DJ Dyna är en av de mest allsidiga artisterna i Nederländerna. Alltid en framgång att boka honom!

Vishaal Lachman, mer känd som Dyna, är en av de mest kända och eftertraktade DJ:arna inom benelux-länderna. Dyna har utvecklat sin passion för musiken genom hela sitt liv. Han började i tidig ålder med att spela piano men övergick senare till att mixa musik.

Han uppmärksammades tidigt för hans stora talang för att mixa musik. Han började tidigt DJ:a på “Club Selected”, en liten klubb i den nederländska staden Delft. Efter detta gick allting snabbt. Hans stora talang blev väldigt uppmärksammad och han blev snabbt uppbokad för hans karaktäristiska Dyna-ljud. Idag har Dyna byggt upp en erfarenhet som andra bara kan drömma om. Han har uppträtt på Heineken Music Hall, Amsterdam RAI, Ferro Dome, Ahoy Rotterdam, Privilege Ibiza och så vidare. Hans stil kan lättast beskrivas som explosiv. Han kombinerar exalterande funkiga ljud med ren housemusik och en pumpande bas. Vilket skapar en fantastisk atmosfär som publiken sent glömmer.

Vill du boka DJ Dyna till bröllopet, företagsfesten eller eventet? Akten kan bokas via Evenses för din tillställning. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret. VI är tillgängliga sju dagar i veckan för att besvara dina frågor.