Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Clown

Vill du hyra en clown för din mottagning, barnparty, bröllop eller företagsfest? Vi på bokningsbyrån Evenses erbjuder olika alternativ av clowner, populära val är att hyra en ballongklown eller en sminksklown för att organisera en barnfest. Det här är clowner som passar för barnparty, men också för företagsfester och stadsfestivaler. Den typ av clowner kan svara bra till atmosfären i tillfälle och se till att alla har en rolig och rolig kväll. Om du letar efter idéer för en barnfest hemma är det ett roligt alternativ för barnens prestation att hyra en clown.

 

                     

Letar du efter en trevlig clown som säkert kommer att bjuda dina gäster att skratta? Se våra möjligheter här. Vi har flera clowner i vår databas som kan slutföra ditt tillfälle. Du kan tänka på en clown som är lämplig för barns recept eller en som är mer lämplig för företagsfester. Om du är intresserad av andra teaterföreställningar kan du också tänka på en mimeartist, ventriloquist eller levande staty.

 

Hyra clown för ditt företagsfest, födelsedag eller festival.

 

Alla clowner vi jobbar med kommer att göra en skräddarsydd show för varje tillfälle. Om du undrar hur en clown kan passa i ditt evenemang, var god kontakta en av våra anställda. Vi hjälper dig gärna. Vi är tillgängliga 24/7 per telefon och e-post för extra information om hyra av en clown.

Ballon Artiest boeken kinderfeest
Ballongknytare
Ballongclown / färgstark artist som ger underhållning för unga och gamla med bra referenser!
Från:
29999,-Pris på förfrågana