Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ Maximuss
100% matchning

DJ Maximuss

DJ föreställning med vår mångsidiga DJ komplett med professionellt ljud och ljus
Vår allsidiga DJ föreställning tillhandahålls av Fest DJ’n ’Maximuss’. Föreställningen är ett omfattande paket...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
Pris på förfrågan
DJ Anton
100% matchning

DJ Anton

Professionell house DJ som höjer stämningen till ditt event
Rutinerad DJ som genom åren hunnit med spelningar på klubbar och festivaler, bröllop och event över hela södra Sverige, samt konser...
Läs mer

Pris på förfrågan
DJ-William
100% matchning

DJ-William

Professionell DJ som höjer stämningen på ditt event.
DJ William är ursprungligen från Jönköping och där började hans resa inom musiken. Han började DJ'a 2011  vilket han har blivit riktigt ...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
12000 kr - 19200 kr
Profile pic.jpg
1/6
DJ Skåne
DJ Skåne
100% matchning

DJ Skåne

Letar du efter en modern DJ med en bred repertoar? DJ Skåne är en professionell DJ
DJ Skåne är en modern DJ med en bred repertoar. Han vet hur man får fart på dansgolvet och får alla att dans...
Läs mer

4,9 (21 reccensioner)
11950 kr - 19120 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

House DJ

Vill du boka en house DJ till din fest, födelsedag eller festival? Våra DJ:s väljs baserat på deras musik, professionalitet och erfarenhet. Vår house DJ spelar efter dina önskemål och kan därför anpassa sig till din publik. Detta gör att alla dina gäster kommer ha roligt under evenemanget. Våra house DJ:s erbjuder den bästa dans-, trance- och housemusik som kan spelas på din fest. Du kan även slänga in dina egna önskemål. Detta kan du göra innan, men även på själva festen.

Hyr en house-DJ till din företagsfest, bröllop eller event

För att göra din fest ännu mer spektakulär, så kan du välja att hyra ett upplyst dansgolv. Varför inte föreviga ditt evenet med att boka fotograf eller höj stämningen med att hyra fotobås eller även boka andra artister. Våra erbjudanden är olika, så du kan hitta precis det du behöver för att göra ditt event perfekt. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller råd. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att hjälpa dig.

Blogg om House DJ:s

Kommer din dotters 20-årsdag snart och vill du göra hennes stora dag speciell och så snabbt som möjligt? Är gymnasie-återföreningen snart och du vill ge festen en autentisk touch på 90-talet? Eller ska du anordna ett bröllop och vill att alla ska ha det bra på mottagningsfesten? Då kan en house-DJ vara ett bra alternativ. En liveuppsättning från en professionell DJ kan göra ditt party eller evenemang unikt, både för dina gäster och för dig själv.

House musik har vuxit enormt under de senaste trettio åren. Från en relativt underjordisk form av elektronisk musik i nattklubbarna i Chicago till en av de mest framgångsrika musikgenren i världen idag, har den växande populariteten för house DJs över hela Sverige, Storbritannien och Nederländerna ökat mycket snabbt. Utvecklingen av genrerna är goda nyheter för dig som arrangör eftersom det ger dig fler möjligheter att hitta en house-DJ som passar perfekt med festen du ska organisera.

Till exempel, i den omfattande portföljen av DJ-skivor från Evenses kommer du att stöta på olika fester och evenemang, från födelsedagar till bröllop och festivaler. Även när det gäller specialiteter och musikpreferenser inom house-genren har mycket variation utvecklats genom åren. Från klassiska house och tech-house till electro house och mer avslappnad deep house, har varje stil olika ljud och bakgrund. Kort sagt, det finns en mängd olika typer och inte alla house-DJ:s passar den idé som du tänker på för ditt parti eller evenemang.

Att boka en idealisk DJ för ditt party behöver inte vara svårt, men det är ingen dålig idé att ringa in hjälp av en festplanerare som har erfarenhet av att boka en house DJ. På Evenses arbetar vi med ett brett utbud av professionella DJ:s för vilka vi redan har gjort hundratals bokningar. Vi är glada att göra denna expertis tillgänglig så att du kan boka den perfekta house DJ:n för det evenemang som du ska anordna. Att veta kvaliteten och värdet av att lägga till en viss typ av DJ till ditt evenemang är viktigt och exakt vad Evenses kan erbjuda.

Våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats, via e-post eller per telefon. Om du först vill utforska lite själv kan du redan ta de första stegen med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom kommer vi också att gå lite djupare in på vad house-musik är och några av de kvaliteter som en bra house-DJ måste ha.

Vad är house musik exakt?

House musik är en genre inom elektronisk dansmusik som har sitt ursprung i början av 1980-talet i Chicago. De första house musikformerna påverkades starkt och inspirerades av discomusik från 70-talet. Utvecklingen började i Chicagos underjordiska klubbkultur i början av 1980-talet, när DJ:s började justera de många popliknande diskospåren som var populära vid den tiden, med mer mekanisk takt och djupare baslinjer. Diskotek var dock inte den enda musikstilen med stort inflytande på de första house-spåren, för snart började DJ:s också blanda synthpop, rap, latin och till och med jazz på sina låtar.

Vad många inte vet är att den ursprungliga husmusiken ursprungligen var associerad med den afroamerikanska HBT-kulturen i Chicago. Som nämnts tidigare har musiken upplevt imponerande tillväxt under decennierna som följde, vilket gör den till en av de viktigaste musikströmmarna idag. Du måste bara titta på uppställningarna för några av de stora festivalerna, som Tomorrowland eller Ultra Music Festival, för att se hur många headliners som egentligen är DJ-skivor. På grundval av husmusik växte den spanska ön Ibiza till det världsberömda och exklusiva festdestination det är idag.

Från mitten av 90-talet blev musiken mer och mer en del av popmusik och dansmusik över hela världen. Olika kärnelement i huset behålls, inklusive den så kallade sparktrumman på de flesta slag, men i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet uppstod otaliga variationer på genren, allt från långsammare och mer atmosfäriska spår till mer minimalistiska blandar. Under denna period har olika undergenrer också blivit oberoende genrer inom elektronisk musik, såsom euro-house, teknik-house och elektro-house.

Vad ska du vara uppmärksam på när du letar efter en bra house DJ?

Om du har bestämt dig för att boka en House DJ till festen eller evenemanget du anordnar, är nästa steg att göra ett urval av DJ:s som du tycker är bra för att så småningom boka den som bäst passar din idé. I den här processen måste du hantera olika house DJ:s, alla med sin egen musikstil, preferenser och villkor. För att ge dig ett lyft i rätt riktning har vi listat några saker nedan som kan vara användbara när du letar efter och vill boka en house DJ.

Kolla upp framträdanden från det (senaste) förflutna

Naturligtvis vore det bäst att närvara vid en liveshow av en house DJ innan du bokar honom eller henne, men tyvärr är det inte alltid möjligt. Vad du kan och bör göra är att leta efter information online om konstnärens tidigare uppsättningar och föreställningar. Du kan till exempel hitta flera recensioner för varje house DJ på Evenses webbplats. Dessa är alla från människor som redan har bokat dessa DJ:s eller som redan har upplevt en liveshow från artisten. Dessutom kan du också leta efter annat material på andra platser på internet, till exempel digitala spår eller videor av föreställningar.

Boka en house DJ som förstår sin publik

Visst, när du har en viktig roll i åtanke för din house DJ, är det mycket viktigt att han eller hon har en bra interaktion med publiken. En bra DJ känner av vad folk vill höra på dansgolvet och ser till att festen fortsätter under de tidiga timmarna. House musik har ofta en viss struktur, där det så kallade droppet (ett ögonblick i låten när rytmen plötsligt ändras eller när basen introduceras) kan spränga publiken, förutsatt att DJ:s timing är rätt. Sådan timing och interaktion med publiken kan göra stor skillnad på din fest eller händelse.

Gör house DJ:n i fråga låtsförfrågningar?

En av de många bonusarna med att boka en DJ för festen eller evenemanget är att du kan gå över setlistan med dem. Naturligtvis, om du väljer att boka en professionell DJ, väljer du att lämna musiken till stor del åt dem, men det är vanligtvis inte fallet med en erfaren house-DJ. De flesta house-DJ:s är öppna för att ställa in sin uppsättning listor efter personliga preferenser, oavsett om det är för födelsedagspojken, brudgummen eller till dig själv. Det är också ofta möjligt att begära låtar under festen, även om det är tillrådligt att diskutera detta i förväg med DJ:n. Genom att göra detta kan ditt evenemang få en personlig touch och underhålla dina gäster.

Vad Evenses kan göra för dig

Visst, för människor som aldrig har bokat en house-DJ tidigare kan processen verka lite komplicerad. Men det är verkligen inte om du söker hjälp av en erfaren underhållningsbyrå som Evenses. Vi har bokat många house DJ:s för mycket olika typer av evenemang under de senaste åren, och vi är glada att använda den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta den house DJ som bäst passar din fest. Vi kan börja med att hjälpa dig med tillgängliga alternativ och sedan se till att vi får den artist du vill ha. Med detta i åtanke kan du vara säker på att Evenses kommer att hantera bokningsprocessen och att du kan koppla av.

Evenses är alltid tillgängliga för kunder 7 dagar i veckan. Med hjälp av denna korta introduktion och sökmotorn på vår webbplats kan du börja utforska vår portfölj. Du kan nå våra specialister genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi tillsammans bokar house DJ:n som passar perfekt till det evenemang som du ska organisera.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via