Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Funky Business
100% matchning

Funky Business

Funky Business spelar en trevlig blandning av gamla godingar och moderna tolkningar.
Funky Business har ett uppdrag. De vill med sin djupa passion för gammal soul-och funkmusik lyfta upp den ...
Läs mer

11995 kr - 19190 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Soulband

Vill du boka ett soulband för din tillställning, ditt bröllop eller din företagsfest? Musik är en viktig ingrediens för ett framgångsrikt bröllop, födelsedag eller mottagning. Evenses har ett stort utbud av professionella soulband som du kan hyra. Hos oss hittar du professionella soulband som kan framföra soulklassiker. Våra band kan anpassa sin musik och sin repetoar utefter dina önskemål oavsett om du önskar att festa till det med funk eller disco-soul låtar. Tack vare dem kan du lyssna på funk, disco och dansmusik, vilket är en perfekt kombination tillsammans med till exempel sångare, saxofonister och andra instrumentalister. Våra soulband spelar ofta covers, vilket är perfekt för en härlig variation av musiken!

Hyr ett soulband till ditt bröllop, din företagsfest eller ditt event

Våra soulband bokas dagligen för event, festivaler och fester. Alla soulband som vi erbjuder är utvalda baserat på deras kvalité, passion och erfarenhet. Artisterna som formar dessa soulband är professionella och vet verkligen hur de gör ett event framgångsrikt. Det är bara att ta kontakt med oss angående ett kostnadsförslag eller så kan du ringa till oss för mer information.

Vi finns alltid tillgängliga via chatt och kan knappt bärga oss att hjälpa dig, så du ska hitta det rätta soulbandet till ditt event.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via