Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Yellow Claw
100% matchning

Yellow Claw

Vill du anordna en oförglömlig fest? Då kan du boka Yellow Claw från Evenses nu!
Yellow Claw är en dynamisk DJ-trio som startades med deras egna kväll “Yellow Claw Thursday Night Party” på na...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Hardstyle DJ's / Hardcore DJ's / Techno DJ's

Boka en hardstyle DJ

Vill du boka en hardstyle/hardcore/techno DJ till din festival, företagsfest, jubileum eller bröllop? Hos bokningsbyrån Evenses så hjälper vi gärna till! Hos Evenses har vi en stor selektion av hardcore DJ:s, hardstyle DJ:s och techno DJ:s. Dessa DJ's har spelat på de största festerna i Sverige och Europa i flera år. Du kanske redan har sett dem på festivaler som Mysteryland eller Intensfestival. På vår hemsida har vi stora DJ-namn som Yellow Claw.

Dessa hardstyle/hardcore/techno DJ:s som Yellow Claw och DJ Paul Elstak har fått ett mycket stort genomslag. Yellow Claw startade sin karriär på Amsterdam disco Jimmy Woo med sin egen temafest. De är en dynamisk DJ-trio som har spelat på festivaler som Coachella och Tomorrowland. DJ Paul Elstak har också ett antal glada hardcoreklassiker bakom sig. Denna DJ skapade de kända låtarna ‘Rainbow in the Sky’ och ‘Luv U More’.

Hardstyle

Hardstyle är en elektronisk musikgenre som liknar hardcore och hard trance. Den genomsnittliga hastigheten är cirka 150 bpm. Under åren har fördelningen av slag per minut på hårda skivor ökat. Numera är allt fler skivor märkta som hardstyle, med en hastighet på 135-165 bpm. Av praktiska skäl beslutar man vanligtvis att släppa skivor med en hastighet nära 150 bpm, även om dessa vanligtvis spelas av DJ:s i ett större intervall. Ljudet är karakteristiskt av stilen, som kan beskrivas som ett hårt beat kombinerat med en mycket modern melodilinje. Många hardcore-artister gillar också hårda stilar, och med populariteten för hårda stilar kan denna trend ses i fler genrer. I Storbritannien kombineras Hardstyle ofta med Hardhouse. I andra delar av världen finner man dock ofta en kombination med hård trance eller hardcore.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest.jpeg

Utvecklingen av hardstyle

Hardstyle har sitt ursprung i hardhouse och rave, och runt 2000 blandade influenser från hard trance och old school hardcore. Det har sitt ursprung i Nederländerna och arrangerade sitt första hardstyle-evenemang i slutet av 1999 och början av 2000. Den första termen för hardstyle som användes var Qlubtempo. År 2001 registrerade arrangören Q-dance hardstyle som ett varumärke. Hardstyle från de första åren förekommer fortfarande ofta på fester. Denna stil kallas nu för den tidiga hardstyle.

Hardstyle produceras främst av artister från Nederländerna, Italien, Australien, Schweiz, Tyskland och Belgien, men fler och fler producenter i andra länder har också upptäckt hardstyle.

Under 2005 blev hardstyle alltmer populärt i olika länder runt om i världen, bland annat i Belgien, Polen, Estland, Danmark, Australien, Italien och Storbritannien. Dessa länder producerade också allt fler hårda skivor och hårda partier. År 2006 dök en ny distinkt stil upp, vilket innebar slutet på den tidiga hardstyle-eran, som brukar kallas Hardstyle Classic. Detta karakteristiska sound varade fram till omkring 2011, varefter den hårda stilen artificiellt delades upp i två riktningar: euforisk hård stil och primitiv hård stil.

Hardstyle utvecklas fortfarande. Nya röster växer fram och nya konstnärer dyker upp. De nya ljuden gör musiken mer och mer behaglig för öronen.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest 1.jpeg

Hardstyle DJ

Att boka en hardstyle DJ kan ibland vara en svår uppgift. Naturligtvis vill du ha en hardstyle DJ som passar bäst för ditt tillfälle, din publik och din atmosfär. Inom hardstyle-musikgenren finns det många olika strömningar och stilar. Att ta hjälp av experter på hardstylefester och hardstyle-dj:s är ingen dålig idé. Med en byrå som Evenses kan du snabbt hitta den hjälpen. På grund av det breda utbudet av hardstyle DJs som Evenses erbjuder vet vi exakt vilken hardstyle DJ som passar bäst till din bild av en hardstylefest. Även om du inte vet exakt vad du letar efter, ger vi dig gärna råd för din egen hardstyle-fest. Varje subgenre inom hardstyle-musiken har sin egen miljö och atmosfär.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest 2.jpeg

Boka en hardstyle DJ

Vill du ha en speciell akt för ditt tillfälle som får folk att bli vilda? Boka då en hardstyle-DJ med Evenses och dina önskningar kommer garanterat att gå i uppfyllelse. Evenses har ett brett utbud av hardstyle-dj:s som är kända för att göra varje fest till ett spektakel. Vi arbetar med strikt professionella artister och kan därför lova dig att din fest utan bekymmer kommer att bli en riktig fest. Hardstyle-DJ:s är väl samspelta så att de kan ge en fantastisk show full av rytm och harmoni till din fest.

En fördel med att boka en hardstyle-dj är att hardstyle-dj:s repertoar är flexibel. Har du vissa låtar som du verkligen inte vill missa på din fest? isåfall kan vi gå igenom hans eller hennes set tillsammans med den relevanta hardstyle-DJ:n för att göra de önskade justeringarna eller tilläggen här och där. Vill du hellre låta någon överraska dig? Då kan du lita på att våra hardstyle-dj:s sätter ihop ett riktigt bra set. Om du bokar en hardstyle-DJ med Evenses kan du vara säker på att det är en hardstyle-DJ av hög kvalitet. Evenses samarbetar endast med proffs, så vi är säkra på att din fest kommer att uppfylla alla förväntningar när du bokar en hardstyle DJ. Vill du boka en hardstyle DJ, men känner inte för att ta itu med alla frågor som rör hardstyle DJ-bokningar? Evenses är rätt ställe för dig, vi tar hand om hardstyle DJ-bokningar och bearbetningen. Allt du behöver göra är att ange dina önskemål och boka en hardstyle DJ.

Hos Evenses kan du:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via