1 filter
Sortera efter: Relevans
Soul Percussive
100% matchning

Soul Percussive

2 reccensioner

Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)

10425 kr - 16680 kr
Mobila DJ 'Move'
100% matchning

Mobila DJ 'Move'

3 reccensioner

Denna flyttbara DJ:n ger en grym show runtom på hela festen eller eventet.

7450 kr - 11920 kr
Vinyl DJ 'Vintage'
100% matchning

Vinyl DJ 'Vintage'

3 reccensioner

Vinyl DJ 'Vintage' använder gamla LP skivor och tar med dig på en musikalisk resa

Pris på förfrågan
DJEEP
100% matchning

DJEEP

Boka duon DJEEP som gör din fest, event, företagsevent, mingel till succé.

Pris på förfrågan
Vill du boka en VJ för ett företagsevent eller bröllop? Se alternativen här
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

VJ

Vill du boka en VJ för ditt bröllop, fest eller evenemang? Kommer det att arrangeras en stor företagsfest och du vill ge visuell underhållning utöver musiken? Är din sons eller dotters bröllop runt hörnet och du vill göra det till en mycket speciell fest? Eller vill du bara anordna en kanonfest för vänner och familj och vill ha något unikt för alla? Ofta fokuseras det mesta av din uppmärksamhet för underhållning på musiken, platsen och dekorationerna när du organiserar. Det är dock uppenbart att investeringar i grafik i allmänhet är mindre övervägande för evenemang, och det är synd eftersom att boka ett visuellt element som en VJ kan vara precis vad som gör din fest till en unik händelse.

Du har antagligen hört talas om "VJ" tidigare, men du kanske inte har ansett att ett VJ också kan bokas för dina egna fester och evenemang. Kort sagt, en professionell VJ är dedikerad till att skapa eller manipulera grafik med hjälp av teknik på datorer och lampor ofta i kombination med musik. Det finns en stor chans att du har sett en VJ live på jobbet på konserter, på nattklubbar eller på festivaler, även utan att ha insett det. Till exempel, om en artist stöds av en enorm ljusshow som synkroniseras med musiken, så är bland annat en VJ på jobbet.

En av de praktiska sakerna med att boka en VJ är att den kan ha ett mervärde i nästan alla tillfällen. Exempelvis finns det många olika typer DJ:s, alla med sin egen stil och preferenser. Anordnar du en prisutdelning och vill ha bilder blandade med musik i bakgrunden på scenen? Har du en fest med en House DJ och vill du ha en elektrisk ljusshow? Eller är det ett bröllop där ett bildspel med foton av det lyckliga paret vid en viss tidpunkt måste åtföljas av klassisk musik och atmosfärisk belysning? Oavsett vad du behöver är chansen att du kan boka den perfekta VJ som mer än kan tillhandahålla de tjänster du letar efter.

Våra erfarna evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska dig själv kan du redan komma igång med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. För att göra begreppet VJ tydligare och förklara bättre hur en bra VJ kan göra ditt party eller evenemang till ett minnesvärt tillfälle kommer vi också att gå in mer detaljerat om vad en VJ är och gör exakt, och varför det kan fantastisk idé att boka en VJ för det evenemang som du anordnar.

Vad är en VJ ?

Ovan har vi redan nämnt exemplet på vad exakt VJ gör. Konceptet med videojockey är till stor del ett skapande av musikkanalen MTV. Termen "videojockey" (VJ) är faktiskt en variant av termen "discjockey" (DJ), såsom DJ Tiësto, DJ Jean och Calvin Harris. Det var MTV (Music Television Network) på 1980-talet som orsakade termen "VJ" att bli framträdande i mainstream. De typiska MTV-värdarna på tv, de män och kvinnor som presenterade videoklippen och pratade med varandra om programmeringen av kanalen, baserades på underhållningen som ägde rum på en nattklubb i New York vid den tiden, kallad Hurray. Detta var den första klubben som integrerade en komplett och avancerad videoinstallation i klubbens design. Denna skapelse bestod bland annat av flera skärmar ovanför baren och dansgolvet.

Hurray-ägarnas ursprungliga idé var att visa klipp och kortfilmer på de många skärmarna under klubbkvällar. Men med hjälp av olika tillverkare av experimentella filmer började nattklubben snart göra videor som kompletterade DJ: s musik snarare än visuell underhållning på skärmarna som utgjorde en slags paus på kvällen. På detta sätt blev grafiken en integrerad del av klubbatmosfären och snart föddes jobbet som videojockey.

För allmänheten blev VJs främst kända som presentatörer på kanaler som MTV och andra. Deras jobb som VJ baserades huvudsakligen på att presentera videoklipp och musikrelaterade program på dessa kanaler, vilket visade sig vara ett extremt framgångsrikt koncept.

Oavsett om det är en VJ som tillhandahåller bilder för en DJ-uppsättning på en nattklubb eller en VJ som presenterar musikvideor på TV, är ett av nyckelelementen levande blandning av media, allt från filer på DVD-skivor och hårddiskar till en dator, till levande kamerabilder och datorgenererade bilder. Dessutom är en VJ vanligtvis också involverad i bearbetning av bildmaterial i realtid. Genom att boka en bra VJ för festen eller evenemanget som du ska organisera kan du därför lägga till ett unikt inslag till evenemanget.

Varför ska jag boka en VJ?

Nuförtiden är det också möjligt att boka VJ för fester och evenemang som du själv anordnar, precis som om du kan boka en DJ eller en sångare för ett evenemang. Du kan vara ganska säker på att de flesta av dina gäster i de flesta fall sällan eller aldrig har deltagit i en fest där en VJ också var en del av underhållningen, vilket gör att boka en VJ desto mer fascinerande. Men vad kan en VJ lägga till i ditt evenemang?

Den visuella aspekten

En VJ lägger till ett visuellt element över en ren musikbas, ett element som en Dj inte kan erbjuda. Oavsett om det är en VJ som är mer intresserad av att presentera olika delar av festen med hjälp av visuellt stöd eller en VJ som huvudsakligen fokuserar på att skapa visuella shower som åtföljer musiken, kan rätt VJ vara av stort mervärde.

Att berätta en historia

En professionell VJ kan också hjälpa dig som arrangör att berätta en historia under evenemanget. Tänk till exempel på ett bröllop där olika tal inte bara åtföljs av musikstycken utan också av lämpliga bilder och vackra ljusvariationer.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en VJ behöver verkligen inte vara svårt, men det är klokt att åtminstone ha en bra idé själv om vilken typ av handling eller visuell underhållning du letar efter innan du börjar din sökning. Precis som det finns ett oändligt antal DJs, måste du också hantera en hel del variation i VJ för att boka. På Evenses arbetar vi med en omfattande portfölj av VJ som är lämpliga för föreställningar vid alla typer av fester och evenemang. Från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang, oavsett tillfälle kan Evenses hjälpa till.

Dessutom kan du också boka VJs på Evenses i kombination med till exempel musikaliska inslag som sång eller DJ-set. Oavsett om du organiserar en sommarrager och vill förse den med lämplig visuell vägledning av en live VJ eller vill ge en otrolig födelsedagsfest där VJ stöder en professionell husuppsättning av en DJ efter eget val, hjälper vi dig hitta det perfekta alternativet att hitta och boka till din fest eller händelse.

När du bokar en VJ är det lämpligt att göra det med en erfaren part när det gäller att boka VJ. Evenses har varit aktiv i evenemangs- och underhållningsvärlden i flera år, och vi har bokat hundratals olika handlingar genom åren. Du kan kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en VJ. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi tillsammans med dig kommer att boka VJ som passar perfekt till festen eller evenemanget som du ska organisera.

Boka en VJ till ditt bröllop, fest eller evenemang!

Har du bokat en DJ men vill ha något speciellt för att underhålla dina gäster? En VJ är ett trevligt tillskott för detta. En DJ kan ge musikunderhållning för ditt evenemang, men visuellt finns det färre alternativ. Du kan välja att hyra en VJ som förser ditt evenemang med bilder på sitt eget unika sätt. Dessa kommer att skräddarsys för DJ: s musik, platsen för ditt parti och den atmosfär som du vill skapa. VJ kan också ställa in bilderna efter ditt tema eller din musikgenre.

VJ kommer att utarbeta en plan i samråd med dig och kan tillhandahålla allt material de behöver för ditt evenemang. Varje evenemang och plats kan vara lämplig för en visuell show. Ett småskaligt bröllop eller en stor klubbfest är båda lämpliga för dekoration och underhållning i form av projektioner. Vi hjälper dig gärna vidare! Du kan därför nå oss 7 dagar i veckan för frågor och råd om att boka en VJ.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.