< Tillbaka till Sök

Klassiska gruppen Priëra

Underbar musik spelad av en grupp bestående av en fiol, ett piano och en cello.
Pris från: 
12 450,-
4

Referenser

"Vi hyrde in den klassiska gruppen Priëra till vår bröllopsceremoni och vi är riktigt nöjda! Underbar musik spelad av professionella och sammanspelta musiker. Trion passade verkligen in perfekt i vårt firande av vigseln. "
Rob en Saskia M.
5
"Denna klassiska gruppen spelade under begravningen av min son. De spelade ett perfekt lite lugnare stycke som en sista hyllning. Även om hela sammankomsten var extremt känslosam så var det än mer rörande med musiken som gruppen spelade. Stort tack för servicen!"
Tanja R.
4
"Vår dansuppvisning blev en stor succé. Stort tack till denna trion som hade en stor påverkan på vårt uppträdande. Vi diskuterade i förhand med musikerna vilka kompositioner som skulle spelas och vi hade på så sätt tillräckligt med tid att öva till musiken. Trion var perfekt för vår uppvisning, stort tack!"
Jacqui M.
4

Klassiska gruppen Priëra

Trion Priëra är en klassisk grupp uppbyggd av talangfulla och kvalificerade musiker.

 

Gruppen Priëra möttes under sin tid som studenter. Trion passar perfekt för bakgrundsmusik, mottagningen, middagsbjudningen eller företagsfesten. Utöver detta kan de även anordna underbara konserter till flertalet olika sorters tillställningar som till exempel bröllop, kongresser eller födelsedagsfester. Den klassiska gruppen Priëra är en fantastisk grupp som spelar underbar musik och stycken från massa olika kända kompositörer som Chopin, Beethoven, Debussy, Scarlatti, Schubert, Mozart, Liszt och Bach. Om önskemål finns kan trion även spela musik och stycken från andra kompositörer som tidigare inte nämnts 

 

Vill du hyra den klassiska gruppen Priëra till mottagningen, bröllopet, middagsbjudningen, festen eller eventet? Skicka en förfrågan via vår kontaktsida. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller är i behov av ytterligare information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Repertoar

Genre

Sånger

  • Bach
  • Beethoven
  • Chopin
  • Debussy
  • Liszt
  • Mozart
  • Scarlatti
  • Schubert