Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
IMG_7803-1.jpg
1/6
Highway
Highway
100% matchning

Highway

Highway är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Highway består av fyra vänner som sedan skoltiden på Musicians Institute i Hollywood och Musikhögskolan i Pit...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
28720 kr - 38560 kr
Party Poppers
100% matchning

Party Poppers

Ett grymt coverband med en bred reportrar som garanterat kommer att sätta igång dansgolvet.
Party Poppers är ett band med 5 medlemmar som fann varandra och deras gemensamma passion för musik...
Läs mer

5 (6 reccensioner)
35000 kr - 55000 kr
The Prime-Time Band
100% matchning

The Prime-Time Band

The Prime-Time Band erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro
The Prime-Time Band är ett event/coverband baserat i Stockholm. Tillsammans brinner de för musik och vill göra...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
19000 kr - 30400 kr
All The Way Home
100% matchning

All The Way Home

Ett grymt partyband med nöjdhetsgaranti på 100%
Söker ni ett piggt partyband för er fest med en bred repertoar? Då är All  The Way Home det perfekta bandet för er! All The Way Home består av...
Läs mer

20000 kr - 32000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

60- och 70-talsfest

Är din fyrtioårsdag om några månader och du funderar på att ordna en speciell fest för detta tillfälle? Är du ett fan av det svängande sextio- och sjuttiotalet och vill därför ordna en temafest på din födelsedag? Eller ska du anordna en överraskningsfest för dina föräldrar och vill ge det en nostalgisk touch? Oavsett vilket tillfälle det gäller kan det vara värt att ordna en fest med 60- och 70-talstema.

Boka hyr 70 talsfest till din fest. evenemang, julfest 2.jpeg

Anordna en 60- och 70-talsfest

Evenses kan hjälpa dig att organisera din 60- och 70-talsfest genom att boka underhållning åt dig. Oavsett om det är en födelsedag, ett företagsevenemang eller en temafest kan vi hitta rätt underhållningsalternativ som passar temat för er fest.

Om du aldrig själv har ordnat en 60- och 70-talsfest eller ett liknande evenemang kanske du inte ser fram emot förberedelserna. Evenses har stor erfarenhet av kunder som tidigare har bokat liknande evenemang. Vi kan hjälpa dig genom att ta hand om de uppgifter som du inte vill göra, inte har tid med eller helt enkelt inte har tillräcklig erfarenhet för. På så sätt kan du koncentrera dig på de uppgifter som du själv vill prioritera. Evenses har ett brett kontaktnät med leverantörer vilket leder till att vi kan hjälpa dig hitta det perfekta underhållningsalternativet. Evenses erbjuder även allting ni behöver inför erat evenemang, det kan vara allt från foodtrucks, fotograf, olika akter. Låt oss veta vad du har för idéer och önskemål, så återkommer vi till dig så snart som möjligt med ett passande förslag. Kort sagt, när du bokar en 60- och 70-talsfest är det dina önskemål och idéer som är viktigast.

Det behöver inte vara svårt att boka den perfekta 60- eller 70-tals temafesten. Med tanke på de många olika alternativen i Sverige är det dock ofta smart att ta hjälp av någon som redan har erfarenhet av området. På Evenses vet vi exakt vad som är viktigt för en 60- eller 70-talsfest och vet vilka alternativ som passar för vilket tillfälle. Vi ställer gärna vår expertis och erfarenhet till ditt förfogande så att du kan ordna den perfekta 60- eller 70-talsfesten.

Till att börja med kan du redan nu utforska vår webbplats och se vilka allternativ vi erbjuder för er 60- eller 70-talsfest. Bläddra bland våra leverantörers olika profiler för att lära dig mer om dem. Du kan även hitta olika recensioner från personer som tidigare har bokat den akten. Dessutom är våra evenemangsplanerare och underhållningsspecialister tillgängliga sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post eller telefon. Vi försöker svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta de bästa alternativen för din 60- och 70-talsfest.

60- och 70- tals kläder

På en temafest med temat 60- och 70-talet är utklädnaden mycket viktig, det kan vara allt från sandaler till platåskor, disco peruker, utsvänga byxor, mycket färgranna kläder, och peace tecken. 60- och 70-talen var fulla av ny musik och nya kulturer. Det finns därför många olika sätt att skapa en sådan fest. Många blir nostalgiska när de tänker tillbaka på den tiden. För att hjälpa dig att utforma din fest har vi listat några typiska element från 60- och 70-talet nedan.

Boka hyr 70 talsfest till din fest. evenemang, julfest 5.jpeg

Hippietiden uppstod

Hippiekulturen dominerade en stor del av 60- och 70-talen. I grova drag är detta en rörelse av främst yngre människor som vänder sig bort från 1950-talets strikta sociopolitiska normer och värderingar. Hippekulturen stod för peace and love. Det är även härifrån som slogan ”make peace, not war” kommer ifrån. Eftersom denna kulturella ungdomsrörelse främst är känd för sin attityd och sina kläder kan du föra in 60- och 70-talets känsla på din fest genom att till exempel fastställa en klädkod. Tänk på färgglada paisleyskjortor, jeans med klockringning och tie-dye, tekniken där man knyter knutar i kläderna innan man färgar dem.

Musiken på 60- och 70- talet

60- och 70-talen var en turbulent tid inom musiken. Detta kan bara vara en fördel för dig som arrangör, eftersom du kan gå i många olika riktningar med musiken. Den amerikanska folkmusiken blev till exempel en ledande genre i Amerika, med nya artister som Bob Dylan och Joan Baez i spetsen, medan band som The Beatles, The Doors och Jimi Hendrix omdefinierade rock'n'roll-genren i Europa. Kort sagt, det finns variationer i musiken. En bra idé är till exempel att boka ett live tributband som passar temat, inte bara på grund av musiken utan också på grund av deras klädkod.

Detaljerna gör skillnad

Som vi nämnde tidigare behöver det inte vara svårt att ordna en fest med 60- och 70-talstema, men om du vill att dina gäster ska minnas din fest under en mycket lång tid är det detaljerna som gör skillnaden. Tänk till exempel på populära filmer från den tiden, som Saturday Night Fever. Eller låt dig inspireras av tidens ledande personer som Bob Dylan, Martin Luther King, John Lennon och Yoko Ono. Som vi nämnde är 60- och 70-talen en oändlig källa av inspiration.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en 60- och 70-talsfest behöver inte vara komplicerat, särskilt om du redan vet mer eller mindre vilken typ av fest du ska ordna och hur du vill att den ska se ut. På Evenses har vi många års erfarenhet av evenemangsplanering, och därför erbjuder vi dig ett brett utbud av alternativ. Du kan alltid kontakta våra evenemangsspecialister via offertformuläret på webbplatsen, via e-post eller telefon. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Evenses kan även hjälpa er boka följande:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via