< Tillbaka till Sök

DJ Skåne

Letar du efter en modern DJ med en bred repertoar? DJ Skåne är en professionell DJ
Pris från: 
11 950,-
5

Referenser

"Fenomenal, utan tvekan. I en myriad av DJ:s som ibland kanske har tappat greppet om verkligheten, stod DJ Skåne ut när vi hittade honom inför vårt bröllop, då vårt tilltänkta band hoppade av ett par månader innan det var dags. Min då blivande fru hittade DJ Skåne på nätet, vi hade ett kort telefonmöte om tankar och önskat upplägg, därefter bra och enkel kontakt fram till dagen vi skulle gifta oss. Dansgolvet var aldrig tomt, där ljus och musik varvades snyggt med både önskelåtar från oss själva och våra gäster, utöver DJ Skånes egna val. Kvällen fick ett riktigt bra avslut! Med en professionell inställning, enkel kommunikation och en sund prisbild kan vi inte annat än rekommendera DJ Skåne åt alla som önskar en DJ för en kväll."
David & Fanny
5
"Vi anlitade DJ Skåne till ett säljevenemang i Malmö. DJ Skåne kunde på ett professionellt sätt framföra rätt sorts musik i förhållande med eventets formalitet samt varierande anpassa sig till galans skiftande miljö. DJ Skåne var väl förberedd och utomordentligt lyhörd för att kunna prestera sitt bästa. Vi kommer fortsätta hålla kontakt med DJ Skåne för framtida evenemang och vi kan starkt rekommendera honom."
Malin, Säljevent i Malmö
5
"Vi anlitade DJ Skåne till en fest på jobbet. Vi var mycket nöjda med hans flexibilitet både innan o under spelningen. Han kände av vad publiken ville höra o anpassade sig snabbt. Detta fick ut de allra flesta på dansgolvet. Skulle gärna anlita honom igen!"
Daniella, personalfest i Lund
4
"Tack för en bra spelning här i Malmö, vi kunde inte mer än vara nöjda. Spelade bra och framförallt rätt musik. Kan rekommenderas starkt!"
Jenny, personalfest i Malmö
5
"Väldigt bra jobbat! Professionellt bemötande från första kontakten till slutet av kvällen. Vi dansade så det värkte i benen dagen efter :-) "
Annie, personalfest i Malmö
5
"Vi tyckte att det var bra och varierad musik. Du anpassade musiken bra till personalen så det aldrig blev tomt på dansgolvet!"
Linda, personalfest i Malmö
4

DJ Skåne

DJ Skåne är en modern DJ med en bred repertoar. Han vet hur man får fart på dansgolvet och får alla att dansa. DJ Skåne är en flexibel Allround DJ som spelar flera olika musikgenrer. Han får helt enkelt hela dansgolvet att svänga. DJ Skåne har lång erfarenhet och många tidigare spelningar i bagaget. Det finns även möjlighet för både privatpersoner och företag att anlita honom för att skapa en skön stämning vid olika typer av mingel och liknande events.

 

Vilken musikstil vill du och dina gäster helst höra under ert evenemang? Föredrar ni det senaste eller är det de gamla godingar som gäller? När DJ Skåne spelar på bröllopsfester och företagsevent anpassar han musiken efter vad du och dina gäster önskar oavsett om ni vill höra de populära klassikerna eller de senaste hitsen. Han spelar allt inom alla genrer så att alla dina gäster kan vara med. Målet är att musiken tilltala alla och ge en lätt och lekfull känsla samt kännas glad och energirik.

 

Vill du hyra DJ Skåne till: Företagsevent, Bröllop, Årsfest? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om DJ Skåne. Boka DJ Skåne hos Evenses eller skicka en förfrågan helt utan skyldigheter så återkommer vi.