< Tillbaka till Sök

Get Up & Dance

Get Up & Dance är ett proffisionellt coverband som lyser upp er fest
Pris från: 
25 000,-
5

Referenser

"Tusen tack för ert fantastiska framträdande. Var enda gäst har undrat vart vi hittade er och är helt tagna av era talanger."
Bröllop 2018
5
"Har aldrig varit med om en fest där så många pratat om live-musiken efteråt! Och som jag sa, det är väldigt mycket musikmänniskor i vårt gäng. Tack för ert tålamod, fantastiska show, och vi hoppas ni vill spela för oss igen i framtiden"
Bröllop 2018
4
"Tack Get up & dance! För musik som fick taket att lyfta. Ni är så himla bra!"
Event
5

Get Up & Dance

Get Up & Dance är ett coverband på sex medlemmar som alla delar passionen för att stå på scen och sprida glädje. Deras gemensamma meritlista är lång: företagsevent, turnéer i Sverige och Europa, samt diverse proffsproduktioner med olika artister. Get Up & Dance är bandet som lyser upp er företagsfest, event eller privatfest och ger er en upplevelse ni sent kommer att glömma. De garanterar framträdanden på absolut proffsnivå och arbetar aktivt för att anpassa sig efter era önskemål.

Get Up & Dance skräddarsyr ert event till att bli en unik show och erbjuder underhållning i många olika former såsom partyband, mingelmusik, middagsunderhållning och temakvällar. Med en bred repertoar spelar Get Up & Dance allt från rock, pop och schlager till disco- och motown-klassiker.

Längtar ni efter en oförglömlig kväll med en fullspäckad show, boka Get Up & Dance idag!