DJ:n och producenten Gregor Salto är en stort namn inom den nederländska dansscenen. Om du vill ha en oförglömlig fest är Gregor Salto det ultimata valet. Du kan boka honom via Evenses för festen, eventet eller festivalen.

Gregor Salto har dominerat den nederländska dansscenen i mer än ett år med hans originella dansmusik. Mas Que Nada, Paris Luanda och Damelo får Salto att se ut som en latinamerikansk artist men han är väldigt intresserad av pop, soul, african och världslig musik. Han pressar ständigt sina yttre begränsningar och letar alltid efter nya utmaningar.

Gregor Salto samarbetar ständigt med flertalet framgångsrika artister och är inte rädd för att bredda hans horisonter. Hans låt Echa Pa’lla’ med Pitbull var nominerad till en Grammy i kategorin “bästa urbana låten”. Han vann även en Grammy tillsammans med Pitbull i kategorin “bästa framförandet”. Gregor Saltos oöverträffliga produktivitet gör han till en extremt populär remixer. Saltos remix av Rihannas låt Diamonds blev publicerad på deluxe-versionen av hennes senaste album Unapologetic. Utöver detta så har han gjort remixer till J-Lo, Rita Ora, Skunk Anasie, India Arie och George Michael. Samt DJ:s som Nicky Romero, Axwell Ingrosso, Bob Sinclair och Roger Sanchez. Hans samarbete med de största nederländska DJ:arna samt hans egna låtar var det viktigaste i hans stora framgång mot musiktoppen.

Vill du boka Gregor Salto till festen, eventet eller festivalen? Akten kan bokas via Evenses för flertalet olika sorters tillställningar. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att besvara dina frågor.