< Tillbaka till Sök

New Orleans Big Easy

Ett av de mest populära traditionella jazzbanden i Europa. Since 1989.
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Frågan är om inte detta var en av de främsta kvällarna i jazzklubbens historia."
Göran Karlsson, Säffle tidning
5
"Utförandet är elegant, svängigt och med en smittande spelglädje!"
Bibben Fagerström, Borås Tidning
4
"Stämningen var på topp på Esplanadteatern när Second Line Jazzband framträdde. De fick välförtjänt stående ovationer - två gånger!"
Matz Nilsson, Nya Lidköpings tidning
5

New Orleans Big Easy

New Orleans Big Easy bildades 1989 och har sedan dess etablerat sig som ett av de mest populära traditionella jazzbanden i Europa. Bandet består av professionella musiker och med originella improvisationer och en enorm intensitet på deras spelningar har de uppträtt på många jazzklubbar och festivaler runt om i Europa.

 

Ett flertal framstående musiker har gästat deras band genom åren varav Antti Sarpila, Lillian Boutté och Orange Kellin är några. New Orleans Big Easy unika stil skapas av att bandets medlemmar kommer från väldigt olika musikaliska bakgrunder. Framförallt är det från New Orleans stilen som bandet hämtat inspirationen och det är även inom denna musiktyp som de specialiserat sig. De håller New Orleans musiken levande.

 

Vill du boka Jazzbandet New Orleans Big Easy till bröllopet, företagsfesten eller er privata fest? kontakta isåfall oss på Evenses för en kostnadsfri offert utan några förpliktelser.