Kända DJs

Kända DJ-böcker för din fest, födelsedag eller bröllop? Genom bokningsbyrån Evenses kan du boka en känd svensk eller internationell DJ för varje tillfälle. Varje DJ i Evenses kan hyras för varje helg och köra sin showen. Så här går våra bnister på hardstyle-fester, bröllopsfester och årsdagar. Läs mer

Vi rekommenderar

 

Vi erbjuder dig DJs som är i toppklass och legat på Spotifys topplistor. Våra kända DJs spelar en mängd olika stilar för dig. Vilken DJ kan du tänkas passa ditt event bäst? För en festival eller företagsfest kanske en hardstyle DJ som Yellow Claw eller Mental Theo vara passande. Om du vill ha festmusik kan du skicka en förfrågan till en av våra Urban eller Top 40 DJs. Det är också möjligt att göra en kombinationsbokning med en av våra kända sångare och DJ. Naturligtvis kan Dj-Dansen dansas.

 

För mer information om högtalaruthyrning, ljus- och ljuduthyrning och de bästa DJ-priserna, vänligen kontakta oss. 

 

 

Kända DJs för din fest, födelsedag eller festival

 

Vill du boka en DJ från den svenska eller holländska toppen? Vi är alltid redo att ge dig råd om vilken DJs som passar för din fest mest. Du kan också begära en offert, som anger de totala kostnaderna. Evenses arbetar med ett allomfattande pris, så det finns aldrig oväntade kostnader efteråt. Boka din berömda DJ och upplev din händelse som en utekväll! Se vårt kompletta sortiment av kända DJs här.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4