< Tillbaka till Sök

The Prime-Time Band

The Prime-Time Band erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro
Pris från: 
19 000,-
5

Referenser

"Himla nöjd med The Prime- Time Band! Vi bokade de till min mans 40 årsfest och det blev ett bra drag. De lyssna på våra önskemål och det kunde inte ha blivit bättre!"
Moa Dahlbäck
5
"Superbra! Jättetrevliga och professionella och grym känsla för vad som funkar på dansgolvet!! Hörde bara positiv respons från våra gäster! Rekommenderar starkt!!"
Olle Sköldberg
5
"Bokade Prime Time Band till vår bröllopsfest och vart helt fantastisk! Det var fullt ös på dansgolvet hela kvällen och kunde inte ha bokat ett bättre coverband!!"
Agnes Rapp
5
0

The Prime-Time Band

The Prime-Time Band är ett event/coverband baserat i Stockholm. Tillsammans brinner de för musik och vill göra ditt event så lyckat som möjligt genom att leverera musik som lyfter just er tillställning till högsta nivå.​

 

Bandet har en bred repertoar spelar är allt ifrån stevie wonder till ac/dc och allt däremellan. De  anpassningsbara så du har möjligheten att skräddarsy musiken utifrån ditt event.

 

De erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro​.

 

Är du intresserad av att boka coverbandet,The Prime-Time Band till ditt  bröllop, företagsfest, afterwork eller mingel? Kontakta oss på Evenses för en kostnadsfri offert