Inga sökresultat

Hoppsan! Vi har inga resultat för din sökning. Vänligen justera din sökning, eller fyll i kontaktformuläret nedan med din fråga. Vi kommer snart att kontakta dig för att hjälpa dig vidare.

Hardstyle DJ's / Hardcore DJ's / Techno DJ's

Boka en hardstyle DJ

Vill du boka en hardstyle/hardcore/techno DJ till din festival, företagsfest, jubileum eller bröllop? Hos bokningsbyrån Evenses så hjälper vi gärna till! Hos Evenses har vi en stor selektion av hardcore DJ:s, hardstyle DJ:s och techno DJ:s. Dessa DJ's har spelat på de största festerna i Sverige och Europa i flera år. Du kanske redan har sett dem på festivaler som Mysteryland eller Intensfestival. På vår hemsida har vi stora DJ-namn som Yellow Claw.

Dessa hardstyle/hardcore/techno DJ:s som Yellow Claw och DJ Paul Elstak har fått ett mycket stort genomslag. Yellow Claw startade sin karriär på Amsterdam disco Jimmy Woo med sin egen temafest. De är en dynamisk DJ-trio som har spelat på festivaler som Coachella och Tomorrowland. DJ Paul Elstak har också ett antal glada hardcoreklassiker bakom sig. Denna DJ skapade de kända låtarna ‘Rainbow in the Sky’ och ‘Luv U More’.

Hardstyle

Hardstyle är en elektronisk musikgenre som liknar hardcore och hard trance. Den genomsnittliga hastigheten är cirka 150 bpm. Under åren har fördelningen av slag per minut på hårda skivor ökat. Numera är allt fler skivor märkta som hardstyle, med en hastighet på 135-165 bpm. Av praktiska skäl beslutar man vanligtvis att släppa skivor med en hastighet nära 150 bpm, även om dessa vanligtvis spelas av DJ:s i ett större intervall. Ljudet är karakteristiskt av stilen, som kan beskrivas som ett hårt beat kombinerat med en mycket modern melodilinje. Många hardcore-artister gillar också hårda stilar, och med populariteten för hårda stilar kan denna trend ses i fler genrer. I Storbritannien kombineras Hardstyle ofta med Hardhouse. I andra delar av världen finner man dock ofta en kombination med hård trance eller hardcore.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest.jpeg

Utvecklingen av hardstyle

Hardstyle har sitt ursprung i hardhouse och rave, och runt 2000 blandade influenser från hard trance och old school hardcore. Det har sitt ursprung i Nederländerna och arrangerade sitt första hardstyle-evenemang i slutet av 1999 och början av 2000. Den första termen för hardstyle som användes var Qlubtempo. År 2001 registrerade arrangören Q-dance hardstyle som ett varumärke. Hardstyle från de första åren förekommer fortfarande ofta på fester. Denna stil kallas nu för den tidiga hardstyle.

Hardstyle produceras främst av artister från Nederländerna, Italien, Australien, Schweiz, Tyskland och Belgien, men fler och fler producenter i andra länder har också upptäckt hardstyle.

Under 2005 blev hardstyle alltmer populärt i olika länder runt om i världen, bland annat i Belgien, Polen, Estland, Danmark, Australien, Italien och Storbritannien. Dessa länder producerade också allt fler hårda skivor och hårda partier. År 2006 dök en ny distinkt stil upp, vilket innebar slutet på den tidiga hardstyle-eran, som brukar kallas Hardstyle Classic. Detta karakteristiska sound varade fram till omkring 2011, varefter den hårda stilen artificiellt delades upp i två riktningar: euforisk hård stil och primitiv hård stil.

Hardstyle utvecklas fortfarande. Nya röster växer fram och nya konstnärer dyker upp. De nya ljuden gör musiken mer och mer behaglig för öronen.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest 1.jpeg

Hardstyle DJ

Att boka en hardstyle DJ kan ibland vara en svår uppgift. Naturligtvis vill du ha en hardstyle DJ som passar bäst för ditt tillfälle, din publik och din atmosfär. Inom hardstyle-musikgenren finns det många olika strömningar och stilar. Att ta hjälp av experter på hardstylefester och hardstyle-dj:s är ingen dålig idé. Med en byrå som Evenses kan du snabbt hitta den hjälpen. På grund av det breda utbudet av hardstyle DJs som Evenses erbjuder vet vi exakt vilken hardstyle DJ som passar bäst till din bild av en hardstylefest. Även om du inte vet exakt vad du letar efter, ger vi dig gärna råd för din egen hardstyle-fest. Varje subgenre inom hardstyle-musiken har sin egen miljö och atmosfär.

DJ Hyr Boka Professionell Julfest Fest Party Företagsfest 2.jpeg

Boka en hardstyle DJ

Vill du ha en speciell akt för ditt tillfälle som får folk att bli vilda? Boka då en hardstyle-DJ med Evenses och dina önskningar kommer garanterat att gå i uppfyllelse. Evenses har ett brett utbud av hardstyle-dj:s som är kända för att göra varje fest till ett spektakel. Vi arbetar med strikt professionella artister och kan därför lova dig att din fest utan bekymmer kommer att bli en riktig fest. Hardstyle-DJ:s är väl samspelta så att de kan ge en fantastisk show full av rytm och harmoni till din fest.

En fördel med att boka en hardstyle-dj är att hardstyle-dj:s repertoar är flexibel. Har du vissa låtar som du verkligen inte vill missa på din fest? isåfall kan vi gå igenom hans eller hennes set tillsammans med den relevanta hardstyle-DJ:n för att göra de önskade justeringarna eller tilläggen här och där. Vill du hellre låta någon överraska dig? Då kan du lita på att våra hardstyle-dj:s sätter ihop ett riktigt bra set. Om du bokar en hardstyle-DJ med Evenses kan du vara säker på att det är en hardstyle-DJ av hög kvalitet. Evenses samarbetar endast med proffs, så vi är säkra på att din fest kommer att uppfylla alla förväntningar när du bokar en hardstyle DJ. Vill du boka en hardstyle DJ, men känner inte för att ta itu med alla frågor som rör hardstyle DJ-bokningar? Evenses är rätt ställe för dig, vi tar hand om hardstyle DJ-bokningar och bearbetningen. Allt du behöver göra är att ange dina önskemål och boka en hardstyle DJ.

Hos Evenses kan du:Vad spelar en techno DJ?

En techno DJ spelar vanligtvis musik som faller inom genren techno. På en technofest kan du förvänta dig att DJ:n spelar en blandning av energiska och utmanande beats, ofta med influenser från andra elektroniska musikstilar såsom house och trance. Det är viktigt att notera att varje DJ är unik och att musiken de spelar beror på deras personliga preferenser och stämningen på festen.

Hur länge kan en känd DJ spela?

Det beror på vilken typ av evenemang som du planerar att hålla och vad för budget du har. Vanligtvis spelar kända DJ:s ett set på 45- eller 60-minuter.

Vilken typ av utrustning behöver en känd DJ?

Alla kända DJ:s har en rider som specificerar allt de behöver.

Är artisten tillgänglig?

Det är viktigt att noggrant kontrollera om den kända artisten är tillgänglig på det önskade datumet. Vi kollar tillgängligheten åt dig och skickar dig ett förslag utifrån det. Om vi meddelar att artisten är tillgänglig, kommer erbjudandet också att bekräftas. I annat fall kommer det att anges tydligt.

Vad kostar en känd artist?

Priserna för att boka en känd artist varierar enormt. Faktorer som påverkar beror på hur känd artisten är och om de har en kommande turné eller albumsläpp. Priset avgörs också ifall artisten är endast känd i Sverige eller även internationellt. Startpriset brukar ligga på ca 90.000kr. Vill du veta vilka artister du kan boka med din önskade budget? Hör gärna av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Vad är Stim?

Stim är en upphovsrättsorganisation som företräder artisternas intressen. Upphovsrätten gäller för offentlig utgivning av artistens låt. I Evenses priser ingår inte Stim-avgifter. Vid privata tillfällen som födelsedagar och bröllop tillkommer inga Stim-avgifter. Detta gäller endast för offentliga evenemang som festivaler, konserter och företagsfester. På Stims webbplats kan du läsa allt om priser och regler för uppträdanden av välkända artister. Vi kan ordna hanteringen av Stim-avgiften åt dig.

Hur fungerar tekniken?

De flesta välkända artister uppträder genom en så kallad bandakt. Detta innebär att inga musiker är närvarande. Varje artist har en teknisk rider som man i förväg stämmer av med om kraven uppfylls. Här anges exakt vad den kända artisten behöver för att uppträda.

Vad är en rider?

En rider är ett avtal som innehåller en artists önskemål och krav. Särskilt välkända artister har ofta ett antal önskemål, t.ex. eget omklädningsrum, ett visst antal flaskor dryck, en måltid osv. Förutom detta "hospitality rider" har artister ofta också ett "technical rider" Det sistnämnda anger t.ex. vilka högtalare, inputs och monitors som önskas. I många fall tar artistens ljudtekniker med sig detta själv. Ljudteknikern kan också använda sig av din tillgängliga ljudanläggning. På "technical rider" kan du se om din ljudanläggning uppfyller artistens krav. Om du inte vet något om det här - inga problem, vi hjälper dig gärna!

Hur fungerar marknadsföring efter att man bokat en artist?

Om du har bokat en välkänd artist kanske du vill marknadsföra dem på sociala medier. Detta kan göras genom pressmaterialet. Du kan begära detta från oss i förväg för att säkerställa att upphovsrättsfria foton används.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via