Disco DJ

Vill du hyra en disco-DJ? Denna DJ kan vara passande om du vill ha den bästa dans, soul funk eller klassiska musiken till din fest. En disco-DJ kan bokas till många fester, event, födelsedagar och bröllop. Det är riktigt smart för en 60-och 70-tals temafest!

Ett riktigt disco går att boka från vår lista av DJ:s hos Evenses. Boka vår DJ Disqo till din studentfest med discotema. De erbjuder de bästa danslåtarna och soullåtarna och dessa klassiker kan skapa en riktigt rolig fest. Dina gäster kommer inte kunna stå stilla när de hör dessa låtar! Dansa med "Boogie Wonderland" för att visa upp dina dansmoves. När väl discomusik var populärt, så användes vinylskivor. Skulle du vilja ha en old-school känsla på ditt bröllop? Hyr en vinyl-DJ från oss; våra vintage-DJ kommer ta dig och dina gäster hela vägen till 70-talet.

Hyr en disco DJ till ditt 70- och 80-tal event

För att göra din födelsedagsfest till ett riktigt disco, så kan du även boka ett disco dansgolv hos Evenses. Detta är upplysta dansgolv som finns i olika former och färger och som skapar den bästa ultimata discokänslan på ditt evenemang. Det är dessutom toppen att fixa en tyst discodansfest. Du kommer höra musiken, men inte från högtalarna. Istället så hör du musiken från hörlurar som har många olika kanaler. På så sätt kan du låta festen fortsätta under hela natten, utan några ljuddistraktioner! Tveka inte att kontakta oss med dina frågor om våra discofester och DJ-priser. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig information om att hyra en disco-DJ.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via