Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Miss Dream
100% matchning

Miss Dream

Kvinnlig DJ som tar bröllopet eller firmafesten till en ny nivå med energi och charm.
Miss Dream är en kvinnlig DJ med 15 års erfarenhet. Hon har släppt ett flertal singlar som fått stor upps...
Läs mer

5 (1 reccension)
10000 kr - 24590 kr
DJ Angeline
100% matchning

DJ Angeline

DJ Josefin spelar låtarna som vi alla skattar och älskar och får oss att MÅ BRA
Sedan 2006 har DJ Angeline levererat ett brett utbud av fantastisk musik från olika decennier och genrer. Hon s...
Läs mer

5 (7 reccensioner)
Pris på förfrågan
Kvinnlig DJ
1/3
DJ Athena
DJ Athena
100% matchning

DJ Athena

Athenas passion för dans och musik lyser igenom i alla hennes DJ-sets.
Athena började sin DJ resa 2014 på indieklubbar i Stockholm. Efter det tog resan fart: Hon har bokats till att spela på ...
Läs mer

12920 kr - 25310 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kvinnlig DJ

Vill du hyra en kvinnlig DJ?

Med en kvinna bakom skivspelarna kan du kombinera en DJs musikaliska flexibilitet med en kvinnas charm. På Evenses tillämpar vi strikta urvalskriterier för att få de bästa kvinnliga DJ:erna vid varje evenemang. Oavsett om det är ditt bröllop, ditt affärsevenemang eller din födelsedag, ser vi till att våra DJs har lång erfarenhet och är lämpliga för jobbet.
Letar du efter en topp kvinnlig DJ för att framföra chill house-musik vid din mottagning eller ditt evenemang? Dessa kvinnliga DJ:s är lämpliga för stora evenemang eller affärsfester, genom allround musikstilar och flexibilitet. Evenses erbjuder dig möjligheten att boka en charmig föreställning med en av våra DJ-damer för att lägga till ett feminint element till din kväll.

Boka en kvinnlig DJ till din företagsfest och ditt bröllop

Är din dotters födelsedag runt hörnet och du letar fortfarande efter en cool musikalisk underhållning för festen? Är du med i organisationskommittén för en festival för nästa sommar och vill du lägga till en originalakt till evenemanget? Eller är du kanske ansvarig för organisationen av det tvååriga företagsfesten och är du ännu inte säker på vilken underhållning du ska erbjuda? Att boka en kvinnlig DJ kan vara precis vad ditt evenemang behöver för att inte bara ge underhållning utan för att också göra det unikt.

Numera om du studerar uppställningen av en genomsnittlig musikfestival eller tittar på listorna av kända DJ:s, kommer du snart att se att majoriteten av de nämnda DJ:erna är män. Under de senaste åren har en DJ förvärvat en image som ett yrke som främst utövas av män, men det är helt enkelt inte sant. Trots det faktum att kvinnor helt klart är i minoritet inom DJ branschen finns det verkligen mycket begåvade och världsberömda kvinnliga DJ:s. Dessutom har olika musikindustrier bildats och utvecklats av kvinnliga DJ:s under de senaste decennierna. Vi kommer att diskutera detta mer detaljerat nedan.

Manliga DJs är huvudsakligen bokade för evenemang, men kvinnliga DJs har lika mycket skicklighet och talang för att vara professionell underhållning. Bokning av en kvinnlig DJ kommer därför inte bara att leverera en lika fantastisk show, men många av dina gäster kommer inte att förvänta sig en kvinnlig DJ och du kommer omedelbart att lägga till ett originalt specialelement till ditt tillfälle. Att boka en kvinnlig DJ kan tillföra ett stort mervärde till ditt party eller evenemang samtidigt som kvaliteten på uppsättningen och den prestanda som du förväntar dig av en professionell DJ bibehålls.

Endast hos Evenses hittar du otaliga avancerade kvinnliga DJ:s, inklusive DJ Miss Goodvibes, DJ Angeline och den berömda Lady Bee. När vi väljer våra partnerskap med kvinnliga DJs använder vi mycket strikta kriterier för att se till att du bara kan boka de bästa och mest underhållande artisterna. Några av de kvinnliga DJ:arna har en sexig atmosfär, stor energi eller till och med en lounge/jazz-atmosfär.

Det behöver inte vara svårt alls att boka den perfekta kvinnliga DJ:n för ditt party eller evenemang, men med tanke på det varierade utbudet av alternativ i Sverige är det i allmänhet en bra idé att få hjälp från ett företag som har erfarenhet inom området kring bokning av DJs. Inte varje kvinnlig DJ passar temat för festen du ska anordna. Evenses har ett omfattande portfolio av professionella kvinnliga DJ:s som vi redan har ordnat många bokningar för. Vi använder gärna denna expertis och erfarenhet för att hjälpa dig boka den perfekta kvinnliga Dj:n för ditt evenemang.

Våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan via begäran på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska själv kan du använda sökmotorn för att göra sökningen mer transparent. I kombination med annat material som du kan hitta på internet kan du skapa ett första intryck av de tillgängliga kvinnliga DJ-skivorna. Dessutom nedan kommer vi också att titta närmare på de ibland underskattade rollerna för kvinnliga DJs i utformningen av det (elektroniska) musiklandskapet de senaste decennierna.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en kvinnlig DJ behöver inte vara komplicerat, speciellt inte om du redan vet mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken roll den kvinnliga DJ:n kommer att ha. Det är därför väldigt bra om du har en tydlig uppfattning kring detta innan du börjar din sökning efter den perfekta kvinnliga DJ:n.

Våra DJ:s går att boka inom hela Sverige. DJ-shower går att boka till din fest, konferens, ditt bröllop eller jubileum. Vi erbjuder också kombinationer med våra allround DJ:s, som sångare, fiolister, eller ett komplett band med topp-DJ:s och sångare.

Du kan kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan för konsultation om bokning av en begåvad kvinnlig DJ. Du kan skicka en förfrågan på webbplatsen eller nå oss via e-post eller telefon. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt underhållning för ditt evenemang och är säkra på att en kvinnlig DJ potentiellt kan vara rätt alternativ för dig!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via