< Tillbaka till Sök

Soul Percussive

Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)
Pris från: 
10 425,-
5

Referenser

"Soul Percussive är en grym kombination av en DJ och live-musiker. Varmt rekommenderade för festen! Det kändes som man befann sig i ett tropiskt land under hela framträdandet. "
Peter de Waard
4
"Fantastisk interaktion med våra gäster på vårt företagsevent. Alla dansade och det var en helt fantastisk present till alla våra anställda!"
Carlo van den Berg
5

Soul Percussive

En DJ i kombination med live-musiker är den perfekta underhållningen till din fest med funkig och rytmisk musik. Soul Percussive kan kombineras med nästan vilka musiker som helst. Showen är ett unikt samarbete mellan DJ:n som spelar trevliga beats tillsammans med en saxofonist och trummis. Detta skapar unik underhållning som alla i publiken älskar!

 

Soul Percussive är bokbart för alla sorters tillställningar då gruppen har en rad av repertoarer som kan anpassas till din fest. Musiken mixas med anpassning till live-musiken, sångaren, trummisen och saxofonisten. De sydamerikanska och afrikanska rytmerna som spelas kommer helt klart att imponera på dina gäster. Soul Percussive är duktiga på att engagera publiken och på sätt når underhållningen en helt ny nivå.

 

Vill du boka Soul Percussive till festen, eventet eller bröllopet? Deras enorma erfarenhet garanterar en grym show!