DJ Skåne

Har önskats 45 gånger

Letar du efter en modern DJ med en bred repertoar? DJ Skåne är en professionell DJ

4,9 av 5 stjärnor
11950 kr - 19120 kr
Profile pic.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
4.jpg
Boka DJ Skåne - en professionell & modern DJ
Profile pic.jpg
Kontrollera tillgängligheten för DJ Skåne här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang

DJ Skåne är en modern DJ med en bred repertoar. Han vet hur man får fart på dansgolvet och får alla att dansa. DJ Skåne är en flexibel Allround DJ som spelar flera olika musikgenrer. Han får helt enkelt hela dansgolvet att svänga. DJ Skåne har lång erfarenhet och många tidigare spelningar i bagaget. Det finns även möjlighet för både privatpersoner och företag att anlita honom för att skapa en skön stämning vid olika typer av mingel och liknande events.

Vilken musikstil vill du och dina gäster helst höra under ert evenemang? Föredrar ni det senaste eller är det de gamla godingar som gäller? När DJ Skåne spelar på bröllopsfester och företagsevent anpassar han musiken efter vad du och dina gäster önskar oavsett om ni vill höra de populära klassikerna eller de senaste hitsen. Han spelar allt inom alla genrer så att alla dina gäster kan vara med. Målet är att musiken tilltala alla och ge en lätt och lekfull känsla samt kännas glad och energirik.

Vill du hyra DJ Skåne till: Företagsevent, Bröllop, Årsfest? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om DJ Skåne. Boka DJ Skåne hos Evenses eller skicka en förfrågan helt utan skyldigheter så återkommer vi.

Repertoar DJ Skåne

Genre

Pop
Rock
Latin
Schlager
Blues
Jazz
Funk
Disco
Bakgrundsmusik
Dance
80s
Akustisk
Salsa
90s
Soul
60s / 70s
Lounge
Hiphop
Julmusik
21 reccensioner
4,9 av 5 stjärnor
David & Fanny
5 av 5 stjärnor
Fenomenal, utan tvekan. I en myriad av DJ:s som ibland kanske har tappat greppet om verkligheten, stod DJ Skåne ut när vi hittade honom inför vårt bröllop, då vårt tilltänkta band hoppade av ett par månader innan det var dags. Min då blivande fru hittade DJ Skåne på nätet, vi hade ett kort telefonmöte om tankar och önskat upplägg, därefter bra och enkel kontakt fram till dagen vi skulle gifta oss. Dansgolvet var aldrig tomt, där ljus och musik varvades snyggt med både önskelåtar från oss själva och våra gäster, utöver DJ Skånes egna val. Kvällen fick ett riktigt bra avslut! Med en professionell inställning, enkel kommunikation och en sund prisbild kan vi inte annat än rekommendera DJ Skåne åt alla som önskar en DJ för en kväll.
Malin, Säljevent i Malmö
5 av 5 stjärnor
Vi anlitade DJ Skåne till ett säljevenemang i Malmö. DJ Skåne kunde på ett professionellt sätt framföra rätt sorts musik i förhållande med eventets formalitet samt varierande anpassa sig till galans skiftande miljö. DJ Skåne var väl förberedd och utomordentligt lyhörd för att kunna prestera sitt bästa. Vi kommer fortsätta hålla kontakt med DJ Skåne för framtida evenemang och vi kan starkt rekommendera honom.
Daniella, personalfest i AF-Borgen, Lund
4 av 5 stjärnor
Vi anlitade DJ Skåne till en fest på jobbet. Vi var mycket nöjda med hans flexibilitet både innan o under spelningen. Han kände av vad publiken ville höra o anpassade sig snabbt. Detta fick ut de allra flesta på dansgolvet. Skulle gärna anlita honom igen!
Jenny, personalfest på Ulricedahlsgården
5 av 5 stjärnor
Tack för en bra spelning här i Malmö, vi kunde inte mer än vara nöjda. Spelade bra och framförallt rätt musik. Kan rekommenderas starkt!

Relaterade produkter

DJ och Trummor

DJ och Trummor

3 reccensioner

Svängiga trummor och en bra DJ. Denna showen med rytmisk musik blir garanterat en hit!

9995 kr - 15990 kr
DJ Experience

DJ Experience

En DJ med flera års erfarenhet av spelningar på privat fest, nattklubb, bröllop och göretagseve

5995 kr - 9590 kr
DJ-William

DJ-William

3 reccensioner

Professionell DJ som höjer stämningen på ditt event.

12000 kr - 19200 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.