Färgrikt, kreativt och interaktivt, det är en prestation av vår ballongartist. Du kan också hyra denna artist för barnens fest, evenemang, festival eller företagsfest. Denna ballongman är väldigt professionell; han har varit aktiv i mer än 12 år och har utfört mer än 1500 ballongkonstuppträdanden. Han har spelat som en ballongartist på inte mindre än fem olika kontinenter, elva amerikanska stater och även femton andra länder.

Även denna ballongkonstnär är flera europeiska Champion-ballonger. Dessutom fick han American Balloon Excellence Award. Dessa priser och utmärkelser visar att han är en riktig professionell. Utseendet är också tänkt på: han utför i en glatt färgad kostym med en stor väska full av ballonger.

Ballongkonstnären har flera alternativ för vilka du kan boka den. Först och främst kan han naturligtvis lägga en ballong, barn kan tänka på vad han kan göra för dem och i de flesta fall kan han möta sina önskemål. Under tiden som han viker ballonger skämtar han med barnen och gör små magiska trick. Slutligen kan en komplett prestation också ges för barn med magiska trick och ballongmatch.

Vill du boka en ballongartist för din fest, personalfest eller introduktion? Denna handling kan hyras genom Evenses för din födelsedag eller mottagning. Fyll i formuläret, eller kontakta oss utan förpliktelse. Vi är tillgängliga alla varadagar för att svara på alla dina frågor.