Vill ni boka jazzartister till ert firande, bröllop eller företagsfest? Att hyra ett band är en viktig del för ett lyckat bröllop, födelsedagsfest eller mottagning. 
Evenses erbjuder ett flertal professionella jazzartister. Vi erbjuder olika jazzband i olika formationer. Ni kan välja mellan ett instrumentalt jazzband eller en solist; till exempel, en jazzpianist eller jazzsaxofonist med sång. De erbjuder en trevlig, imponerande jazzig bakgrundsmusik för dig, eller livar upp stämningen för lite dans.

I tillägg till de olika jazzbanden ni kan boka med oss, har ni också kommit till rätt ställe för att boka ett coverband, latinoband eller rockband. Vi har passande kontakter för alla tillställningar, som er företagsfest, bröllop eller årsdag. Berätta för oss vilken typ av musik ni gillar, och våra medarbetare kommer att presentera ett passande band. När ni bokar ett jazzband, coverband eller rockband via oss, kan ni vara säkra på en professionell och kompetent föreställning. Vi känner alla artister personligen och vi har ofta arbetat tillsammans under många år. Artisten är vald efter kvalitet, erfarenhet och framträdande

Hyr jazzartist för ert bröllop, företagsfest eller mottagning

Är ni entusiastisk över att hyra en jazzartist? Begär en offert via mail eller ring en av våra medarbetare. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan och besvarar gärna era frågor gällande bokning av en jazzartist.