Evenses

Soulband

Vill du boka ett soulband för din tillställning, ditt bröllop eller din företagsfest? Musik är en viktig ingrediens för ett framgångsrikt bröllop, födelsedag eller mottagning. Evenses har ett stort utbud av professionella soulband som du kan hyra. Hos oss hittar du professionella soulband som kan framföra soulklassiker. Våra band kan anpassa sin musik och sin repetoar utefter dina önskemål oavsett om du önskar att festa till det med funk eller disco-soul låtar. Tack vare dem kan du lyssna på funk, disco och dansmusik, vilket är en perfekt kombination tillsammans med till exempel sångare, saxofonister och andra instrumentalister. Våra soulband spelar ofta covers, vilket är perfekt för en härlig variation av musiken!

 

 

 

Hyr ett soulband till ditt bröllop, din företagsfest eller ditt event

 

Våra soulband bokas dagligen för event, festivaler och fester. Alla soulband som vi erbjuder är utvalda baserat på deras kvalité, passion och erfarenhet. Artisterna som formar dessa soulband är professionella och vet verkligen hur de gör ett event framgångsrikt. Det är bara att ta kontakt med oss angående ett kostnadsförslag eller så kan du ringa till oss för mer information.

 

Vi finns alltid tillgängliga via chatt och kan knappt bärga oss att hjälpa dig, så du ska hitta det rätta soulbandet till ditt event.

Boka coverband till br%C3%B6llop%2Cf%C3%B6retagsfest%2C f%C3%B6delsedagsfest

Michelle and the Diamonds

Coverband, Rockband, Soulband, Jazzband

Michelle and the Diamonds

Coverband, Rockband, Soulband, JazzbandMichelle and the Diamonds är ett professionellt coverband med fantastisk underhållning17500,-Lees meer
Namnl%C3%B6st 1 kopiera

Funky Business

Coverband, Soulband

Funky Business

Coverband, SoulbandFunky Business spelar en trevlig blandning av gamla godingar och moderna tolkningar.11995,-Lees meer
jazzband boekingen receptie 0

Drinks On Us

Soulband

Drinks On Us

SoulbandBandet för ditt bröllop, din fest eller middag: dom kan också spela jazzig bakgrundsmusik, dans9000,-Lees meer
Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4