middagsbjudning

Vem kommer att komma på din middagsbjudning? Det är en av de viktigaste sakerna du måste fråga dig själv när du organiserar en middagsbjudning. Säkerställ att gästerna blir inbjudna i tid för att undvika återbud. Det finns inget bättre än att samla alla på en och samma plats.

Tips #2: Att dekorera platsen

Hela atmosfären måste vara rätt, stället och hur den ser ut är mycket viktiga faktorer. Skapa en varm och välkomnande atmosfär. Du kan även välja ett tema för din dekoration och mat. Skulle du välja tusen och en natt som tema? Börja skapa en arabisk känsla, mat och tillbehör.

Tips #3: En speciell middagsbjudning

Överraska dina gäster! Gör något som ingen förväntar sig. Testa en Walking Dinner istället för en statisk middag. Inget sittande vid ett bord, utan istället att man går runt och testar olika smaskiga maträtter och drycker.

Tips #4: Underhållning under middagen

Självklart är maten och dina gäster mycket viktiga. Men atmosfären är även den en mycket viktig pusselbit. Att kombinera den rätta musiken med din middagsbjudning kan sätta hela stämningen till kvällen. Du kan boka ett trevligt band som spelar för dig, men du kanske föredrar något lugnare. Evenses erbjuder ett stort antal talangfulla solomusiker. De kan ge dig en trevlig bakgrundsmusik medan ni njuter av en stillsam middag. Du kanske föredrar både och. Först en lugn och stillsam bakgrundsmusik för att senare under kvällen ha dans? Kolla in våra pop-duor.

Kolla in följande artister från vårt utbud för att spela på din middag. Begär ett pris utan köptvång för soloartister, duor, klassiska ensembler eller band. Om du har några frågor är det bara att ringa eller maila en av våra anställda. Vi ser fram emot att svåra på dina frågor om underhållningen till din middagsbjudning.