Trance och dance DJ

Vill du hyra en trance DJ eller en dance DJ? Kolla vår selektion av kända trance och dance DJ:s här, du kan boka dem till din fest, event, klubb, företagsfest eller bröllop. Du kan välja mellan EDM DJ, en dance DJ, en trance DJ och en hardstyle DJ.

Organiserar du ett event där en trance DJ kan göra hela festen till en succe? Hos Evenses älskar vi att hjälpa dig hitta den bästa musikaliska underhållningen till din fest. Evenses har valt ut några kända trance DJ:s som passar små event som mottagningar, bröllop, företagsfester och öppningsceremonier. Du kan givetvis hyra en känd trance DJ till större fester som festivaler, firmafester, studentfester och stadsfestivaler.​

Hyr en trance DJ eller dance DJ till bröllop, födelsedagar och företagsfester

Oavsett om ditt event är litet eller stort, så har Evenses en trance DJ tillgänglig till alla olika event. Evenses har ett riktigt stort utbud av trance DJ:s så kan du hyra Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, och Paul van Dyk. Förutom kända trance DJ:s så finns det också andra smarta saker som Evenses erbjuder. Det kan vara DJ-utrustning, med ljuseffekter och ljudutrustning så att du formar ditt event till en oförglömlig fest. Har du några frågor om Evenses utbud av kända trance DJ:s? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via