DJ Skåne är en modern DJ med en bred repertoar. Han vet hur man får fart på dansgolvet och får alla att dansa. DJ Skåne är en flexibel Allround DJ som spelar flera olika musikgenrer. Han får helt enkelt hela dansgolvet att svänga. DJ Skåne har lång erfarenhet och många tidigare spelningar i bagaget. Det finns även möjlighet för både privatpersoner och företag att anlita honom för att skapa en skön stämning vid olika typer av mingel och liknande events.

Vilken musikstil vill du och dina gäster helst höra under ert evenemang? Föredrar ni det senaste eller är det de gamla godingar som gäller? När DJ Skåne spelar på bröllopsfester och företagsevent anpassar han musiken efter vad du och dina gäster önskar oavsett om ni vill höra de populära klassikerna eller de senaste hitsen. Han spelar allt inom alla genrer så att alla dina gäster kan vara med. Målet är att musiken tilltala alla och ge en lätt och lekfull känsla samt kännas glad och energirik.

Vill du hyra DJ Skåne till: Företagsevent, Bröllop, Årsfest? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om DJ Skåne. Boka DJ Skåne hos Evenses eller skicka en förfrågan helt utan skyldigheter så återkommer vi.