Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Highway
100% matchning

Highway

Highway är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Highway består av fyra vänner som sedan skoltiden på Musicians Institute i Hollywood och Musikhögskolan i Pit...
Läs mer

4,9 (12 reccensioner)
30000 kr - 45320 kr
Party Poppers
100% matchning

Party Poppers

Ett grymt coverband med en bred reportrar som garanterat kommer att sätta igång dansgolvet.
Party Poppers är ett band med 5 medlemmar som fann varandra och deras gemensamma passion för musik...
Läs mer

5 (11 reccensioner)
35000 kr - 55000 kr
The Prime-Time Band
100% matchning

The Prime-Time Band

The Prime-Time Band erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro
The Prime-Time Band är ett event/coverband baserat i Stockholm. Tillsammans brinner de för musik och vill göra...
Läs mer

5 (9 reccensioner)
26500 kr - 44500 kr
All The Way Home
100% matchning

All The Way Home

Ett grymt partyband med nöjdhetsgaranti på 100%
Söker ni ett piggt partyband för er fest med en bred repertoar? Då är All  The Way Home det perfekta bandet för er! All The Way Home består av...
Läs mer

4,8 (11 reccensioner)
33500 kr - 45000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

60- och 70-talsfest

Skapa din drömfest med oss

Vår passion för att skapa minnesvärda fester från 60 och 70-talet är vad som driver oss framåt. Vi förstår att dessa decennier är fulla av ikoniska ögonblick och stilar som folk älskar att återuppleva. Med vårt team av erfarna evenemangsplanerare kan du nu skapa din alldeles egna drömfest. Oavsett om du är ute efter en Woodstock-inspirerad 60-talsupplevelse eller en glittrande 70-talsdisco, är vi här för att förverkliga din vision.

Boka hyr 70 talsfest till din fest. evenemang, julfest 2.jpeg

Hur fungerar det?

Att boka din 60 och 70-talsfest med oss är enkelt och smidigt. Först sätter vi oss ner med dig för att förstå dina önskemål och krav. Vi anpassar sedan en festplan som passar perfekt för dig och dina gäster. Vår erfarna personal tar hand om allt från dekorationer till musikval, så att du kan slappna av och njuta av festen utan stress.

Underhållning som tar dig tillbaka i tiden

Vi förstår att underhållning är en central del av din festupplevelse. Därför har vi ett brett utbud av underhållning som är skräddarsydd för att transportera dig tillbaka i tiden. Här är några exempel på den underhållning vi kan erbjuda:

 1. boka coverband och artister: Vi har ett nätverk av professionella musiker och artister som är specialiserade på att återskapa den musikaliska atmosfären från 60 och 70-talet. Oavsett om du gillar rock, pop eller disco, har vi det perfekta bandet för din fest.

 2. Boka dansgrupper och showartister: Låt våra dansgrupper och showartister föra tillbaka den fantastiska dansscenen från de glada dagarna. Från discofeber till modedans, vi har det täckt.

 3. Boka DJ med vintagevinyl: Om du vill ha en autentisk känsla kan vi ordna en DJ som spelar vintagevinylskivor från 60 och 70-talet. Detta ger din fest en unik ljudupplevelse.

 4. Fotobås med rekvisita: Skapa roliga minnen med vårt fotobås som är fyllt med rekvisita från 60 och 70-talet. Dina gäster kommer att älska att ta nostalgiska bilder.

 5. Quiz och tävlingar: Engagera dina gäster med nostalgiska frågesporter och tävlingar som tar dem tillbaka till den tiden.

Oavsett vilken typ av underhållning du föredrar, är vårt mål att säkerställa att din fest är full av glädje, skratt och oförglömliga ögonblick. Låt oss ta hand om underhållningsdelen så att du kan koppla av och njuta av festen tillsammans med dina gäster.

60- och 70- tals kläder

På en temafest med temat 60- och 70-talet är utklädnaden mycket viktig, det kan vara allt från sandaler till platåskor, disco peruker, utsvänga byxor, mycket färgranna kläder, och peace tecken. 60- och 70-talen var fulla av ny musik och nya kulturer. Det finns därför många olika sätt att skapa en sådan fest. Många blir nostalgiska när de tänker tillbaka på den tiden. För att hjälpa dig att utforma din fest har vi listat några typiska element från 60- och 70-talet nedan.

Boka hyr 70 talsfest till din fest. evenemang, julfest 5.jpeg

Hippietiden uppstod

Hippiekulturen dominerade en stor del av 60- och 70-talen. I grova drag är detta en rörelse av främst yngre människor som vänder sig bort från 1950-talets strikta sociopolitiska normer och värderingar. Hippekulturen stod för peace and love. Det är även härifrån som slogan ”make peace, not war” kommer ifrån. Eftersom denna kulturella ungdomsrörelse främst är känd för sin attityd och sina kläder kan du föra in 60- och 70-talets känsla på din fest genom att till exempel fastställa en klädkod. Tänk på färgglada paisleyskjortor, jeans med klockringning och tie-dye, tekniken där man knyter knutar i kläderna innan man färgar dem.

Musiken på 60- och 70- talet

60- och 70-talen var en turbulent tid inom musiken. Detta kan bara vara en fördel för dig som arrangör, eftersom du kan gå i många olika riktningar med musiken. Den amerikanska folkmusiken blev till exempel en ledande genre i Amerika, med nya artister som Bob Dylan och Joan Baez i spetsen, medan band som The Beatles, The Doors och Jimi Hendrix omdefinierade rock'n'roll-genren i Europa. Kort sagt, det finns variationer i musiken. En bra idé är till exempel att boka ett live tributband som passar temat, inte bara på grund av musiken utan också på grund av deras klädkod.

Detaljerna gör skillnad

Som vi nämnde tidigare behöver det inte vara svårt att ordna en fest med 60- och 70-talstema, men om du vill att dina gäster ska minnas din fest under en mycket lång tid är det detaljerna som gör skillnaden. Tänk till exempel på populära filmer från den tiden, som Saturday Night Fever. Eller låt dig inspireras av tidens ledande personer som Bob Dylan, Martin Luther King, John Lennon och Yoko Ono. Som vi nämnde är 60- och 70-talen en oändlig källa av inspiration.

Boka din 60 och 70-talsfest med oss idag!

Så varför vänta? Boka din 60 och 70-talsfest med oss och låt oss skapa en fest som kommer att bli ett minne för livet. Oavsett om du planerar att fira en speciell födelsedag, en företagsevenemang eller bara vill ha en kul fest med vänner och familj, är vi här för att hjälpa dig att göra den till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och få en offert.

Låt oss ta hand om detaljerna och underhållningen så att du kan koppla av och njuta av din egen festresa tillbaka i tiden. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en fest som kommer att vara oförglömlig!Vad är ett coverband?

Ett coverband är en musikgrupp som spelar kända låtar som ursprungligen har spelats in av andra artister. Till skillnad från originalband, som skapar och framför sin egen musik, fokuserar ett coverband på att spela välkänd musik från olika genrer och tidsperioder. Målet med ett coverband är att underhålla publiken och låta dem njuta av känd musik genom att noggrant återskapa dessa låtar och ibland också lägga till sina egna tolkningar.

Coverband kan bokas för olika typer av evenemang, inklusive fester, festivaler, företagsfester, bröllop och andra speciella tillfällen.

Vilka låtar spelar ett coverband på en bröllopsfest?

Banden har en repertoar av låtar som de spelar från. Ofta är de öppna för förslag och låtönskningar. Det är dock bra att ange dessa önskningar i god tid före bokningen. På själva kvällen kan låtönskningar påverka uppbyggnaden av setlistan och därmed gästernas nöje. Om en låt inte finns i repertoaren är flera band villiga att lära sig en eller två låtar.

Hur länge spelar ett coverband?

Ett standardframträdande består av 3 set om 45 minuter. Detta fördelas över en tidsperiod på 3-3,5 timmar. Kortare framträdanden är också möjliga. Den maximala speltiden för de flesta liveband är 4 set om 40 minuter. Detta kan fördelas över en tidsperiod på 4 till 5 timmar.

Tar bandet pauser?

För att kunna genomföra framträdandet på ett trevligt, professionellt och entusiastiskt sätt behöver bandet ibland ta pauser. Ett framträdande upp till 1 timme genomförs vanligtvis utan pauser. Vid längre framträdanden kan du förvänta dig att det tas en paus på cirka 15 minuter per timme.

Vad händer under bandets pauser?

Under pauserna spelar coverbandet stämningsskapande musik via sitt ljudsystem. Musiken är naturligtvis i linje med den musik som spelas under framträdandet. Vissa band har en DJ som kommer med dem och denne kommer då att sköta musiken. Självklart kan du också boka en DJ för att spela under pauserna för alla coverband.

Hur lång tid tar det att rigga för coverbandet?

Riggningen av coverbandet tar cirka 45 minuter för band med 3 till 4 medlemmar. För större band tar det 1 till 1,5 timmar. Vi anpassar alltid mängden utrustning efter gruppens storlek. Om det är många gäster på eventet(över 175 personer), kommer även uppbyggnadstiden att vara längre.

Hur lång tid innan framträdandet är coverbandet redo?

Coverbandet är standardmässigt klart att börja 10 minuter före framträdandet. Det innebär att allt är riggat och ljudkontrollerat. Det är också möjligt att komma överens om att bandet står redo tidigare före framträdandet. Bandmedlemmarna kommer då naturligtvis att behöva mer tid för uppdraget, så de kommer att ta ut en ersättning för väntetiden.

Behöver coverbandet en scen?

Vanligtvis behöver inte ett coverband en scen. Ofta kan de spela på en fri yta i lokalen om den inte är upphöjd. Beroende på lokalens layout och antalet närvarande personer kan en scen vara en fördelaktig tillägg. Musikerna blir bättre synliga för publiken. Coverband som ofta kräver en scen är premiumband och kända band. Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss angående bokning av ett coverband. Bandbokningar gör varje fest framgångsrik.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via