< Tillbaka till Sök

Swingkompaniet

Swingkompaniet är en uppiggande kvartett som definitivt kommer få igång festen.
Pris från: 
14 500,-
5

Referenser

"Jag tyckte ni var så bra och jag hann inte säga allt till er på bröllopskvällen. Det var extra häftigt när ni avslutade med just låten "You're my best friend" (Freddy Mercury är tillbaks!) eftersom jag hade en rad i mina vigsellöften om att Priyanka är min bästa vän. Ni tjejer och basisten sjöng ju otroligt fint kvällen igenom på låtar som Fly me to the moon och L-O-V-E för att inte tala om stämmorna i Räkna de lyckliga stunderna! Jag och Niklas pratade faktiskt om att starta upp vårt band igen medan ni spelade just Fly me to the moon. Inspirerande! Verkligen grymt härligt sväng och jättekul varje gång en önskelåt dök upp. Som min favorit "Memories are made of this" som var som klippt och skuren för er. Stort tack för att ni gjorde den här kvällen så minnesvärd! Räkna med att vi bokar in er till när vi förnyar löftena om 10 år!"
Henric
5
"En otroligt härlig kvartett med sjukt bra stämma och bra låtar! Swingkompaniet förgyllde vår vigsel och mingel med grym musik. Tack så himla mycket för fantastisk musik! Kan verkligen rekommendera detta band!!!"
Marcus och Elin
5
"Swingkompaniet bjöd på vacker musik och sång på vigseln men även minglet . De var så otroligt lyhörda till våra önskemål och vi kan inte ha önskat oss något bättre. Vi skulle inte tveka om att anlita de igen och vi rekommenderar dessa starkt. "
Louise och Jimmy
5
"Bokade Swingkompaniet till ett AW på jobbet de var proffsiga och vart himla bra. "
Jens
5
"Vi bokade Swingkompaniet till min mans 40 årsfest och det vart så himla lyckat. De var lyssnade på våra önskemål och vi kunde inte ha önskat oss bättre musik. Rekommenderar dessa verkligen!"
40 årsfest
5
0
0

Swingkompaniet

Letar ni efter ett uppiggande musikaliskt inslag till festen eller eventet?

 

Swingkompaniet är en kvartett som spelar såväl äldre som nyare välkända melodier och arrangerar mycket av musiken i klassisk swing à la Andrew Sisters. Repertoaren innehåller låtar av bland annat Ted Gärdestad, Monica Zetterlund och Laleh.

 

Programmet, där nytt och gammalt möts med värme, energi, lekfullhet, stor musikalitet och spelglädje, har fått stor uppskattning. Vi varvar stämsång, kontrabas och gitarr med klockspel, dragspel och melodika på ett kreativt och ibland lite oväntat sätt. Kvartettens medlemmar har musikhögskoleutbildning och har spelat i många sammanhang under åren som verksamma musiker. 

 

 

Vill du boka Swingkompaniet till vigsel, mingel eller fest?  Kontakta oss på Evenses för en kostandsfri offert utan några skyldigheter.   ​