Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Spektakulär akt på styltor
100% matchning

Spektakulär akt på styltor

Högt över publiken ger denna styltpromenad ditt evenemang en extra dimension!
Denna spektakulära styltgångaren är en unik akt som ger ditt evenemang en extra dimension och dekor. Styltgångar...
Läs mer

4,4 (7 recensioner)
5495 kr - 8790 kr
Sand Symphony
100% matchning

Sand Symphony

Boka det unika konceptet SandArt
Om ni vill erbjuda era gäster ett unik upplevelse kan SandArt vara något för er. Sand Symphony är en professionell sandkonstnär med många års erfarenhet inom...
Läs mer

17000 kr - 30000 kr
Clown & Trollkarlen Jonas
100% matchning

Clown & Trollkarlen Jonas

En originell trollkarl och clown (utan smink och stora skor) som gärna underhåller på din fest.
Trollkarlen och clownen Jonas bor och utgår ifrån Stockholm. Jonas har gått den internationella...
Läs mer

4,7 (3 recensioner)
Pris på förfrågan
Föreläsare Emanuel Nilsson
100% matchning

Föreläsare Emanuel Nilsson

Emanuel delar med sig om konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet.
Emanuel Nilsson föreläser om sina konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet för att han vill hjä...
Läs mer

5 (11 recensioner)
18000 kr - 28800 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Barnkalas

Boka underhållning till barnkalas!

Blir din yngsta dotter fem i slutet av nästa månad och planerar du att göra ett speciellt barnkalas med alla hennes vänner? Kommer din sons läsår snart att vara över och har han frågat dig om han kan säga hejdå till sina vänner och klasskamrater med ett barnkalas? Eller har en vän frågat dig om du vill fira födelsedagarna för hennes dotter och din dotter tillsammans och letar du fortfarande efter några originella sätt att organisera ett fantastisk barnkalas?

Ibland sägs det att det är mer stressande att organisera ett barnkalas än att organisera ett bröllop. Om du redan har organiserat ett barnkalas, särskilt som förälder, vet du förmodligen alltför bra vad som menas med detta. Som arrangör vill du naturligtvis att alla barn ska ha det bra på barnkalaset och att det är kul att leka tillsammans, men samtidigt måste du också se till att allt går säkert, att det finns tillräckligt med mat och dryck för alla och att det finns underhållning. Kort sagt, det är mycket som ska fixas inför ett barnkalas, därför vill Evenses erbjud en hjälpande hand för att skapa ett oförglömligt barnkalas för era barn.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest.jpg

Olika former av underhållning till barnkalaset

Ett barnkalas är mer än bara tårta och presenter, det handlar om att skapa minnen fyllda med skratt och glädje. När du börjar planera det ultimata kalaset för ditt barn, borde underhållningen stå i centrum. Den rätta underhållningen kan lyfta ett enkelt kalas till en oförglömlig upplevelse för ditt barn och alla små gäster. Lås oss utforska några av underhållnings alternativen som säkerställer att alla barn är engagerade, underhållna och glada under hela festen;

 1. Trollkarl: Vem älskar inte lite magi? En skicklig trollkarl kan förvandla ett vanligt kalas till en magisk upplevelse. Barnen kommer att sitta klistrade i sina stolar i förväntan på nästa trick.
 2. Clowner: Med sina roliga skämt, ballongdjur och skratt, kan en clown vara den perfekta underhållningen för yngre barn.
 3. Ansiktsmålning: Låt barnens fantasi springa vild med färgglad ansiktsmålning. Från fjärilar till superhjältar, möjligheterna är oändliga.
 4. Musiker eller band: För de lite äldre barnen kan ett liveband eller en soloartist vara det perfekta sättet att sätta stämningen.
 5. DJ: Om ditt barn älskar att dansa, varför inte boka en DJ? Med rätt musikmix kan du få alla barn att röra på sig och ha kul.
 6. Buktalare: En skicklig buktalare kan förvandla en vanlig fest till en interaktiv show, där barnen blir fascinerade av de "talande" dockorna.
 7. Ballongartist: Dessa artister skapar fantastiska skulpturer och figurer av ballonger, allt från enkla svärd till komplexa djur.
 8. Mimare: Med sin tysta konst kan en mimare engagera och underhålla barnen genom kroppsspråk och uttryck, vilket skapar roliga och oförglömliga stunder.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest 1.jpg

Några tips för att organisera en barnfest

Här kommer några tips och genom att följa dessa tips kan du säkerställa att underhållningen på ditt barnkalas blir en hit och att alla gäster, stora som små, får en oförglömlig upplevelse;

 • Åldersanpassat: Se till att underhållningen är lämplig för barnens ålder. Vad som underhåller en treåring kanske inte passar en nioåring.
 • Utrymme: Kontrollera att du har tillräckligt med plats för den valda underhållningen. Om du bokar en dansgrupp eller ett band, behöver du tillräckligt med utrymme för dem att uppträda.
 • Budget: Bestäm en budget i förväg. Det finns underhållningsalternativ för alla prisklasser, så det är viktigt att veta vad du är villig att spendera.
 • Tidsram: Vissa underhållare kan behöva tid för att ställa in sin utrustning. Se till att du vet hur lång tid de behöver och planera därefter.
 • Tema: Om kalaset har ett specifikt tema, som pirater eller prinsessor, kan det vara bra att boka underhållning som matchar temat.
 • Kommunikation: Diskutera dina förväntningar med underhållaren. Om det finns speciella önskemål eller behov, se till att de vet om det i förväg.
 • Allergier: Om underhållningen inkluderar mat eller djur, var medveten om potentiella allergier bland barnen.
 • Interaktivitet: Barn älskar att delta. Överväg underhållning där barnen kan vara en del av showen, som en magiker som ber om en assistent.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest 2.jpg

Evenses vid din sida

Precis som alla barn är annorlunda är inget barnkalas exakt detsamma. På Evenses har vi ett brett utbud av kalasalternativ som passar för bokningar vid alla typer av tillfällen, från födelsedagar och fester till barnfestivaler och speciella temafester. Tror du att ditt barn skulle älska ett Evenses barnkalas? Du kan alltid kontakta oss och begära en kostnadsfri offert.

Vi har lång erfarenhet inom underhållningsbranschen och hjälper gärna till att ordna med underhållning till barnkalaset. Genom att boka mellan oss kan du minska stressen och säkerställa att ditt evenemang blir precis som du har föreställt dig.

Boka underhållning till barnkalaset idag!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via