Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Levande Staty
100% matchning

Levande Staty

Boka en levande staty för ditt bröllop, födelsedag eller ett annat event genom Evenses.
Ska du boka något annorlunda för ditt stadsfest, företagsfest, festival eller något helt annat? Boka en...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Herr Sprelleman
100% matchning

Herr Sprelleman

Sprudlande färgrik charmör
En sprudlande färgrik charmör som får alla på otroligt gott humör. Denna roliga slapstick show har en energifylld sprallig dans med komisk pantomim, showdans, lev...
Läs mer

5000 kr - 23610 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

En levande staty

Vill du boka en levande eller en mänsklig staty till din mottagning, ditt bröllop, din företagsfest eller din födelsedag? Evenses ger dig chansen att göra ditt event komplett, oavsett om det handlar om ett barnkalas eller en mottagning. Du kan boka en levande staty här hos evenses. Du kan se vår selektion av gatuartister här på hemsidan.

Letar du efter en rolig och speciell akt till din bröllopsfest, ditt jubileum, barnkalas eller mottagning? Genom att hyra en levande staty, så kan du skapa ett roligt tillägg till ditt event. Vi har olika levande statyer som kan ge dina gäster en trevlig upplevelse, samtidigt som de kan ta bilder med dem. En levande staty kommer att förvåna dina gäster. Andra möjliga teaterakter är clowner, mimare och även buktalare!

Att boka levande statyer kan vara mycket roligt för många olika typer av fester och tillfällen. Tänk på en levande staty som i hemlighet blåser bubblor vid din tioåriga sons födelsedagsfest när barnen inte tittar. Om artisten i fråga kan komma överens med yngre barn är underhållningsfaktorn garanterad. En levande staty kan dock också ha ett mervärde för ett företagsevenemang, till exempel genom att sätta ut en konstnär som är klädd som en skyltdocka och ibland ge en blinkning till förbipasserande.

Det fantastiska med levande statyer är att det finns en enorm variation i Sverige vad gäller typer och specialiteter. Till exempel är en levande staty av den fallande servitören ett originellt tillskott till banketter, grillar och andra händelser. För mer romantiska tillfällen, som ett bröllop eller en Alla hjärtans dag-fest, kan du gå för två levande statyer i kärlek. Eftersom det finns en enorm mängd val inom levande statyer kan du hitta det perfekta alternativet för nästan varje fest eller evenemang.

Att boka en levande staty behöver inte vara svårt, men det är användbart att åtminstone veta mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken typ av levande staty som passar dig bäst. När allt kommer omkring är det en sak att boka en levande staty, men som vi redan skrev finns det många olika handlingar. Från komedi-handlingar för barn och romantiska duon till tema-relaterade akter och artister som är specialiserade på att skrämma förbipasserande.

Av den anledningen är det en bra idé att arbeta med ett parti som har erfarenhet av sådana bokningar när man bokar en levande staty. På Evenses har vi en omfattande portfölj av professionella levande statyer som vi har arbetat med otaliga gånger med. Vi är glada att göra den upplevelsen tillgänglig för dig så att du kan boka den perfekta levande statyn för ditt parti. Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats, via e-post eller telefon. Om du först vill utforska alternativen själv kan du göra ett val med hjälp av vår sökmotor. Vi kommer vidare att diskutera var konsten av levande statyer kommer ifrån och varför levande statyer kan vara lika roliga som all annan underhållning vid ett evenemang.

En historia om levande statyer

Konsten med den levande statyn går tillbaka till medeltiden när levande tablå, bokstavligen översatt som levande duk, blev en populär del av olika typer av fester och evenemang. Sådana grupper av levande bilder kunde observeras när kungar eller andra högt uppsatta personer besökte en stad eller region. En typisk framställning i ett sådant sammanhang bestod av en grupp levande statyer på en monter som såg ut som ett monument och som placerades längs vägen för den kommande gruppen.

Sedan dess har den levande statyn etablerats som en konstform och har behållit en plats i västerländsk kultur. Även i Sverige praktiseras och upprätthålls aktivt den levande statyens konst. Land till land har naturligtvis olika representationer av levande statyer, men de flesta allmänna egenskaper förblir desamma. Kulturellt betydande ledare, roliga handlingar och enkla skulpturer är alla typer av de vanligaste levande statyerna.

Varför skulle du boka levande statyer för en fest eller ett evenemang?

Du kanske undrar om det är en bra idé att boka en levande staty för ditt evenemang. Det här kan tyckas dumt för de flesta som vill ha en interaktiv underhållare, men en levande staty kan vara ett extra tillskott till ett evenemang som får gästerna att kika. Istället för en mittbrunn kan du ha en levande staty i mitten av korridoren på en plats. Låt en konstnär fungera som en staty av en komisk karaktär fryst i tid för att få alla att skratta.

Dina gäster kommer inte att förvänta sig det

Det finns en god chans att många av dina gäster har sett en levande staty personligen tidigare, oavsett om det är på en upptagen shoppinggata eller turistmål. Men de kommer troligen inte att förvänta sig att någon ska vara närvarande vid festen eller evenemanget som du anordnar. Detta gynnar bara lagen, speciellt om du vill att de levande statyerna ska överraska eller till och med skrämma dina gäster på festen.

Det finns en typ för varje tillfälle

Från antika grekiska figurer, statyer baserade på kända monument, karaktärer från sagor och hela figurer, finns det många olika typer av levande statyer. Detta fungerar bra, för du kan säkert hitta en levande staty som passar perfekt med festen eller evenemanget du tänker på.

En levande staty i kombination med en fotograf ger roliga minnen

En snyggt klädd levande staty i sig är trevlig, men det som gör den komplett är en fotograf som tar bilder av dina gäster och konstnären. På så sätt ser du till att alla dina gäster får ett trevligt minne av festen som du har anordnat och den fantastiska levande statyn.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en levande staty behöver inte vara svårt, men det är bra att åtminstone ha en god idé för vad som passar festen eller evenemanget du ska organisera. Du måste ta itu med en enorm variation inom levande statyer för att boka. På Evenses arbetar vi med ett omfattande utbud av professionella levande statyer som passar för föreställningar vid alla slags evenemang, från födelsedagar, bröllop, festivaler och företagsevenemang.

När du bokar en levande staty är det lämpligt att göra det med en erfaren fest speciallist, som vet allt om att boka speciella artister. Evenses är en sådan byrå som har varit aktiv i evenemangsvärlden i flera år och har bokat otaliga handlingar genom åren.

Med hjälp av denna korta introduktion och sökmotorn på vår webbplats kan du redan börja utforska alla tillgängliga alternativ på webbplatsen. Du kan också kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan med frågor om att boka en levande staty. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi tillsammans bokar den levande statyn som passar perfekt för det party eller evenemang som du ska anordna.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via