Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ Anton
100% matchning

DJ Anton

Professionell house-DJ som höjer stämningen till ditt event!
DJ Anton är en rutinerad DJ som har förgyllt scener och dansgolv över hela södra Sverige, samt spelat på prestigefyllda klubbar oc...
Läs mer

4,7 (23 recensioner)
Pris på förfrågan
DJ och Trummor
100% matchning

DJ och Trummor

Svängiga trummor och en bra DJ. Denna showen med rytmisk musik blir garanterat en hit!
Vår trummis ger dig en svängig och rytmisk live show. Detta är något som dina gäster inte kommer glömma ...
Läs mer

4,4 (3 recensioner)
24610 kr - 39375 kr
Miss Dream
100% matchning

Miss Dream

Kvinnlig DJ som tar bröllopet eller firmafesten till en ny nivå med energi och charm.
Miss Dream är en kvinnlig DJ med 15 års erfarenhet. Hon har släppt ett flertal singlar som fått stor upps...
Läs mer

4,7 (27 recensioner)
10000 kr - 24590 kr
DJ Santino
100% matchning

DJ Santino

DJ Santino är en ödmjuk, flexibel och professionell DJ med lång erfarenhet.
DJ Santino är en erfaren och professionell DJ som började spela på svenska nattklubbar redan under 90-talet. På sen...
Läs mer

4,7 (12 recensioner)
10950 kr - 17520 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ till bröllop i Malmö

Letar du efter en DJ till ditt bröllop i Malmö?

Malmö - Skånes pulserande hjärta. En stad där gammalt möter nytt, där kullerstensgator smälter samman med moderna avenyer och stränder. När du planerar ditt bröllop i denna storslagna stad, varför inte ge det en musikalisk touch som speglar dess unika karaktär?* Vi på Evenses kan matcha dig med rätt DJ till ditt bröllop i Malmö*.

boka dj malmö.jpg

Malmös historia

Malmö, grundad på 1200-talet, har genom århundradena utvecklats från en viktig handelsstad i Öresundsregionen till en av Sveriges mest dynamiska städer. Med sina historiska byggnader, som Malmöhus Slott, och moderna landmärken, som Turning Torso, representerar staden en blandning av gammalt och nytt.

Musikaliskt sett har Malmö alltid varit i framkant. Staden har en rik musiktradition, från klassiska konserter till moderna musikfestivaler. Under de senaste decennierna har Malmö sett en uppsving inom elektronisk musik, med DJ-kulturen i centrum. Stadens nattliv och klubbscen har blivit en grogrund för talangfulla DJs som har gått vidare till att göra internationell succé. Många av dessa DJs har sina rötter i Malmös kreativa miljöer, där gamla industrilokaler ofta omvandlas till nattklubbar och musikstudios.

Med sin kombination av historiska landmärken, en vibrerande musikscen och pittoreska miljöer, är Malmö den ideala platsen för ditt bröllop. Vare sig du önskar en traditionell ceremoni eller en modern fest med pulserande beats, erbjuder Malmö den perfekta bakgrunden för att göra din dag minnesvärd.

Stort utbud av DJ's

Vi på Evenses förstår att varje bröllop är unikt. Oavsett vilken musikstil eller atmosfär du önskar, kommer våra DJs att anpassa sig efter dina önskemål. Med vårt stora utbud av DJ's erbjuder vi något som passar varje par och deras önskemål:

 • Allround DJ: Våra allround DJ's är mästare på att blanda olika genrer. Från de senaste hitsen till tidlösa klassiker, kommer dessa DJ's att skapa en atmosfär som passar alla dina gäster.
 • 80- och 90-tals DJ: Återupplev musikens guldålder med våra 80- och 90-tals DJ's. Låt dina gäster svänga till tonerna av Madonna, Michael Jackson och andra ikoner från dessa decennier.
 • Disco och House DJ: För de som längtar efter glitterbollens glans och house-musikens energi, är våra disco DJ's och house DJ's det perfekta valet. Förbered dig på en natt fylld med dans.
 • Lounge DJ: Om du föredrar en mer avslappnad och sofistikerad atmosfär, kommer våra lounge DJ's att skapa en bakgrund av lugnande beats och melodier, perfekt för cocktailtimmen eller middagen.

DJ.jpg

Mer än bara en DJ med Evenses

Hos Evenses förstår vi att varje bröllop är unikt. Därför erbjuder vi inte bara DJs, utan en hel värld av underhållningsalternativ. Vill du ha en jazztrio under mottagningen? Eller kanske en magiker som underhåller gästerna mellan rätterna? Med vårt breda utbud av underhållningsalternativ kan du skräddarsy ditt bröllop till en oförglömlig fest. Låt oss utforska några andra alternativ nedan:

 • Fotografer: Fånga varje ögonblick av ditt bröllop med våra professionella fotografer. De kommer att dokumentera varje skratt, varje tår och varje oförglömligt ögonblick.

 • Coverband: Om du vill ha en live musikupplevelse, varför inte boka ett av våra fantastiska band? De kan spela allt från klassiska bröllopslåtar till moderna hits, och skapa en levande atmosfär som gästerna kommer att älska.

 • Instrumentala musiker: För de som söker en mer sofistikerad touch, erbjuder vi en rad instrumentala musiker, från violinister till pianister, som kan lägga till en känsla av elegans till ditt bröllop.

Så vad väntar du på?

Ditt bröllop i Malmö förtjänar det bästa, och med Evenses kan du vara säker på att få en oförglömlig upplevelse. Från DJs som får dansgolvet att vibrera till fotografer som fångar varje ögonblick - vi har allt du behöver för att göra ditt bröllop perfekt. Så om du drömmer om ett bröllop som kombinerar Malmös rika historia med modern underhållning, är Evenses ditt självklara val. Boka DJ till ditt bröllop i Malmö med oss idag och skapa ett minne för livet!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via