Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Miss Dream
100% matchning

Miss Dream

Kvinnlig DJ som tar bröllopet eller firmafesten till en ny nivå med energi och charm.
Miss Dream är en kvinnlig DJ med 15 års erfarenhet. Hon har släppt ett flertal singlar som fått stor upps...
Läs mer

4,8 (13 reccensioner)
10000 kr - 24590 kr
DJ Angeline
100% matchning

DJ Angeline

DJ Josefin spelar låtarna som vi alla skattar och älskar och får oss att MÅ BRA
Sedan 2006 har DJ Angeline levererat ett brett utbud av fantastisk musik från olika decennier och genrer. Hon s...
Läs mer

5 (7 reccensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kvinnlig DJ

Vill du hyra en kvinnlig DJ?

Med en kvinna bakom skivspelarna kan du kombinera en DJs musikaliska flexibilitet med en kvinnas charm. På Evenses tillämpar vi strikta urvalskriterier för att få de bästa kvinnliga DJ:erna vid varje evenemang. Oavsett om det är ditt bröllop, ditt affärsevenemang eller din födelsedag, ser vi till att våra DJs har lång erfarenhet och är lämpliga för jobbet.
Letar du efter en topp kvinnlig DJ för att framföra chill house-musik vid din mottagning eller ditt evenemang? Dessa kvinnliga DJ:s är lämpliga för stora evenemang eller affärsfester, genom allround musikstilar och flexibilitet. Evenses erbjuder dig möjligheten att boka en charmig föreställning med en av våra DJ-damer för att lägga till ett feminint element till din kväll.

Boka en kvinnlig DJ till din företagsfest och ditt bröllop

Är din dotters födelsedag runt hörnet och du letar fortfarande efter en cool musikalisk underhållning för festen? Är du med i organisationskommittén för en festival för nästa sommar och vill du lägga till en originalakt till evenemanget? Eller är du kanske ansvarig för organisationen av det tvååriga företagsfesten och är du ännu inte säker på vilken underhållning du ska erbjuda? Att boka en kvinnlig DJ kan vara precis vad ditt evenemang behöver för att inte bara ge underhållning utan för att också göra det unikt.

Numera om du studerar uppställningen av en genomsnittlig musikfestival eller tittar på listorna av kända DJ:s, kommer du snart att se att majoriteten av de nämnda DJ:erna är män. Under de senaste åren har en DJ förvärvat en image som ett yrke som främst utövas av män, men det är helt enkelt inte sant. Trots det faktum att kvinnor helt klart är i minoritet inom DJ branschen finns det verkligen mycket begåvade och världsberömda kvinnliga DJ:s. Dessutom har olika musikindustrier bildats och utvecklats av kvinnliga DJ:s under de senaste decennierna. Vi kommer att diskutera detta mer detaljerat nedan.

Manliga DJs är huvudsakligen bokade för evenemang, men kvinnliga DJs har lika mycket skicklighet och talang för att vara professionell underhållning. Bokning av en kvinnlig DJ kommer därför inte bara att leverera en lika fantastisk show, men många av dina gäster kommer inte att förvänta sig en kvinnlig DJ och du kommer omedelbart att lägga till ett originalt specialelement till ditt tillfälle. Att boka en kvinnlig DJ kan tillföra ett stort mervärde till ditt party eller evenemang samtidigt som kvaliteten på uppsättningen och den prestanda som du förväntar dig av en professionell DJ bibehålls.

Endast hos Evenses hittar du otaliga avancerade kvinnliga DJ:s, inklusive DJ Miss Goodvibes, DJ Angeline och den berömda Lady Bee. När vi väljer våra partnerskap med kvinnliga DJs använder vi mycket strikta kriterier för att se till att du bara kan boka de bästa och mest underhållande artisterna. Några av de kvinnliga DJ:arna har en sexig atmosfär, stor energi eller till och med en lounge/jazz-atmosfär.

Det behöver inte vara svårt alls att boka den perfekta kvinnliga DJ:n för ditt party eller evenemang, men med tanke på det varierade utbudet av alternativ i Sverige är det i allmänhet en bra idé att få hjälp från ett företag som har erfarenhet inom området kring bokning av DJs. Inte varje kvinnlig DJ passar temat för festen du ska anordna. Evenses har ett omfattande portfolio av professionella kvinnliga DJ:s som vi redan har ordnat många bokningar för. Vi använder gärna denna expertis och erfarenhet för att hjälpa dig boka den perfekta kvinnliga Dj:n för ditt evenemang.

Våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan via begäran på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska själv kan du använda sökmotorn för att göra sökningen mer transparent. I kombination med annat material som du kan hitta på internet kan du skapa ett första intryck av de tillgängliga kvinnliga DJ-skivorna. Dessutom nedan kommer vi också att titta närmare på de ibland underskattade rollerna för kvinnliga DJs i utformningen av det (elektroniska) musiklandskapet de senaste decennierna.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en kvinnlig DJ behöver inte vara komplicerat, speciellt inte om du redan vet mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken roll den kvinnliga DJ:n kommer att ha. Det är därför väldigt bra om du har en tydlig uppfattning kring detta innan du börjar din sökning efter den perfekta kvinnliga DJ:n.

Våra DJ:s går att boka inom hela Sverige. DJ-shower går att boka till din fest, konferens, ditt bröllop eller jubileum. Vi erbjuder också kombinationer med våra allround DJ:s, som sångare, fiolister, eller ett komplett band med topp-DJ:s och sångare.

Du kan kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan för konsultation om bokning av en begåvad kvinnlig DJ. Du kan skicka en förfrågan på webbplatsen eller nå oss via e-post eller telefon. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt underhållning för ditt evenemang och är säkra på att en kvinnlig DJ potentiellt kan vara rätt alternativ för dig!Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via