Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Dancing Flames
100% matchning

Dancing Flames

Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna
Dancing Flames erbjuder storslagna eldshower. De är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad eld...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
17500 kr - 28000 kr
Golden Girls
100% matchning

Golden Girls

Golden Girls är en charmig, personlig och fartfylld dansant tjejtrio i stämsång.
Golden Girls framför showen ”En musikalisk resa i tiden”. Deras Dinnershow-koncept har länge varit populärt me...
Läs mer

4,8 (12 reccensioner)
19995 kr - 31990 kr
LED Light Show
100% matchning

LED Light Show

Överraska dina gäster med en LED Light Show som får dina gäster att hurra
Boka en LED Light Show som garanterat får publiken att jubla och skapa en fantastisk atmosfär. Genom att ”rita” bild...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
14000 kr - 22400 kr
Oriental Princess
100% matchning

Oriental Princess

Oriental Princess har flera års erfarenhet som internationell artist inom orientalisk dans.
Om ni letar efter professionell underhållning till ett event eller en kunnig instruktör inom orien...
Läs mer

4,9 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Hyr olika shower hos Evenses

Vill du hyra en show till ditt bröllop eller fest? Ett uppträdande kan skapa en underbar atmosfär och känsla. Evenses bokningsbyrå erbjuder många olika typer av shower, som eldshower, dansshower eller akrobatiska shower. Dessa shower är unika och kan vara en spektakulär upplevelse med uppträdanden inför en stor publik, men även vara intima shower. Gör eventet oförglömligt! Dessa uppträdanden kommer göra din fest riktigt rolig. Dessa artister vet precis vad de håller på med och de erbjuder alltid kvalitét.

Boka en show till din födelsedagsfest, festival eller ditt bröllop

Vill du boka en akt? Tveka inte att be om ett kostnadsförslag. Vi hjälper gärna till för att uppnå alla dina drömmar. Bokningskontoret Evenses hjälper dig att boka en akt till ditt event!

Letar du efter en magiker som du kan hyra till din mottagning, firmafest eller middagsbjudning? Eller söker du kanske efter en komiker? Tveka inte att be om ett kostnadsförslag för någon av våra artister. Du kan hyra allt från en magdansare till en presentatör; vi hjälper dig gärna!

Vi håller gärna kontakten för att svara på alla dina frågor. Frågor om uthyrning av till exempel eldkastare, en snabb skissartist - allt är möjligt. Kolla nedan för de perfekta alternativen.

Blogg om Shower

Är din födelsedag runt hörnet och du vill göra det till ett stort skådespel för alla närvarande i år? Ska din dotter gifta sig om några månader och vill du ordna något stort för den speciella dagen? Eller organiserar du en stor julfest på kontoret i år och letar du fortfarande efter underhållning för att göra evenemanget minnesvärt? Du kommer antagligen ha tänkt på musiken, men har du funderat på att boka en trevlig show för tillfället? Kanske är en professionell trollkarl eller en imponerande eldshow perfekt för ditt tillfälle?

Du kan gå i många olika riktningar med underhållning angående ett evenemang som du ska anordna. Akrobatik, eldshower och andra dansshower är alla exempel på underhållning som kan ge ditt evenemang en annan touch. Du hittar otaliga professionella shower med sina egna unika element på Evenses webbplats. Att boka denna typ av show som underhållning kan ge ett definitivt lyft för ditt evenemang, oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsevenemang, bröllop eller festival.

Med tanke på det stora utbudet av professionella shower som du kan boka i Sveerige, är det ofta en bra idé att veta vilken typ av underhållning du tänker på innan du bokar. Av den anledningen är det absolut nödvändigt att lita på Evenses med ditt evenemang. I åratal har Evenses evenemangsspecialister ägnat sin tid och energi åt att tillhandahålla underhållning för alla slags evenemang. Tack vare denna erfarenhet har vi en omfattande kunskap om vissa handlingar som vi har bokat otaliga gånger. Detta är fördelaktigt eftersom vi vet exakt vilken show som passar bäst för varje typ av fest och vi är glada att göra den kompetensen tillgänglig för våra kunder. Slutmålet för oss är att ansluta artister till människor som strävar efter att ge bästa möjliga evenemang.

Boka en liveshow för fantastisk underhållning

Att boka en show för ditt evenemang är verkligen ett unikt och fantastiskt val att tillhandahålla underhållning för ditt evenemang. Att hitta rätt show kan tyckas skrämmande eftersom det finns så många val i Sverige. Endast Evenses kan ge dig hundratals olika professionella shower och handlingar som är lämpliga för ett stort antal fester.

Vad sägs om en dansshow med professionella tangodansare för en latinsk fest som du anordnar med vänner? Detta skulle inte bara vara kul som underhållning för dina gäster och dig själv, men det kommer också att vara mycket positivt att få alla upp på dansgolvet. Dessutom kan sådana professionella dansare också ge tips till gästerna och se till att alla känner sig inblandade i showen.

Föreställ dig hur imponerande det skulle vara att boka en professionell eldshow för din sons födelsedagsfest? Genom att erbjuda gästerna en så unik kombination av eldspel och dans kan du vara säker på att festen kommer att diskuteras under lång tid framöver. Förutom de förtrollande lågorna och de stora eldcirklarna kan du också få en äkta eldätare. Detta är en show som utan tvekan kommer att imponera på fester och evenemang som äger rum på kvällarna och utomhus.

En annan spektakulär liveshow som du kan boka för det evenemang som du ska organisera är en akrobatsensemble. Evenser tillåter dig att boka olika akrobatiska handlingar, inklusive vävnadslagen, en vacker show där en rutin utförs i luften medan akrobaten håller fast i torkdukar och Aerial Ring, en annan handling högt i luften där en båge hänger för rutinen.

Oavsett vilken handling du letar efter kan Evenses hjälpa dig att boka den perfekta showen för ditt evenemang. Om du vill få en bättre uppfattning om vad vi kan ordna för din fest kan du titta på vår portfölj på vår hemsida och sedan kontakta vårt kontor för ytterligare konsultation om bokning av underhållning.

Några faktorer att se upp för när du bokar en live show

Om du aldrig har bokat en professionell show tidigare kan det verka skrämmande att gå igenom hela processen utan hjälp. Naturligtvis vill du boka en show som matchar det parti du tänker på, samtidigt som du inte överskrider den budget du har i åtanke. Av den anledningen har vi listat några punkter nedan för att ta hänsyn till när du bokar en show, så att du inte gör misstag som kan påverka ditt parti eller evenemang negativt.

Gör lite undersökning

Eftersom en live show sannolikt kommer att locka mycket uppmärksamhet vid din fest eller händelse är det klokt att undersöka föreställningarna som verkar intressanta för dig innan du börjar boka. Inte varje live show matchar det tillfälle du tänker på. Av den anledningen kan du hitta omfattande profiler på vår webbplats med alla live shower som vi kan boka åt dig, inklusive recensioner från personer som redan har sett dem. Dessutom kan du också göra framsteg genom att söka på internet efter videor och andra bilder från tidigare föreställningar av dessa shower.

Ta hänsyn till platsen

När det gäller shower är det viktigt att ta hänsyn till festens plats mer än någon annan handling eller underhållning. Live shower kommer till exempel ofta att behöva lite utrymme, både när det gäller yta och höjd. En eldätare får till exempel bäst inte uppträda i en fullsatt nattklubb utan scen, medan en vävnadsakt behöver en plats med en viss höjd. Se till att du rådfrågar detta med de aktuella handlingarna.

Håll ett öga på de ytterligare villkoren i kontraktet

Förutom det pris du betalar för själva handlingen är det mycket möjligt att avtalet också innehåller betalningar för ytterligare villkor. Det är alltid viktigt att komma ihåg faktorer som resekostnader, prissättning av utrustning, semesteravgifter etc. Detta är inte alltid en dålig sak och är vanligtvis helt enkelt nödvändig, men se till att du vet vad du betalar för och vad du inte är. Att veta detta gör att du inte kan möta obehagliga överraskningar före, under eller efter festligheterna.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en show behöver inte vara komplicerat och absolut inte om du redan har en uppfattning om det evenemang och den underhållning du vill ha. Det är verkligen användbart att ha en ganska tydlig uppfattning om det innan du börjar boka något. Inte varje professionell show passar bra med den typ av fest du har i åtanke, så det är viktigt att välja rätt tema eller stämning.

Oavsett om du anordnar ett romantiskt bröllop för din dotter eller är mitt i att anordna årets nyårsfest kan det vara spännande att boka en professionell liveshow. Evenses har varit aktiv i festplaneringsvärlden i flera år och vi har bokat otaliga olika handlingar genom åren. Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du redan börja din sökning. Du kan också kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en show. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses är du säker på att ditt evenemang är i säkra händer och att allt kommer att ordnas effektivt.Hur bidrar en show till ditt evenemang?

En show kan vara ett utmärkt inslag på ditt evenemang, eftersom det ger underhållning som kommer att engagera och fängsla dina gäster. Beroende på vilken typ av show du bokar kan den också ge ditt evenemang en viss stämning eller ett visst tema.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via