Temafest

Vill du hyra en temafest för din personalresa, gruppresa eller affärsresa? Vi har olika temafester tillgängliga hos vår bokningsbyrå Evenses. Du kan välja mellan temafester som after-ski, flower power och Oktoberfest. Allt som behövs för en bra temafest kommer att täckas, från festdekorationer till musik. Överväg att hyra en DJeller ett fantastiskt cover band. Ta även en titt på våra holländska sångare. Om du har andra temafestidéer till dina gruppresor, vänligen kontakta oss för att diskutera möjligheterna gällande originala temafester Läs mer

 

Förutom musiker har vi också andra fantastiska möjligheter som passar din temafest som en fotobås, fotografer eller ett upplyst dansgolv som kan skapa en härlig atmosfären till ditt evenemang. Alternativt om du ska ha en barnfest hemma, överväg att hyra in en rolig clown, en ballongartist eller en komiker.

 

 

Hyr en temafest till din personalresa, födelsedag eller fest

Har du hunnit bli sugen på att hyra en av dessa temafester eller har du fortfarande frågor? Ta gärna kontakt med en av våra anställda eller begär en offert utan någon förpliktelse. Vi är tillgängliga via telefon och per mejl 24/7. Vi vill gärna hjälpa dig med mer information om att hyra en temafest!

 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4