Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ Alvaro
100% matchning

DJ Alvaro

House DJ Alvaro har spelat på de allra största scenerna i mer än sju år!
Alvaro, också känd som Jasper Helderman, har varit i EDM branschen i mer än sju år. Han upptäckte sin stora passion ...
Läs mer

4,5 (2 recensioner)
Pris på förfrågan
DJ Dyna
100% matchning

DJ Dyna

DJ Dyna är en av de mest allsidiga artisterna i Nederländerna. Alltid lyckat att boka honom.
DJ Dyna är en av de mest allsidiga artisterna i Nederländerna. Alltid en framgång att boka honom! ...
Läs mer

5 (3 recensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kända DJs

Hyr en känd DJ till din fest, festival eller evenemang! Du kan hyra en känd DJ för alla tillfällen via Evenses. Varje DJ hos Evenses kan hyras för varje tillfälle med rätt behov.

Vi erbjuder dig DJ:s som är listade högt i DJ-Mag topp 100. Våra kända svenska DJ:s kan spela alla typer av olika stilar åt dig. Vilken DJ är bäst att boka? Om du är intresserad av en hardstyle DJ, kan du tex anställa Yellow Claw. Om du vill ha festmusik kan du begära en av våra Urban eller Top 40 DJs. Det är även möjligt att göra en kombinationsbokning med en av våra kända sångare och DJs. En DJ kommer alltid att starta festen, men en berömd sångare kommer att lämna ett bestående intryck för ditt evenemang!

Vill du boka en DJ från topplistorna? Vi är alltid redo att ge dig råd om vilken DJ som passar bäst för din fest. Du kan också begära en offert som anger de totala kostnaderna. Evenses fungerar till ett allomfattande pris, så det blir aldrig oväntade kostnader efteråt. Boka din kända DJ och upplev ditt evenemang som en utekväll! Se vårt kompletta sortiment av kända DJs här. Nedan hittar du också en blogg där du kan lära dig mer om att boka en känd DJ.

Blogg om kända DJ:s

Ska du äntligen gifta dig och letar efter det perfekta sättet att få alla gäster att dansa hela natten? Kommer det årliga grannskapspartyt på sommaren och du vill göra det minnesvärt? Eller blir din son snart 20 och vill du överraska honom med en gigantisk fest utomhus? Har du någonsin funderat på att boka en känd DJ för festen eller evenemanget du ska organisera? Att boka en välkänd DJ kan bara vara det som gör en rolig fest till en oförglömlig händelse.

Att boka en artist eller en känd DJ är inte strikt för stora fester och festivaler. Många kända DJ:s kan bokas för mindre fester och evenemang i Sverige, oavsett musikstil. Från EDM och house till hardstyle och autentisk festmusik, det finns namn inom varje genre som dina gäster kommer att känna. Detta säkerställer du genom att boka en känd DJ, en känd DJ kan vara ett utmärkt alternativ för ett varierat antal tillfällen, från födelsedagar och bröllop till företagsevenemang och festivaler.

Oavsett om en DJ är känd eller inte, är det viktigt att veta vilken typ av DJ du letar efter. Till exempel kan en DJ leverera en grym klubbkväll med sitt avslappnade EDM-ljud, men det kommer att bli en besvikelse om du faktiskt letade efter hardcore house. Det är synd att spendera tid, ansträngning och budget för att boka en känd DJ som i slutändan kanske inte tillför värde till ditt evenemang. Av den anledningen är det i allmänhet användbart att ha en uppfattning om den kända DJ:n du gillar och vilken typ av musik du vill höra på din fest innan du bokar.

Endast hos Evenses kan du få direkt tillgång till hundratals kända DJ:s som kan bokas för det evenemang som du anordnar. Det är naturligtvis perfekt för när du vill organisera den perfekta festen och boka en känd DJ, även om processen att söka och boka inte blir enklare.

Det är i allmänhet en bra idé att arbeta med ett företag som har erfarenhet av artistbokningar. Inte varje känd DJ passar bra med den typ av fest du tänker på. På Evenses har vi en omfattande portfölj av kända DJ:s som vi har bokat otaliga gånger. Vi är glada att göra denna expertis tillgänglig för våra kunder så att de kan boka den perfekta DJ:n för det evenemang de ska anordna.

Du kan nå våra evenemangsspecialister fem dagar i veckan via offertformuläret på vår hemsida eller via e-post eller telefon. Du kan också utforska själv genom att bläddra igenom profilerna på tillgängliga välkända DJs med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Du bör också komma ihåg att du troligen kommer att behöva ta itu med en bokningsagent, en chef eller en annan mellanhand som fungerar som DJns representant. Av den anledningen har vi listat vad du kan förvänta dig av att arbeta med Evenses och vilka fördelar detta har för dig nedan.

Boka en berömd DJ: vilken roll har agenten eller chefen?

Du ska anordna en fest eller ett evenemang och du har beslutat att undersöka möjligheterna att boka en känd DJ. Detta är definitivt ett av de bästa sätten att se till att din fest blir en stor framgång, men att boka en känd DJ kan väcka en hel del frågor, särskilt när det är första gången du ska göra en sådan bokning. En av de nya upplevelserna du får genom att göra detta är att prata och förhandla med en representant för den berömda DJ:n du vill boka. Detta kan vara en chef eller en bokningsagent som underlättar processen med att boka sin berömda klient.

Förmåner

Att ha en erfaren evenemangsbyrå skulle göra det mycket lättare för dig att nå en överenskommelse med den känds DJ:n i fråga. Föreställ dig om artisten själv var tvungen att hantera de oräkneliga förfrågningarna utan hjälp av en agent. Tack vare agenten kan DJ:n koncentrera sig på sin musik och föreställningar, medan chefen säkerställer smidig kommunikation med intresserade parter.

Erfarenhet räknas

Det händer ofta att kända artister och kända DJ:s representeras av människor de har känt länge. Det betyder att du som kund, trots att du inte pratar med artisten själv, är i kontakt med någon som känner till den kända DJ:n och vet vilken typ av evenemang de föredrar att uppträda på. Denna kunskap är verkligen användbar när du planerar din fest och den roll som DJ:n ska spela eftersom artistens manager eller agent kan ge dig råd inom detta område.

Rätt agent kan hjälpa dig att spara pengar

Hos Evenses vet vi alltför väl att underhållningsvärlden är en värld av anslutningar. Det är därför det kan vara väldigt frustrerande när du stöter på olika priser för samma kända DJ. Naturligtvis måste du anta att varje bokningsbyrå får en bit av kakan när det gäller att boka en känd akt. Att arbeta med rätt byrå kan dock leda till en enklare bokningsprocess och till och med minska kostnaderna.

Kunskap om vad konstnären behöver

Om den kända DJ:n du vill boka är väl representerad kommer hans chef eller bokningsagent också att veta exakt vad han eller hon behöver utföra. Det betyder att förmedlaren förmodligen också vet var du till exempel kan hyra rätt förstärkare eller nödvändiga belysningsinstallationer. Detta är verkligen användbart när du organiserar ett evenemang på en plats som fortfarande i stort sett behöver utrustas för en live DJ-handling.

Vad Evenses kan göra för dig

Om du vill boka en känd DJ i Sverige måste du ta itu med mycket variation när det gäller handlingar och musikstilar. Hos Evenses arbetar vi med en omfattande portfölj av kända DJ-skivor som är lämpliga för föreställningar vid alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar, bröllop, festivaler och företagsevenemang. Genom att boka en känd DJ kan du ge dina gäster en show som de förmodligen aldrig har upplevt förut.

Med Evenses kan du också boka en känd DJ i kombination med andra musikaliska element, som instrumental ackompanjemang på piano, gitarr eller saxofon. Oavsett om du vill förvandla din tjugonde bröllopsdag till "stadens prat" eller ha den årliga grillfesten på sportklubben, ser en känd DJ till att det kommer att prata om din fest. För att ge din fest en personlig prägel kan du ordna en repertoar med artisten. Många av de kända DJ:erna som vi arbetar med är öppna för förfrågningar om låtar som du vill höra.

När du bokar en känd DJ är det lämpligt att göra det med genom erfaren byrå. Evenses har varit aktiv i evenemangs- och bokningsvärlden i många år, och vi har bokat otaliga kända Dj:s till våra kunder. Använd sökmotorn på webbplatsen för att se vad vi har att erbjuda. Du kan också kontakta våra bokare och evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en känd DJ. Du kan nå oss genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi kommer att arbeta med dig för att hitta den perfekta kända DJ:n, som passar perfekt till festen eller evenemanget du ska organisera.Hur länge kan en känd DJ spela?

Det beror på vilken typ av evenemang som du planerar att hålla och vad för budget du har. Vanligtvis spelar kända DJ:s ett set på 45- eller 60-minuter.

Vilken typ av utrustning behöver en känd DJ?

Alla kända DJ:s har en rider som specificerar allt de behöver.

Är artisten tillgänglig?

Det är viktigt att noggrant kontrollera om den kända artisten är tillgänglig på det önskade datumet. Vi kollar tillgängligheten åt dig och skickar dig ett förslag utifrån det. Om vi meddelar att artisten är tillgänglig, kommer erbjudandet också att bekräftas. I annat fall kommer det att anges tydligt.

Vad kostar en känd artist?

Priserna för att boka en känd artist varierar enormt. Faktorer som påverkar beror på hur känd artisten är och om de har en kommande turné eller albumsläpp. Priset avgörs också ifall artisten är endast känd i Sverige eller även internationellt. Startpriset brukar ligga på ca 90.000kr. Vill du veta vilka artister du kan boka med din önskade budget? Hör gärna av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Vad är Stim?

Stim är en upphovsrättsorganisation som företräder artisternas intressen. Upphovsrätten gäller för offentlig utgivning av artistens låt. I Evenses priser ingår inte Stim-avgifter. Vid privata tillfällen som födelsedagar och bröllop tillkommer inga Stim-avgifter. Detta gäller endast för offentliga evenemang som festivaler, konserter och företagsfester. På Stims webbplats kan du läsa allt om priser och regler för uppträdanden av välkända artister. Vi kan ordna hanteringen av Stim-avgiften åt dig.

Hur fungerar tekniken?

De flesta välkända artister uppträder genom en så kallad bandakt. Detta innebär att inga musiker är närvarande. Varje artist har en teknisk rider som man i förväg stämmer av med om kraven uppfylls. Här anges exakt vad den kända artisten behöver för att uppträda.

Vad är en rider?

En rider är ett avtal som innehåller en artists önskemål och krav. Särskilt välkända artister har ofta ett antal önskemål, t.ex. eget omklädningsrum, ett visst antal flaskor dryck, en måltid osv. Förutom detta "hospitality rider" har artister ofta också ett "technical rider" Det sistnämnda anger t.ex. vilka högtalare, inputs och monitors som önskas. I många fall tar artistens ljudtekniker med sig detta själv. Ljudteknikern kan också använda sig av din tillgängliga ljudanläggning. På "technical rider" kan du se om din ljudanläggning uppfyller artistens krav. Om du inte vet något om det här - inga problem, vi hjälper dig gärna!

Hur fungerar marknadsföring efter att man bokat en artist?

Om du har bokat en välkänd artist kanske du vill marknadsföra dem på sociala medier. Detta kan göras genom pressmaterialet. Du kan begära detta från oss i förväg för att säkerställa att upphovsrättsfria foton används.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via