Helsingborg

Vill du boka coverband, DJ, stråktrio, bröllopsfotograf eller violinist till ditt bröllop, företagsfest,födelsedagsfest eller kick off i Helsingborg?  Som artistförmedlare i Helsingborg hjälper vi gärna till att organisera ditt evenemang.

Helsingborg är en av nordens äldsta städer och ligger precis vid västkusten. Det är en historisk stad fylld av kultur och sevärdheter. Om du besöker Helsingborg får du inte missa att besöka Gamlegård, Rådhus,Ramlösaparken, Sofiero Slott,Rydebäcksbadet. Om du gillar att cycklar så  Kattegattleden något för dig. Man kan cykla längst västkusten och njuta av städerna som ligger längs västkusten.​

Alla våra artister och samarbetspartners är utvalda utifrån deras professionalism, kvalitet, entusiasm och erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Helsingborg garantera att alla våra handlingar är professionella och att de skapar en underbar upplevelse på ditt bröllop, evenemang eller personalfest.

Så oavsett om du är intresserad av att boka coverband Helsingborg, DJ i Helsingborg, bröllopsfotograf i Helsingborg eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Helsingborg kan du vända dig till oss på Evenses.   I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor kan du kontakta oss alla vardag från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via