Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.
Pianisten Thom är en mästare på alla stilar och kan ge dina gäster en ypperlig upplevelse inom pop, jazz, blues eller ...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4950 kr - 7920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!
Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt! En violinist ack...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Konsertpianisten Helena
100% matchning

Konsertpianisten Helena

Boka konsertpianisten Helena för en makalös afton med klassisk musik.
Helena är en uppskattad konsertpianist som är efterfrågad både nationellt och internationellt och innehar en gedigen utb...
Läs mer

4,6 (10 reccensioner)
8500 kr - 16500 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka underhållning till din bröllopsmottagning

Underhållning för Er Bröllopsmottagning

När ni har sagt "Ja" och er bröllopsdag närmar sig, är det dags att börja planera för en oförglömlig mottagning. På Evenses hjälper vi er med alla detaljer för att göra er bröllopsmottagning speciell. Läs vidare för tips och råd om hur ni kan göra er dag minnesvärd och full av bröllopsunderhållning.

boka-coverband-bröllop.jpg

Coverband för Er Bröllopsmottagning

Ett coverband för bröllop kan ge en unik och engagerande atmosfär till er bröllopsmottagning. Våra professionella coverband för bröllop har en bred repertoar som inkluderar allt från romantiska ballader till energifyllda pophits. Om ni vill att er bröllopsmottagning ska vara en dansfest hela natten kan ni välja ett liveband för bröllop som specialiserar sig på partymusik och coverlåtar.

Att ha ett coverband för bröllop ger er möjlighet att skapa en levande och dynamisk stämning. Gästerna kommer att uppskatta den helt enkelt levande musik som bara ett riktigt bra liveband för bröllop kan erbjuda. Med så många musikaliska alternativ för bröllop kan det dock vara svårt att välja.

Musikstilar som Passar Er Bröllopsmottagning

Valet av musikstil kan verkligen påverka stämningen på er mottagning. När ni väljer musiker för bröllop är det viktigt att tänka på vilken musikstil som bäst passar för att skapa rätt stämning. Här är några exempel på musikstilar för bröllop att överväga:

 • Romantiskt och Lugnt: Om ni drömmer om en romantisk och avslappnad atmosfär kan ni välja en sångare/sångerska eller ett akustiskt liveband för bröllop som skapar en intim känsla med sina melodier. Denna typ av musik är perfekt för att skapa ögonblick av närhet och romantik under er bröllopsmottagning.

 • Klassiskt och Tidlöst: En stråkorkester eller ett jazzband kan ge er mottagning en tidlös känsla av elegans. Den mjuka och sofistikerade musiken kommer att höja nivån av raffinement och glamour på er bröllopsdag.

 • Energifylld Pop eller Rock: Om ni vill att gästerna ska dansa och ha kul kan ni boka ett liveband för bröllop som spelar populära pop- eller rocklåtar. Detta kommer att hålla dansgolvet igång hela natten och skapa en festlig atmosfär som får alla att släppa loss.

 • Folkmusik eller Världsmusik: För en unik touch kan ni överväga musik som representerar er kultur eller inkludera folkmusik och världsmusik i er mottagning. Detta är ett fantastiskt sätt att fira era rötter och visa upp er kulturella mångfald.

DJ-tjänster för Er Bröllopsmottagning

En DJ är ett utmärkt val om ni vill ha en mångsidig musikupplevelse. Våra professionella bröllops-DJ s är skickliga på att anpassa spellistor efter era önskemål. De kan skapa en sömlös övergång mellan olika musikstilar och hålla dansgolvet igång hela natten. Om ni har specifika låtar som betyder mycket för er som ett par, kan DJ:n inkludera dem i spellistan och skapa en personlig touch.

Oavsett om ni väljer ett liveband för bröllop eller en DJ kan vi hjälpa er att boka musiker och skapa den perfekta musikaliska upplevelsen för er bröllopsmottagning.

Fler Tips och Idéer för Er Bröllopsmottagning

Vill ni ha fler tips och idéer för er bröllopsmottagning? Utforska våra blog genom att klicka på Läs mer för att göra er dag ännu mer speciell. Er stora dag förtjänar det allra bästa när det gäller bröllopsunderhållning, och med rätt musik kommer den att bli oförglömlig. Så se till att boka musiker eller DJ i god tid för att säkerställa att er bröllopsmottagning blir en minnesvärd fest.

Kontakta Oss för Planering av Er Bröllopsmottagning
Vi är här för att hjälpa er med att planera en oförglömlig bröllopsmottagning, inklusive val av musiker eller DJ. Berätta era önskemål och krav, och tillsammans skapar vi en plan som passar er perfekt. Våra medarbetare är tillgängliga 5 dagar i veckan via telefon eller vår webbchat, så ni kan kontakta oss i god tid för att säkerställa att er bröllopsfestmusik blir precis som ni önskar.Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via