< Tillbaka till Sök

Jazz & Cool

Denna jazzkombon bidrar med den perfekta bakgrundsmusiken till alla tillställningar.
Pris från: 
8 395,-
5

Referenser

"Jag bokade Jazz & Cool till vårt bröllop. Ångrar det inte för en sekund! Fantastisk och karaktärsfull musik från början till slut. En trevlig bunt musiker som verkligen gjorde kvällen till en show. "
Rick en Gerjanne van Barneveld
5
"Vi rekommenderar Jazz & Cool till alla! Både vi och våra gäster älskade musiken som bandet spelade. "
Carmel Leerdorp
4

Jazz & Cool

Letar du efter ett jazzband till bröllopet, mottagningen, födelsedagsfesten eller mottagningen? Då är gruppen Jazz & Cool det perfekta valet för dig!
 

Jazz & Cool uppträder i första han som en duo uppbyggd av en gitarrist och kontrabasist. Vid önskemål kan ytterligare instrument adderas. Till exempel om du vill ha något mer dynamiskt så kan en saxofonist fixas. Duon ger en avslappnad atmosfär med distinkta ljud. Gruppen fungerar perfekt för såväl bakgrundsmusik till stora framträdande på scen. Jazz & Cool är en grupp som är väl sammanhållna och tillsammans delar de massvis med erfarenhet. Vi jobbar enbart med professionella musiker och på så sätt kan vi garantera att musiken alltid når upp till dina förväntningar.

 

Letar du efter ett musikaliskt tillskott till din tillställning? Då är Jazz & Cool svaret!

Jazzduon kan bokas till middagsbjudningen, födelsedagsfesten, företagsfesten, bröllopet eller mottagningen. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du har frågor eller vill ha förslag. Vi ser fram emot att höra från dig.