1 filter
Sortera efter: Relevans
Isabelle With Friends
100% matchning

Isabelle With Friends

3 reccensioner

Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio

4530 kr - 7250 kr
Saxess
100% matchning

Saxess

Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.

4500 kr - 7200 kr
Planerar ni att boka bakgrundsmusik till er fest?
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Bakgrundsmusik

Vill du boka live bakgrundsmusik till ditt evenemang, mottagning, bröllop, middagsbjudning eller fest? Evenses hjälper er gärna med att organisera det perfekta evenemanget för er!

Vad är bakgrundsmusik egentligen? Det är helt enkelt precis som det låter, det vill säga musik som spelas i bakgrunden. Det är inte meningen att gästerna ska lyssna och vara tysta, utan snarare att gästerna ska prata och ha roligt med varandra medans musiken ger en trevlig atmosfär. Du har säkerligen varit på en fest där det var helt tyst. Du kan förebygga detta genom att hitta en trevlig musiker som kan framföra bakgrundsmusik. Det kan skapa en trevlig och behaglig atmosfär för dina gäster. På Evenses kan du boka live bakgrundsmusik som ofta används vid bröllop, födelsedagsfester, konfirmationer och mottagningar i alla former och storlekar. Våra musiker är professionella och levererar alltid hög kvalitet.

boka hyr  sångare till ditt event, företagsfest eller fest.jpeg

Evenses erbjuder ett brett urval av artister, så du som kund garanterat hittar en musiker som passar er och erat evenemang. Hos oss kan du boka klassiska ensembler, t.ex. klassiska duos som ger lugn och vacker musik som passar perfekt till bakgrundsmusik. Vi har också ett brett urval av jazzartister, instrumentalmusik, musik utan sång och akustisk bakgrundsmusik.

Om du vill ha en DJ som bakgrundsmusik är det självklart också möjligt. Ett positivt aspekt av att ha en DJ som spelar bakgrundsmusik är att dom inte måste ta pauser som andra musiker behöver. Våra musiker har sin egna utrustning och ljudanläggning, och artisten ser till att det finns en bekväm yta för festen. En DJ kan även styra så att musiken stängs av och på under tiden folk eventuellt håller tal, en DJ kan även komma in med roliga musikdrop under talen om så önskas. Se vårt urval av DJ:s här.

Boka underhållning till ditt middagsevenemang, middag, fest eller event 2.png

Letar du efter bakgrundsmusik till ditt bröllop?

Är det en violinist eller en liten ensemble du vill ha till ditt bröllop som bakgrundsmusik? Då kan du hitta den här. För att få den bästa upplevelsen rekommenderas en ensemble framför en solist, eftersom samspelet mellan musikerna ger mer ljud och kan spela betydligt fler stycken.
Utöver ett fint öppningsnummer som inleder bröllopsceremonin är musiken under bröllopsmottagningen, middagen och festen också viktig. Förutom live bakgrundsmusik kan du boka coverband, duos, solister, DJ:s som spelar i kombination med t.ex. en saxofonist och spektakulära shower. Om du vill ha mer information kan du kontakta oss och begära ett kostnadsfritt offertförslag.

Evenses kan även hjälpa er boka följande:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.