Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!
Trollkarlen Göran är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnk...
Läs mer

4095 kr - 6550 kr
Dancing Flames
100% matchning

Dancing Flames

Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna
Dancing Flames erbjuder storslagna eldshower. De är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad eld...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
17500 kr - 28000 kr
Mimaren Valentino
100% matchning

Mimaren Valentino

En show fylld med komedi och de bästa kostymerna!
Har du alltid velat uppleva en riktig pantomime-show? Du kan nu boka en mimare på Evenses för din företagsfest, födelsedag, jubileum eller fe...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
6495 kr - 10390 kr
Ballongknytare
100% matchning

Ballongknytare

Ballongclown / färgstark artist som ger underhållning för unga och gamla med bra referenser!
Färgrikt, kreativt och interaktivt, det är en prestation av vår ballongartist. Du kan också hyra d...
Läs mer

3500 kr - 5600 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Akter

Vill du boka en akt för din födelsedag, affärsfest eller bröllop? Hos Evenses har vi ett brett utbud av akter, komiker och artister att hyra. Letar du efter en eldshow, dansshow, trollkarl eller en karikatyrist? Du har kommit till rätt ställe för att hitta alla dessa shower och mycket mer!

Om du har ett stort evenemang för ditt företag eller till och med bara födelsedagsfest för dina barn, har Evenses handlingar för varje typ av tillfälle. Clowner för barnen, trollkarlar för middagsfesterna och till och med Bollywood-dansare för ett bröllop!

Om du letar efter en viss typ av handling som du inte tycks hitta på vår webbplats, skicka in en begäran om det så gör vi vårt bästa för att boka dig exakt vad du letar efter! Du kan vara säker på att vi tar över planeringsprocessen och ser till att ditt evenemang har den underhållning som det förtjänar!

Boka en akt för din affärsfest, festival eller födelsedag

Vill du boka en handling? Kontakta gärna en av våra evenemangsspecialister så hjälper de dig gärna vidare. På Evenses Entertainment är du på rätt plats för att boka en professionell handling för ditt tillfälle. Vill du veta mer om att boka en av handlingarna? Du kan läsa vår blogg om bokningshandlingar nedan!

Blogg om Akter

Firar en av dina vänner sin födelsedag och vill göra något roligt för att göra det till en oförglömlig dag? Gifter du dig snart och letar du efter ett sätt att göra din speciella dag till en verkligt unik upplevelse för alla? Eller är du ansvarig för den kommande drinken på kontoret du vill överraska dina kollegor med något extra? Har du någonsin funderat på att boka en professionell akt? En trollkarl, eldshow eller till och med en akrobatisk akt är alla exempel på handlingar du kan boka för att göra ditt evenemang extra speciellt.

Genom att boka en professionell akt kan du gå i många olika riktningar med det evenemang som du ska anordna. Från serietecknare, presentatörer och sandartister finns det handlingar för nästan varje tillfälle som du kan föreställa dig. Du hittar otaliga professionella akter med sina egna talanger och showelement på vår webbplats. Från födelsedagsfester och företagsevenemang till bröllop och festivaler kan bokning av en professionell akt ta ditt evenemang till nästa nivå.

Med tanke på det stora utbudet av professionella akter som du kan boka i Sverige, är det användbart att visualisera vilken typ av fest eller evenemang du ska anordna. Den typ av underhållning som du har i bör passa till tema och atmosfär i festen. Av den anledningen är det klokt att få professionell hjälp när du bokar en akt. På Evenses kommer du att få hjälp av specialister som ägnar sig åt att planera ditt party. Vi är välkomna att tillhandahålla underhållning för alla typer av evenemang. Tack vare denna erfarenhet har vi en omfattande portfölj av professionella handlingar som vi har bokat i många år. Detta gör att vi kan veta vilken handling som passar bäst för varje typ av fest och vi gör gärna den kompetensen tillgänglig för våra kunder.

Om du först vill titta på de tillgängliga alternativen, ta en titt på vår webbplats. Där du kan undersöka våra akter med hjälp av sökmotorn och bestämma vilken som passar ditt tema och din budget. Dessutom kan du kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en professionell akt. Du kan också nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du vara säker på att ditt evenemang är i kapabla händer för att bli en framgång.

Vad du bör tänka på när du bokar en akt

Visst om du aldrig har bokat en professionell akt för en fest eller ett evenemang som du ska organisera själv kan hela processen ibland verka lite oklar och överväldigande. Naturligtvis vill du boka en akt som matchar festen du tänker på och du vill inte överskrida din budget. Av den anledningen har vi listat några punkter nedan för att vara medvetna om när du bokar en akt, så att du inte gör misstag som kan påverka ditt party eller evenemang negativt.

Forma dig en idé om vilken typ av professionell akt du vill se

Vi har nämnt det tidigare, men med tanke på den enorma variationen i professionella akter för fester i Sverige är det bra att ha en uppfattning om vad du letar efter när det gäller underhållning. Du kan till exempel skapa en lista över akter som du har hittat och som du tror skulle ha ett mervärde för det evenemang som du ska organisera. Detta gör bokningsprocessen mycket tydligare och effektivare.

Gör lite forskning om de akter du gillar

Det är klokt att noggrant undersöka de akter som du tycker är lämpliga för festen eller evenemanget innan du bokar dem. Vi har bilder, videor och detaljerade detaljer om varje handling så att du kan få en känsla av vad de gör. Du kan också se recensioner från tidigare kunder som bokat lagen och till och med se startpriset för lagen så att du kan hitta en som ligger inom din budget.

Var medveten om din budget

Nästan alla arrangörer av alla slags evenemang måste balansera en budget när de bokar och köper produkter. Det är viktigt att hålla koll på den budget som är tillgänglig för att boka en akt under bokningsprocessen, så att du inte kommer att ställas inför obehagliga överraskningar senare. Beroende på vilken typ av professionell handling du ska boka kommer kostnaderna också att variera. Nästa punkt på denna lista är mycket nära relaterad till detta.

Var uppmärksam på alla delar av kontraktet

I allmänhet kommer en professionell handling först med en offert för en föreställning, oavsett om du vill boka en trollkarl, en presentatör eller en karikatyrist. Detta är dock ofta förhandlingsbart och du bör vara uppmärksam på priset på själva föreställningen och eventuella ytterligare villkor. Dessa villkor kan variera från resekostnader och logikostnader till catering och betalning för nödvändig utrustning. Se till att du har en god uppfattning om vad du betalar för innan du bokar en professionell handling.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en akt behöver inte vara svårt att göra för ditt bröllop, evenemang eller fest. Att ha evenemangsspecialister som hjälper dig under bokningsprocessen förenklar allt. Inte varje professionell handling passar bra med den typ av fest du har i åtanke, så Evenses evenemangsspecialister kan hjälpa till att navigera mellan rätt och fel alternativ du står inför.

Oavsett om du anordnar ett romantiskt bröllop för din dotter eller är mitt i att organisera årets julfest, i slutändan kan det vara kul att boka en professionell akt. Evenses har varit aktiv i festplaneringsvärlden i flera år och vi har bokat otaliga olika handlingar genom åren. Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du redan börja din sökning.

Kontakta våra bokare och underhållningsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en handling. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses är du säker på att vi ger dig det bästa alternativet för ditt evenemang oavsett fall!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via