Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ Skåne
100% matchning

DJ Skåne

Letar du efter en modern DJ med en bred repertoar? DJ Skåne är en professionell DJ
DJ Skåne är en modern DJ med en bred repertoar. Han vet hur man får fart på dansgolvet och får alla att dans...
Läs mer

4,9 (21 reccensioner)
11950 kr - 19120 kr
DJ Maximuss
100% matchning

DJ Maximuss

DJ föreställning med vår mångsidiga DJ komplett med professionellt ljud och ljus
Vår allsidiga DJ föreställning tillhandahålls av Fest DJ’n ’Maximuss’. Föreställningen är ett omfattande paket...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
Pris på förfrågan
PHUSX & Vicious Pear
100% matchning

PHUSX & Vicious Pear

PHUSX & Vicious Pear - Energisk sax och DJ duo som tar din fest till en ny nivå!
PHUSX & Vicious Pear är en proffsig Saxofon och DJ-duo bestående av saxofonisten Mikael och DJn Pehr. Båda ha...
Läs mer

4,7 (6 reccensioner)
15950 kr - 25520 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Helsingborg

Vill du boka underhållning till ditt bröllop, företagsfest, födelsedagsfest eller kick off i Helsingborg?  Vi på Evenses hjälper gärna till att organisera ditt evenemang. Oavsett om du önskar en DJ, stråktrio, bröllopsfotograf, violinist eller ett soulband har vi det du söker.

Alla våra artister och samarbetspartners är utvalda utifrån deras professionalism, kvalitet, entusiasm och erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Helsingborg garantera att alla våra akter är professionella och att de skapar en underbar upplevelse på ditt evenemang.

boka proffesionell dj i Helsingborg.jpg

Helsingborg stad

Vid Öresunds skimrande stränder ligger en pärla av kultur, historia och innovation – Helsingborg. Denna stad, vars rötter sträcker sig över tusen år tillbaka i tiden, har överlevt krig, skiftande härskare och tidens tand, men fortsätter att blomstra och förvandlas.

Det är en historisk stad fylld av kultur och sevärdheter. Om du besöker Helsingborg får du inte missa att besöka Gamlegård, Rådhus, Ramlösaparken, Sofiero Slott, Rydebäcksbadet. Om du gillar att cycklar så Kattegattleden något för dig. Man kan cykla längst västkusten och njuta av städerna som ligger längs västkusten.​

För den historieintresserade erbjuder Helsingborgs slott, också känt som Kärnan, en oförglömlig inblick i Skånes färgstarka förflutna. Denna fästning, som reser sig stolt över staden, har bevittnat mängder av historiska händelser, från strider mot danska kungar till stadens expansion och växt under medeltiden.

De pulserande gatorna i centrum bjuder på trendiga caféer, mysiga butiker och konstgallerier, medan dess hamnområde lockar besökare med sina fiskmarknader och utsökta skaldjursrestauranger.

Så oavsett om du kommer för att vandra på de vägar där forna kungar en gång gick, smaka på stadens utsökta lokala rätter eller bara insupa den uppfriskande doften från havet, kommer Helsingborg att beröra din själ på ett sätt du aldrig glömmer. Det är en plats där gårdagens berättelser vävs samman med framtidens visioner, där varje gata bjuder på ett nytt äventyr.

Boka underhållning till din fest, födelsedag eller bröllopsfest i Helsingborg

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka någon form av underhållning. Våra experter finns tillgängliga fem dagar i veckan via telefon eller e-post. Du har också möjlighet att begära en kostnadsfri offert. Om du har några frågor är du välkommen att nå ut till Evenses. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din bokning!

Varför välja Evenses för ditt evenemang i Helsingborg

Vad vore en fest utan den rätta underhållningen? Oavsett om det är ett bröllop, företagsevenemang, en födelsedagsfest eller kick-off har Evenses precis vad du behöver för att göra ditt evenemang oförglömligt.

 • Brett utbud
  Från coverband som spelar populära hits till DJs som får hela dansgolvet att vibrera, har Evenses ett brett sortiment av underhållning att erbjuda. Och det slutar inte där. Behöver du en trollkarl för att imponera på dina gäster? Eller kanske en fotograf för att fånga alla ögonblick på foton? Evenses har det du letar efter.

 • Högsta kvalitet
  Varje artist, band, fotograf eller underhållare som finns representerad hos Evenses har genomgått en granskning för att säkerställa hög kvalite. Vi förstår vikten av underhållning och lyssnar på dina önskemål och preferenser.

 • Helhetslösning
  Hos Evenses slutar det inte bara vid att boka underhållning. Vi erbjuder också teknisk support, inklusive ljud, ljus, och sceninstallationer. Ditt evenemang i Helsingborg kommer att vara problemfritt från start till slut.

boka saxofonist i helsingborg.jpg

Vad Evenses kan göra för dig

Med vårt breda utbud av artister, från sjungande sensationer till magiska illusionister, har vi fingertoppskänslan och resurserna för att förvandla ditt evenemang i Helsingborg till en oförglömlig upplevelse.

Vi sätter dig, kunden, i centrum. Din vision blir vårt mission. Varje detalj, från musikval till belysning, tas om hand med största omsorg. Vårt arbete genomyras av pålitlighet och professionalism, vilket innebär att du kan luta dig tillbaka och njuta av evenemanget utan stress.

När du bokar en akt är det lämpligt att kontakta ett företag som har enorm erfarenhet av att boka underhållning. Evenses har varit aktiv i festplaneringsvärlden i flera år och vi har bokat olika former av underhållning genom åren. Oavsett om du organiserar en födelsedagsfest, bröllop eller företagsevent så hjälper vi dig att hitta det perfekta alternativet för din fest.

Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du redan nu börja din sökning. Du kan sedan kontakta våra event specialister fem dagar i veckan med frågor om att boka underhållning i Helsingborg. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen, via e-post eller via telefon. På Evenses behöver du inte stressa med att boka något du inte behöver eftersom vi kan hjälpa till att hitta den perfekta akten, showen eller artisten för dig.

Redo att boka underhållning till ert evenemang i Helsingborg? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via