Vill du hyra en clown till en mottagning, ett barnkalas, ett bröllop eller en företagsfest? Hos bokningsbyrån Evenses så erbjuder vi många olika clowner. Populära val när man organiserar ett barnkalas kan vara en ballongclown eller en clown som gör ansiktsmålning. Dessa clowner passar bra till barnkalas, men de finns också för företagsfester och stadsfestivaler. Dessa clowner kan anpassa sig till atmosfären på ditt event och se till så att alla gäster har en trevlig och rolig kväll. Letar du efter idéer till ett barnkalas i ditt hem, så kan en clown vara ett roligt val att underhålla barnen med.
Letar du efter en trevlig clown som garanterat kommer att få dina gäster att skratta? Ta en titt på våra alternativ här. Vi har olika clowner i vår databas, och alla kan skapa något speciellt till ditt evenemang. Du kan hyra clowner som passar till barnkalas eller företagsfester. Är du intresserad av en teaterakt, så kan du i så fall hyra en mimare, en buktalare eller en levande staty.

Hyr en clown till din företagsfest, födelsedag eller festival

Alla våra clowner kan anpassa sin show till alla olika evenemang. Letar du efter en show som passar bra in till ditt event? Tveka inte att kontakta oss, vi älskar att prata med dig. Vi finns tillgängliga dygnet runt via telefon och mejl, för att ge dig extra information som du kan behöva när du vill hyra en clown.