1 filter
Sortera efter: Relevans
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

3 reccensioner

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.

4950 kr - 7920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

3 reccensioner

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!

Pris på förfrågan
Planerar du ett coctailparty? l Evenses Entertainment
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Cocktailparty

Vill du organisera ett cocktailparty? för ett företagsevent, årsdag eller släktträff? Organiserar du ett drinkparty och är ute efter underhållning? Evenses har ett stort urval av fantastiska artister som kan underhålla dig och dina gäster på ditt drinkparty. Vad passar bra ihop med ett drinkparty? Plockmat, öl, vin, champagne, mycket festsnacks och givetvis musik. Vad skulle ett drinkparty vara utan musik? Leta inte mer efter en passande DJ, band, artist, soloartist eller duo, Evenses har nämligen ett bra urval av allt du behöver.

Evenses erbjuder dig ett brett urval av musikgrupper. Våra artister kan spela i bakgrunden på din middagsbjudning, drinkparty, ceremonieller bröllop. Vi anställer alla våra artister baserat på deras entusiasm, musikalitet och erfarenhet. Du kan efterfråga ett urval av partymusik som spelas av professionella musiker. Om du är ute efter en konsertliknande känsla kan våra artister sätta upp en riktig show. Trevligt att se och lyssna på.

Cocktailparty: boka ditt band, DJ, fotograf eller framträdande utan problem på Evenses

För att få mer information om prissummor kan du begära en offert utan köptvång. Offerten består av den sammanlagda summan med allt inkluderat från Evenses vid hyra av all underhållning. Bläddra ner för att se ytterligare information gällande hyra av klassiska orkestrar för fester, bröllop och evenemang eller kontakta en av våra anställda för att hitta tillgängliga artister till ditt drinkparty.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.