Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!
Trollkarlen Göran är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnk...
Läs mer

4095 kr - 6550 kr
Spådamen Rosita
100% matchning

Spådamen Rosita

Boka spådamen Rosita som gör ditt event till en snackis genom att spå i framtiden
Vill du skapa en unik upplevelse på ditt fest eller evenemang? Tänk på en spådam. Hon kan anställas för att l...
Läs mer

4095 kr - 6550 kr
Spektakulär akt på styltor
100% matchning

Spektakulär akt på styltor

Högt över publiken ger denna styltpromenad ditt evenemang en extra dimension!
Denna spektakulära styltgångaren är en unik akt som ger ditt evenemang en extra dimension och dekor. Styltgångar...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
5495 kr - 8790 kr
iPad-karikatyer
100% matchning

iPad-karikatyer

Karikatyrerna tecknas på iPad och tecknandet kan strömmas live till en TV-monitor/projektor
Låt era gäster få sin karikatyr tecknad på eventet, mässan eller festen! En aktivitet som skapar pe...
Läs mer

5 (1 reccension)
6000 kr - 9600 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Barnkalas

Blir din yngsta dotter fem i slutet av nästa månad och planerar du att göra ett speciellt barnkalas med alla hennes vänner? Kommer din sons läsår snart att vara över och har han frågat dig om han kan säga hejdå till sina vänner och klasskamrater med ett barnkalas? Eller har en vän frågat dig om du vill fira födelsedagarna för hennes dotter och din dotter tillsammans och letar du fortfarande efter några originella sätt att organisera ett fantastisk barnkalas?

Ibland sägs det att det är mer stressande att organisera ett barnkalas än att organisera ett bröllop. Om du redan har organiserat ett barnkalas, särskilt som förälder, vet du förmodligen alltför bra vad som menas med detta. Som arrangör vill du naturligtvis att alla barn ska ha det bra på barnkalaset och att det är kul att leka tillsammans, men samtidigt måste du också se till att allt går säkert, att det finns tillräckligt med mat och dryck för alla och att det finns underhållning. Kort sagt, det är mycket som ska fixas inför ett barnkalas, därför vill Evenses erbjud en hjälpande hand för att skapa ett oförglömligt barnkalas för era barn.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest.jpg

Genom att boka ett barnkalas med Evenses kan du tilldela en eller flera uppgifter så att du får mer tid till saker som är viktiga för dig. Om du vill kan du till och med lägga ut hela organisationen för hela barnkalaset, vi hjälper er gärna. För oss är det särskilt viktigt att du kan ordna barnkalaset som du tänker på och att barnen kan ha kul. Oavsett om du har ett blygsamt barnkalas för några barn eller ett stort barnkalas med catering och underhållning i åtanke spelar det ingen roll för oss.

För att förklara vad Evenses kan erbjuda erat barnkalas bättre kommer vi med några exempel. Tänk att du planerar ett barnkalas för din dotter och hennes klasskamrater och du vill anställa en skådespelerska som kommer till festen klädd som en prinsessa? Inga problem, på Evenses har vi erfarenhet av att boka alla typer av akter, karaktärer och underhållning. Eller letar du fortfarande efter goda snacks till din sons barnkalas? Vi kan hjälpa dig att boka en riktig cool foodtruck. På detta sätt kan du organisera ett barnkalas med vår hjälp.

Att organisera ett barnkalas är inte nödvändigtvis svårt, men med tanke på det varierade utbudet av underhållning för barnkalas i Sverige, är det lämpligt att ringa in hjälp från en part som har erfarenhet av sådana bokningar. På Evenses har vi ett brett utbud av alternativ för barnkalas som vi redan har bokat för otaliga fester och tillfällen. Vi gör gärna den kompetensen och erfarenheten tillgänglig, så att du kan ordna barnkalaset i fråga som du tänker på.

Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post och telefon med frågor om bokning av ett barnkalas. Om du först vill utforska det själv kan du redan titta på alla tillgängliga alternativ med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom, för inspiration och underhållning, kommer vi att göra en lista med tips som gör varje barnkalas till en framgång.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest 1.jpg

Några tips för att organisera en barnfest

En av kännetecknen för ett typiskt barnkalas är att du kan vara ganska kreativ med att fylla i den. Barn är normalt mycket mer lekfulla än vuxna och deras fantasi går vanligtvis i full fart, så du kan gå i många riktningar med sådana fester. På det sättet blir det mycket lättare att skapa en unik helhet av barnkalaset.

Plats, plats, plats

Som med fester är platsen av enorm betydelse för planeringen, särskilt när det gäller barnkalas. När man anordnar ett barnkalas glömmer folk ofta att ta hänsyn till föräldrarna. Om det är en fest där barnen släpps och hämtas senare, måste föräldrarna fortfarande komma till platsen två gånger. I ett sådant fall är det därför viktigt att platsen för barnkalaset är lättillgänglig. Om det är ett barnkalas där föräldrarna också kan delta, är det bra om platsen också är utrustad för detta med till exempel en bar och en sittgrupp. Om inte, finns det en chans att du inte bara måste ta itu med en grupp aktiva barn utan också en massa uttråkade vuxna under barnkalaset.

Skapa ett bra tidsschema

För de flesta möten och evenemang är det smart att hålla koll på tiden och det är inte annorlunda för ett barnkalas. Att tydligt kommunicera en starttid och ett slut på barnkalaset som du ska anordna ger både för föräldrarna till de närvarande barnen och för dig själv en struktur. På det här sättet kan du undvika att barnen känner att de tas bort från ett barnkalas oväntat, eftersom de redan vet ungefär vilken tid deras föräldrar tar dem hem igen. Dessutom gör du det också lättare för de andra föräldrarna att inkludera festen i sin planering.

Barn bör övervakas

En stor skillnad mellan ett barnkalas och ett evenemang för vuxna är den nödvändiga tillsynen. Om du ska anordna ett barnkalas är det viktigt att se till att det finns tillräckligt med föräldrakontroll på plats. Generellt, ju yngre barnen är desto mer tillsyn behövs. Anledningen till att vi tar med den i listan är dock att den måste beaktas när man bestämmer hur många inbjudningar att skicka. När allt kommer omkring vill du inte bara skicka femtio inbjudningar, medan du bara har två vuxna att övervaka.

Barnkalas är för barn

Du kanske kommer ihåg hur annorlunda världen såg ut för dig när du var barn. Barnen som kommer till barnkalaset som du ska anordna är förmodligen i en liknande situation. Det är därför det rekommenderas starkt att konsultera mycket med barnet som kalaset hålls för när man planerar och bokar ett barnkalas. Han eller hon kommer förmodligen att tycka om att kunna välja saker för festen, till exempel inbjudningar, snacks och underhållning. Samtidigt blir festens planering och organisering också lite tydligare för dig på detta sätt.

Var inte rädd för att bli kreativ när du anordnar ett barnkalas

Denna punkt är relaterad till föregående punkt. Om du kunde diskutera med barnet eller de ifrågavarande barnen vad som skulle vara kul för festen, var inte rädd för att låta din kreativitet springa lös. Är din son till exempel galen av cowboys och indianer? Då kan vi boka en professionell underhållare som kommer att besöka barnkalaset som en cowboy. Eller vill du boka en live DJ för din systerdotter? Vi kan hjälpa dig med det! Om du vet vilken riktning du vill ta med barnkalaset i så hjälper vi dig gärna att fylla i detaljerna. Kolla här för kreativitets inspiration till ditt barnkalas.

Vad Evenses kan göra för dig

Precis som alla barn är annorlunda är inget barnkalas exakt detsamma. På Evenses har vi ett brett utbud av kalasalternativ som passar för bokningar vid alla typer av tillfällen, från födelsedagar och fester till barnfestivaler och speciella temafester.

Boka hyr trollkar underhållning till barkalas, event eller fest 2.jpg

Om du letar efter lämplig underhållning för födelsedagsfesten kan Evenses hjälpa dig. Vi har olika akter som kan underhålla barnen. Från trollkarlar eller clown till mimare eller från ballongartist till en buktalare. Att ta hand om roliga barnkalas är viktigt för oss. Hur vi gör detta är helt upp till dig. Vi disskuterar gärna alla möjliga idéer du har med omsorg för att förverkliga dem så bra som möjligt. På så sätt kan du planera ihop det perfekta barnkalaset.

Anordna ett barnkalas? Boka en show, artist eller en act för din födelsedagsfest

Tror du att ditt barn skulle älska ett Evenses barnkalas? Du kan alltid kontakta oss och begära en kostnadsfri offert. Om du har några frågor om den underhållning som passar ett barnkalas? Ring gärna eller maila. Vi svarar gärna på dina frågor om underhållning för ett barnkalas.

Evenses kan även hjälpa till med att boka följande:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via