1 filter
Sortera efter: Relevans
Yellow Claw
100% matchning

Yellow Claw

3 reccensioner

Vill du anordna en oförglömlig fest? Då kan du boka Yellow Claw från Evenses nu!

Pris på förfrågan
Boka en hardstyle / hardcore / techno DJ till din företagsfest eller stadsfestival.
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Hardstyle DJ's / Hardcore DJ's / Techno DJ's

Vill du boka en hardstyle/hardcore/techno DJ till din festival, företagsfest, jubileum eller bröllop? Hos bokningsbyrån Evenses så hjälper vi gärna till! Hos Evenses har vi en stor selektion av hardcore DJ:s, hardstyle DJ:s och techno DJ:s. Dessa DJ's har spelat på de största festerna i Sverige och Europa i flera år. Du kanske redan har sett dem på festivaler som Mysteryland eller Intensfestival. På vår hemsida har vi stora DJ-namn som Yellow Claw.

Dessa hardstyle/hardcore/techno DJ:s som Yellow Claw och DJ Paul Elstak har fått ett mycket stort genomslag. Yellow Claw startade sin karriär på Amsterdam disco Jimmy Woo med sin egen temafest. De är en dynamisk DJ-trio som har spelat på festivaler som Coachella och Tomorrowland. DJ Paul Elstak har också ett antal glada hardcoreklassiker bakom sig. Denna DJ skapade de kända låtarna ‘Rainbow in the Sky’ och ‘Luv U More’.

Hyr en hardstyle/hardcore/techno DJ till din festival, stadsfestival eller event

Funderar du på att hyra våra hardstyle/hardcore/techno DJ:s? Kolla dina alternativ här. Tveka inte att kontakta oss, vi snackar gärna igenom det vi har att erbjuda. Du kan nå oss dygnet runt via telefon eller be om ett kostnadsförslag via mejl.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.