Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Buktalare

Vill du boka en ventriloquist för din födelsedag, bröllop, mottagning eller företagsfest? Vid bokningsbyrån Evenses har vi olika alternativ för ventriloquists. Vi har flera ventriloquists som är mycket erfarna och ofta ger en show på företagsfester, mottagningar och barnpartier. Ventriloquistsna kan alla bokas online.

 

Ventriloquist böcker för din temafest, jubileum eller fest

 

 

Letar du efter en bra prestanda av en ventriloquist kallas också en röstöversättare? Ta en titt på våra alternativ här. Ventriloquist kommer att ha alla texter översatta av handpopparna. Ventriloquist och hans handduktor kommer säkert att överraska dina gäster och göra ditt tillfälle komplett. Andra roliga teaterverk som vi erbjuder inkluderar clowner, levande statyer och mimes.

 

Konstnärerna kommer att göra en skräddarsydd show för varje parti. Om du har några frågor om det här är du välkommen att kontakta en av våra anställda. Vi på Evenses är glada att berätta för dig mer information eller att boka en ventriloquist.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.